Build Daily

Landskab

August 12, 2017 18:07

Garden bænke foto

click fraud protection

Som bekendt havebænk - er en lille form landskabsarkitektur.Den første bænk kendt siden det gamle Egypten , men den højeste form for raffinement, de har modtaget i renæssancen, hvor udformningen af ​​haverne ved de bedste arkitekter og kunstnere.I denne periode blev bænken ses ikke kun som et sted, hvor du kan slappe af, men også som en integreret del af landskabet, udsmykning af parken.

dag under den aktive konstruktion af landets huse og hytter blev faktiske design og form af haven bænke.Og som det vigtigste sted i forstæder område af sammensætningen tager huset, det var hans arkitektoniske løsning bestemmer stil og form af bænke og andre små former.

placering af bænke på plottet indebærer placering og siddepladser.Og at rastepladser brug for at skabe et unikt billede af din have.Derfor er det vigtigt at kunne placere bænken i betragtning af lindring del af det omgivende landskab og sagkyndigt matchede deres design.

kommer, at havebænk vidne eller private ejerboliger skal være bekvemt for hende, og det var rart at sidde komfortabelt.Det bør have en rolig hvile og afslapning.

Have Bænk med ryglæn foto

havebænk med ryglæn foto

mest opportunt placering for hvile og hjørne havebænk - er et hyggeligt, roligt sted i den maleriske hjørne af haven.Hvis Croft har et stort område, bænken eller bænk placeret langs eller i slutningen af ​​havegange, ved indgangen af ​​huset, ved poolen eller springvand.Stor udseende til haven bænke, placeret på plænen, behøver kun at græsplæne græs var resistent over for nedtrampning.De ser godt ud og er nødt til at hvile bænke, som opbevares af hedge, grønne buer og pergolaer.Nær haven er også muligt at indstille en bænk på det vil være muligt at have en resten under arbejdet i marken.

Bænk uden ryg lavet af træ Foto

Bænk uden ryg lavet af træ Foto

Hvis du har brug en bænk til haven, og du ikke planlægger at bruge det ofte, men kun mens du er der for eksempel i weekenden, så en stor mulighed ville være at mobile folde bænk.Det kan være lavet af træ eller plast og har en foldemekanisme, hvorved bliver kompakt og kan skjules i et sommerhus, garage, skur, eller endda transporteres i en bil bagagerum.

Wooden havebænk uden ryg

træbænk uden en baghave

Havebænke Folding ganske praktisk, hvis du har brug for hurtigt at oprette et mødet område.Deres design er robust, let og robust, ofte den består af en stålramme dækket med en polymer pulverbelægning og træ sæde og ryg.Den anden mulighed, som vi har sagt, er en plastik folde bænk - det er utroligt nemt og omkostningseffektivt, som har værdien af ​​en størrelsesorden lavere end den træbænk.

Plastic Folding havebænk

Plastic Folding havebænk

Den store fordel ved en folde bænk er mobilitet.Det er svært at sige, at denne bænk bringer æstetisk byrde, men måske dens største fordel i dens bekvemmelighed.

Stationær havebænk, der vil være på stedet hele tiden, at være praktisk og holdbar.At være i det fri året rundt, under alle vejrforhold, det bør ikke miste sin form.Efter alt, ser vi frem til at hvile mere end et år på det.Til disse formål er det ideelle metal og sten bænke, samt lavet af kvalitet træ.

Metal bænk til haven

metal bænke til at give

materiale, som er lavet af haven bænke kan være anderledes: plast, træ, metal, sten eller en kombination af flere af dem.Den billigste og tilgængeligt materiale - det er plast.Dog kan produkter fremstillet af det give indtryk af temporalitet, berøvet komfort og æstetik uden interesse.Meget dejlig have i hjørnet af bænken ser smedet eller udskåret, samt en kombination af træ og metal.Men lad os tage et nærmere kig på hver af de typer af bænke.

Garden bænke lavet af træ

mest populære blandt gartnere nyde haven bænk lavet af træ.De er komfortable, smukke, og hvis vi anvender teknikken med udskæring på træ, vil det være en fremragende udsmykning af haven.

Den største fordel er, at træet, men naturlige materiale, ren og varm.På grund af sin naturlighed, en bænk lavet af træ passer nemt ind i ethvert landskab.

Have bænke lavet af træ Foto

Garden bænke lavet af træ Foto

Have bænke lavet af træ Foto

Garden bænke lavet af træ Foto

Producere bedre bænk af fast klippe, modstandsdygtig over for forfald.Dette kan være eg, lærk, hassel, kirsebær, teak, eller nåletræer.At bringe skønhed og insekt haven bænke i træ belagt med lak eller maling.På bænken omkostningerne af træ direkte påvirker værdien af ​​træ fra, den er fremstillet.

haven bænke rokkende

Garden bænke rokkende

Som for design af træ haven bænke, den mest originale ser bænke af træstammer udføres i en rustik stil.Især fordi i dag ligesom udførelsen er utrolig populær.En squattish bænk, groft hugget ud af en gammel træstamme, placeres ved siden af ​​klippen dias, er perlen i din have.

Originale træ haven bænke

oprindelige træ haven bænke

Originale træ haven bænke

oprindelige træ haven bænke

Originale træ haven bænke

oprindelige træ haven bænke

Rough træ bænk til haven

ru træbænk at give

Møbelproducenter ofte producerer hele sæt havemøbler lavet af træ.Typisk sådanne kits omfatter et bord og et par bænke eller store sæt, hvor der ud over disse poster stole, stole, borde, lounge stole, og så videre. Det mest tiltalende udseende bænk lavet af træ i et træ havepavillon.En soldæk pryder haven et træbord med bænk.

Wooden borde og bænke haven

Træ borde og bænke haven

Wooden borde og bænke haven

træborde og bænke haven

Garden bænke af sten

Det vigtigste element i havens bænke af sten - det er holdbart.Som regel er de lavet af grovkornet granit, farvet eller hvid marmor, kvartsit.Bænkene af rå sten i haver landskab retning.I haver de systematiske stil bænke er lavet af glat, behandlet sten.Men på grund af den høje pris på det materiale, sådan bænk sæt sjældent.

Have bænke lavet af sten

Garden bænke af sten

Bænk uden ryg lavet af sten

Bench sten backless

Bænke lavet af sten til haven og haven

bænke af sten til haven og haven

Stone bænke uden ryglæn

Stone bænke uden ryglæn

Havebænk metal

Denne bænk er anderledesholdbarhed og funktionalitet - det er den mulighed, der er egnet til året rundt brug.Metal bænk ikke kræver særlig pleje, men nogle gange kan det se meget, ubehagelig byrde rummet.Så ofte foretrækker lys, mønstret design, der er let at montere i enhver have design.

Bænke metal haven

Bænke metal haven

Metal havebænk med et ryglæn

Metal havebænk med ryglæn

smedede produkter til haven, herunder haven bænke, altid fashionable og populære med gartnere, ejere af private huse og hytter.De ser godt ud på en baggrund af grønne træer, og det åbne rum foran huset.Mønstrene kan være meget forskellige: blomster med blade, krummelurer, sommerfugle.Smedejern bænke til haven og haven vil skabe de mest romantiske hjørner i din besiddelse.De kan være kunstigt alderen og passer succesfuldt ind i landskabet, der er designet i retro eller antik stil.

Smedejern bænke foto

Smedejern bænke foto

Smedejern bænke foto

Smedejern bænke foto

Smedejern bænke foto

Smedejern bænke foto

Havebænk Metal

Havebænk fra

metal at gøre en plads på smedejern bænk siddepladser, ofte bruge specielle madrassereller puder, der er bundet reb til bænken.Denne løsning vil gøre dit ophold behageligt og hyggeligt.Desuden vil du ikke kun bløde, men også varm - aftagelig madras kan lægge på bænken, selv i køligt vejr, og få glæde af friluftsliv.

Metal havebænk med polstret sæde

Metal havebænk med polstret sæde

Garden bænke plast

Plastic bænk - den billigste og fordringsløs.Den positive side af denne bænk i sin lethed, lysstyrke, farve, mobilitet.Men i lang tid ornament af din have bænk, eller andre typer af plast møbler til haven ikke vil være nøjagtig.Den plastiske hurtigt falme, og ødelagde i direkte sollys, i tillæg, dette materiale er skrøbeligt og let beskadiget.

Men samtidig, nye bænke til haven er nemme at bruge.I sommeren du vil placere en bænk i skyggen, og i efteråret solen, du gør det nemt.De er også let at rengøre, selv ud af slangen.Desuden kan plasten være af meget god kvalitet, men i dette tilfælde bænken er meget højere omkostninger.

Plastic havebænk

plast havebænk

Have bænke lavet af plast

Garden bænke, plast

Plastic havebænk

Plastic bænk for at give

Kombineret havebænk

ofte på have og hjem haver er placeret kombineret haven bænke.De er komfortable, smukke, praktiske, holdbare nok.Det er populært kombination af metal og træ.Den komfort og varme af træ, der anvendes i bænk og et holdbart metalstænger og smedet bagside.Og andre kombinationer er tilladt: beton, sten, træ og smedning, sten og metal.

Bænke til træ og metal haven

bænke til haven lavet af træ og metal

Havebænk i træ og metal

Have bænk i træ og metal

populære i dag og bænk med sæde og ryg lavet af rattan eller syntetisk analog, der har en metal base.

Wicker møbler til haven - bænk

Wicker møbler til haven - bænk

Som tillæg til eventuelle haven bænke brugte puder, der tillader at sidde på bænkene praktisk, komfortabelt selv i koldt vejr.De gjorde disse puder ofte lavet af holdbart vandtæt materiale.

Polstret bænk Garden-billede

Polstret bænk Garden foto

Polstret bænk Garden-billede

Polstret bænk Garden foto

Polstret bænk Garden-billede

Polstret bænk Garden foto

Arch have med bænk

vidunderlige udsmykning forstadsområde bliver en havebænk med bue.Arch er lavet af metal, pulverlakeret, behøver sådanne belægninger ikke korroderer og ikke knække under forvitring.Siderne og bagsiden af ​​bænken har et smukt mønster.Seat bænk kan være lavet af træ, og udvirket.Grid buer flettet hurtigt voksende slyngplanter: klatring roser, klematis, udsmykning Loach, pigede druer.Derudover kan du hænge på arch potter med petunier, nasturtiums, Morning Glory.Denne bue vil være et højdepunkt i landskabet.

Arch have med bænk

Arch have med bænk

Når du har valgt en havebænk til din have, tilføje landskabshave lanterner og fakler.Opret komfort og hygge og nyde naturen og sport.


Balkon blomster - hvad bedre at vælge
Dræning haven site - især de åbne og lukkede afløbssystemer
Dekorative Mill Garden: Muligheder oprindelige design
spisning i haven: et sted for komfortabel og behagelig spisning
Vælg en grill til at give: en række haven grill til en velsmagende land ferie
instagram viewer