Build Daily

Dekoration

August 12, 2017 18:07

Håndlavede Carpet

click fraud protection

tæppe - måske den ældste møbel.Menneskeheden bruger det til mere end to tusinde år. sjovt, at fremstillingen af ​​disse produkter teknologi har næsten ikke ændret sig, og folk kunne ikke tænke på noget mere raffineret end håndlavede tæppe , som er en unik skabelse, et lille mesterværk, i stand til at dekorere de dyreste huse i verden.

Foto af håndlavet tæppe
Photo Håndlavet tæppe

Fremstil smukke tæppe - ikke nogen let opgave, så disse produkter er altid pebret og betragtes som et symbol på velstand, høj social status og god smag.Selvfølgelig, håndlavede tæpper har god kvalitet, men når du køber skal være opmærksom på nogle punkter.

Håndlavede tæppe billeder
tæppe håndlavet foto

Materiale

Most håndlavede tæpper er fremstillet af naturlige materialer: uld, bomuld, silke.De er modstandsdygtige over for fading i solen og fældning.

Også populære silke tæpper, som er smukt lysende i solen, desuden har en høj slidstyrke, hypoallergen, holdbart og elastisk.

Foto af håndlavet tæppe
tæppe Photo Handmade

mest overkommelige - bomuld tæpper, men dette er den mest kortlivede materiale.Den høje hygroskopicitet af hænder bakterier og mug.

væve densitet

Under denne indikator vedrører forholdet mellem luvvægt per kvadratmeter, og antallet af knuder på samme areal.Jo højere densitet af vævningen, vil den længere tæppet vare.Produktet vil ikke blive udslettet, og bunken kan nemt komme sig belastning.Nogle virkelig unikke tæpper er vævet tæthed svarende til halvanden million knuder pr kvadratmeter af produktet.

Håndlavet Tæppe : Vælg med omtanke
håndlavet tæppe: vælge klogt

håndlavede tæpper passer perfekt i en række forskellige interiører.Dette kan være en klassiker, og avantgarde og moderne minimalisme.Det vigtigste er at vælge den rigtige farve og materiale.

Stilfuld håndlavet tæppe
elegante håndlavede tæppe

Dekorative wall stickers
tapet, glødende i mørket
breve og inskriptioner - moderne indretning i lyse og stilfuldt interiør
Crafts Halloween papir: indretning til ferie med deres hænder
automatisk vanding blomster i løbet af ferien: en par enkle og effektive metoder
instagram viewer