Build Daily

Landskabspleje

August 12, 2017 18:05

Faskine med deres hænder

click fraud protection

Hvad faskine?Groft sagt dette net af ledninger, fyldt med store kampesten.Faskine vægge ser temmelig godt: en lav højde, kan de tjene som kofangere og lave hegn på stedet for den høje vise sig smukke hegn.Installation af gabioner i landet er muligt som grundlag for de bænke, hegn og parkering selv bare en dekorativ væg til slyngplanter.

Content

  1. Trin for trin instruktioner til installation af stenkasser med deres hænder
  2. Photo
  3. Video installation af gabioner

Med hensyn til haven eller forstadsområde stenkasser med deres egne hænder kan helt færdig, og dette arbejdeDet tog ikke lang tid.Mesh kasser til at skabe stenkasser kan købes på specialbutikker: et tilstrækkeligt antal ændringer, den sælges for at tilfredsstille enhver anmodning.Men hvis du ønsker at gøre gabion, som på billedet, det maksimale budget, uden at bruge en masse penge, kan du lave din egen boks, for eksempel lavet af galvaniseret tråd og mesh stål.

Trin for trin instruktioner til installation af stenkasser med deres hænder

indledende fase, som vil blive placeret faskine omhyggeligt justeret hakke.Hvis jorden er løs, kan du fjerne de øverste 15 cm og gøre en gruslag.

Hvis der er fare for, at der under faskinen kan vokse ukrudt, så det ikke ødelægger den dekorative design design, kan du bruge lidt tid på grænsen til at grave ud omslutter en rille dybde på 10 cm.

Planlægningfremtidige konstruktion steg sort film fra ukrudtet, som er fastgjort til skillepladen rille.Nu kan du gøre installationen af ​​gabioner.

svejset Mason netto lister med den største maske er placeret på jorden på den markerede del.Ved princippet om "indsamling box" på alle sider af de stablede sideplader, præ-skåret til de ønskede dimensioner og er vævet i en enkelt struktur med ståltråd.Hver ende af wiren, du har brug for at stramme tangen, så den ikke skrues.

Næste kanal væg klatre og fletter med hinanden lodret.

om hver meter, monteret inde i strukturen, og også cross-vævede paneler, som er nødvendige for at sikre, at vægten af ​​nettet ikke udfyldt buler ud.

Hvis den planlagte opførelse af en høj faskine byggeri hjørner og søm steder med tværgående plade kan styrkes armeringsstænger 6-8 mm i diameter.

Fyld faskine kan være baseret på personlige æstetiske præferencer.Til disse formål passer småsten, brosten, stenbrud sten, murbrokker, grus osv krupnofraktsionny.

Filler bør ikke falde ud til det fri gennem cellerne.Du kan bruge fyldstof i forskellige farver og endda forskellig kvalitet for spektakulære kompositioner.skal lægges stenene, picking up formen tæt på hinanden, og vinklerne er bedre fylde stenene har en ret vinkel.

mest grimme sten kan placeres inde.Hulrummene mellem store sten kan fyldes med mindre sten.

Hvis oprettelsen af ​​en højt hegn er planlagt fra gabioner på den første kasse er monteret på samme måde en anden murværk gitter, som danner det andet lag.Denne boks er også forbundet tråd, også monteret tværgående vægge.Fyldet er også gjort, som i det nedre lag.

Nedenfor kan du se billeder og videoer af processen med opførelsen af ​​faskine.

Photo

Video installation af stenkasser

instagram viewer