Build Daily

Kjøkkendesign

August 12, 2017 18:06

Design et lite kjøkken : ideer og tips (29 bilder )

click fraud protection

Dessverre er ikke hver leilighet er utstyrt med et romslig kjøkken.Imidlertid vil alle erfaren designer fortelle deg at i saker av arrangement av kjøkkenet det viktigste - ikke antall meter, og smart bruk av plass. Design et lite kjøkken kan godt være praktisk og vakker, men det er behov for å ta hensyn til noen av funksjonene i planen, samt reglene for registrering av liten gulvplass.I alle disse sakene vil hjelpe deg å forstå i dag "Dream House».

Design et lite kjøkken

utforming lite kjøkken

kjøkkenløsning

Snakker av lite kjøkken, er det forstått at et område på minst 8 kvadratmeter.Oftest denne størrelsen har en flat eller kvadratisk eller rektangulær form.Hvis du planlegger å gjøre i leiligheten er renovert og ønsker å forsiktig øke arealet av kjøkkenet, kan du lett endre layout, for eksempel ved å koble den med en stue.I dette tilfellet, døren i kjøkkenet eller fjernes helt, eller erstattet med en buet åpning.Fraværet av dører visuelt forbedre kjøkkenet og i tillegg tillate å overføre noen kjøkken møbler til et annet rom.

Design et lite kjøkken i en leilighet bilde to-nivå

Design et lite kjøkken i en leilighet bilde to-nivå

Design et lite kjøkken kombinert med stue

utforming lite kjøkken kombinert med stue

Plassering av møbler i et lite kjøkken med bokstaven P

plassering av møbler i små kjøkken bokstaven P

Hvis du ikke ønsker å kombinere kjøkkenet til stuen, men på samme tidkjøkkenet har en balkong, er det nødvendig å endre oppsettet litt annerledes.Opprette utforming lite kjøkken med balkong, kan du fjerne balkongdøren og vinduet, og nær-vegg genser brukes som en benk eller bar.Naturligvis, kjøkkenutstyr på denne måten balkongen må glasert og varmet.Som isolasjon er mer praktisk å bruke gulvvarme.Også, noen ganger balkongen bærer all kommunikasjon, men det er behov for å få en spesiell tillatelse.

Hvis du ikke har mulighet til å utvide kjøkkenet grunn til balkong, bruke et område for å arrangere spisesalen eller lagring av kjøkken utstyr.Men på samme tid, er det ikke nødvendig å gjøre fra balkongen i lageret.Bare installere det multifunksjonelle skap med skuffer, som er praktisk å lagre servise og andre redskaper, og kjøkken design lite område umiddelbart blir løsere.

Overføringen av kjøkkenet til balkong

overføring av kjøkkenet til balkong

Design et lite kjøkken kombinert med en balkong

utforming lite kjøkken kombinert med en balkong

Lite kjøkken på balkongen Photo

Lite kjøkken på balkongen Photo

Møbler for et lite kjøkken

Tenker utforming lite kjøkken i Khrusjtsjov eller leilighet den andre, menen miniatyr layout, mange tror at i deres tilfelle, for letthets skyld, vil måtte gi opp noen møbler.Men selv på minst mulig plass kan installeres sammen med alle nødvendige møbler, er det viktig å ta i betraktning bare funksjonen plan.For eksempel, i en lang og smal rom, er de fleste av møblene bedre å installere langs en vegg.Hvis kjøkkenet har en firkantet form, bør møblene være plassert i form av bokstaven G.

den lille størrelsen på kjøkkenet utforming bildet

liten størrelse kjøkken design bilder

design for små kjøkken bilder

design for et lite kjøkken bilde

lite kjøkken design bilder

Vakker og behagelig lite kjøkken design bilder

design for små kjøkken bilder

design for et lite kjøkken bilde

Svært ofte små i størrelse mat er også en liten høyde.I dette tilfellet, kan vi også øke det brukbare området av lokalene, installere hengende skap og hyller direkte under taket.

lite kjøkken design stue bilde

lite kjøkken-spisestue utformingen bilder

utformingen er svært lite fotografi kjøkken

design er svært lite kjøkken bilder

I tillegg er en virkelig finne i den kompakte arrangement av kjøkkenet er kompakt moderne møbler med en rekke innebygde skuffer og uttrekk hyller.For eksempel, hvis rommet er så liten at du ikke kan bygge det i en komfortabel spiseplass, bruker benkeplate med en glidende bord.Hvis du ikke har nok arbeidsområde, se etter benkeplater og skap med skyveskjærebrett.Hvis din største problemet er mangel på plass for lagring av hvitevarer, kjøkkenutstyr og instrumenter, bruker pull-out skuffer og den "magiske hjørnet", som du kan bruke alle de mest nyttige kjøkken plass.

Plassering av møblene i en liten firkant kjøkken

plassering av møbler i en liten firkant kjøkken

Møbler for en liten ikke - standard kjøkkenløsning

Møbler for et lite kjøkken egendefinert oppsett

Uttrekkbar bord og stoler for et lite kjøkken

Uttrekkbar bord og stoler for et lite kjøkken

Uttrekkbar benkeplate for et lite bilde kjøkken

Uttrekkbar benkeplate for et lite kjøkken bilde

Ideer lagring redskaper i et lite kjøkken

Ideaslagring i en liten kjøkkenredskaper

Ideer kjøleskap plassering i et lite kjøkken

i tillegg til møbler, er en behagelig arrangement av kjøkkenet ikke mulig uten tilstedeværelse av ulike tekniske innretninger.Hvis lagring av små kjøkkenapparater kan opprette en annen nisje eller velge flere individuelle hyllene, er det mye vanskeligere å velge en god plassering for kjøleskapet.

lage designen lite kjøkken med kjøleskap, kan flere alternativer brukes:

  • Først, hvis mulig, organisere kjøkkenet en innebygd nisje.Kjøleskap satt i dette gapet vil ikke oppta plass på et kjøkken.Hvis ønskelig, kan du dekorere en nisje med lyse gardiner eller skyvedører.
  • andre, trenger ikke å kjøpe en standard kjøleskap, fordi dets funksjoner utmerket jobb to separate enheter - selv en mindre kjøleskap og fryser.Størrelsen på kjøleskap uten fryseskap, som regel, ikke overstiger 140 cm i høyden og 60cm i dybden, slik at den passer perfekt selv i et svært lite kjøkken.En kompakt fryser lett kan installeres under vasken eller i området av arbeider skap.
  • tredje designe et lite kjøkken kan romme enda en standard størrelse kjøleskap, hvis du bruker plassen over den for å arrangere åpne hyller eller skuffer.
Design et lite kjøkken med kjøleskap

Design et lite kjøkken med kjøleskap

Lite kjøkken med stort kjøleskap bilde

lite kjøkken med stort kjøleskap bilde

Innebygd kjøleskap for et lite kjøkken

Innebygd kjøleskap for et lite kjøkken

Design ideer for lite kjøkken

å designe lite kjøkken interiør se så mye som mulig, noen spesialist feriesteder harmoniske og elegante til teknikken for "visuell bedrag."For eksempel, som er kjent, lyse farger har en tendens til å "strekke" grensene av plass og mørkt - skjule.Derfor, i utformingen av små kjøkken er det anbefalt å gi opp de mørke fargene i favør av pastell.Men som flere farger kan brukes ganske lyse mettede farger.

lite kjøkken interiør

lite kjøkken interiør

moderne design av et lite bilde kjøkken

Moderne design lite kjøkken bilder

studere ulike design ideer for å dekorere et lite kjøkken, merk at mange eksperter anbefaler bruk i tilfelle av en liten plass eller en gjennomsiktig glassflaten.For eksempel, hvis vi sammenligner et glass og et trebord samme størrelse glass artikkelen vil virke noe mindre.Tilsvarende eiendommen og har møbler med en blank finish.

Glass bord for et lite bilde kjøkken

Glass bord for et lite kjøkken bilde

Spisebord laget av glass for et lite bilde kjøkken

spisebord laget av glass for et lite kjøkken bilde

design ideer for et lite kjøkken

Design Ideer for et lite kjøkken

lite kjøkken interiør

interiørdesign lite kjøkken

Og, selvfølgelig, hvisdu ønsker å visuelt større plass, ta vare på tilstrekkelig kunstig og naturlig lys.For eksempel, forkaste tykke gardiner i favør av gjennomskinnelig tyuley, og i stedet for en sentral belysning ved hjelp av lyskastere, jevnt belyse plass.

vakker liten kjøkken design bilder

Vakker liten kjøkkendesign bilder

designe en liten smal kjøkken bilde

designe en liten smal kjøkken bilder

Kun ved første øyekast ser det ut som en stilig og behagelig design lite kjøkken det er en vanskelig oppgave.Ordne sitt lille kjøkken, etter ovennevnte regler, etter den tid du glemme den lille størrelsen på lokalene, og det vil også virke for deg mer.


sky av komfort og glede i leiligheten vår, eller gjøre kjøkkenet snillere
Curtain Design for kjøkkenet
Hvordan velge kjøkkenkran - eleganse og stil med moderne kjøkken kraner
laminat for kjøkkenet: kan legges og hvilke typer foretrekker
Corner kjøkken: store muligheter i små rom
instagram viewer