Build Daily

Ledninger Og Kabler

August 12, 2017 18:07

Hva kabel til å velge å koble uttakene ?

click fraud protection
Før du forsøker å installere ledninger i huset, må du riktig beregne kabeltverrsnitt ved utløpet, og lysbrytere.I tillegg må du få alvorlige om valget av den helt av kabel-produkter, somi et trehus isolasjon må være ikke-brennbart og kan brukes en vanlig dirigent i leiligheten.Deretter vil vi vise deg hvordan du bruker kabelen for uttak, avhengig av reglene i SAE og andre viktige faktorer.

La oss starte med det faktum at i henhold til moderne krav til kontakten kabelen må være kobber, sørg for å jorde (dvs. tre-wire eller fem-wire) og en seksjon på ikke mindre enn 1,5 mm2 i samsvar med SAE Tabell 7.1.1:

Tabell 7.1.1

Her bør det gjøres klart at under gruppen nettverk betyr linjen av styrene til stikkontakter, belysning og andre elektriske mottakere.

Det er nå litt klarere hva kabel til bruk for montering av kvinnelige linjeeffekten på 220 volt.Her skal det bemerkes at brannen fra koplingsboksen til kabelutløpsdelen på 1,5 mm2 er ikke tilrådelig, fordiI dette tilfellet, må du koble enheten til den kraftige det vil ikke fungere, om nødvendig.Det er bedre å ta en enfase seksjon med en margin - 2,5 mm2.

Tre kobbertråder

Med hensyn til den tre-fase ledningsnett, er det allerede tilfellet kan være forskjellig, fordi§ 1,5 mm2 fem ledninger kabel tåler en belastning på 10,5 kW, i henhold til tabellen:

Maksimal effekt for 1,5 mm.kv.nettverk 380 volt

Dette er nok til å koble til kraftig stikkontakt brukes i hjemmet.Erfaring viser imidlertid at selv i et nettverk med en spenning på 380 volt dirigent ta med en reserve, nemlig 2,5 mm2.

Maksimal effekt for 2,5 mm.kv.nettverk 380 volt

fem levde

C ledere sortert tykk, nå la oss snakke om den andre, ikke mindre viktig spørsmål - hva type og merke av wire hakke.Faktum er at det i dag er mange finter, bruk av noe som kan forårsake antennelse kabling.De samme ledning SPAP farlige elektroverktøy.Vi anbefaler å bruke uttak av merkevaren VVG kabel VVGng eller NYM.

Hvis du ønsker å tilbringe ledningene for den kvinnelige gruppen i leiligheten eller private hjem, velge merke VVG nok.I brannfarlige områder, for eksempel i et trehus, sørg for å anbefale bruk av sockets VVGng kabel eller en dyrere import analog - NYM.

Det er alt som jeg ønsket å fortelle deg i denne saken.Å konsolidere materialet gitt, har vi besluttet å oppsummere og igjen spesifisere hvilken kabel merkevare og tverrsnitt er bedre brukt for utsalgssteder i ulike tilfeller:

  • å koble vaskemaskin, TV og andre er ikke veldig kraftige elektriske husholdningsapparater - VVG 3 * 2,5 mm2.
  • å koble kraftfulle enheter i de tre-fase nettverk (for eksempel hvis garasjen er nødvendig å koble pumpen til den kraftige 380 volt eller tre-fase plate på kjøkkenet) - VVG 5 * 2,5 mm2.
  • socket gruppe i et trehus - VVGng 3 * 2,5 mm2.
  • Hvis du er 100% sikker på at kontakten vil kun bli brukt for lampen strømforsyning eller andre lavt strømforbruk enheter kan tegne et ledertverrsnitt på 3 * 1,5 mm2.

slutt anbefaler nyttige vise relaterte videoer:
YouTube Preview

Nå vet du hva slags kabel uttak for å velge tverrsnitt og tittelen.Hvis du likte artikkelen, kan du dele nyttig informasjon med dine venner på sosiale nettverk!

instagram viewer