Build Daily

Dekorasjon

August 12, 2017 18:06

Hvordan ordne møbler i rommet , soverommet og barnehagen : designerne vil lære å

click fraud protection

sted endringer i livet har alltid vært.Ved analogi med den berømte uttalelse om uatskillelig tilkobling av en sunn kropp og ånd, og det er logisk å anta at å sette ting i orden i det omkringliggende boligområde, finner harmoni i familieforhold, i seg selv, stimuliruesh positive endringer i karriere og økonomisk velferd.Dette er den grunnleggende ideen er nå så populære læren Feng Shui.

Hvordan ordne møbler .hall møbler

Hvordan ordne møbler.Møbler i rommet - Foto

Hvis du er klar for en endring, bestemte vi oss for å kaste bort gamle møbler og gjøre reparasjoner, eller kjøpt et nytt hjem - spørsmålet om hvordan å ordne møbler for en komfortabel og praktisk liv er mer enn relevant.

Komme i gang med møbler arrangement?

bør begynne med målinger av rommene, som er spesielt viktig å vite hvordan man skal ordne møbler.På den tekniske pass av rommet er ikke helt stole, må du måle alle de beste personlig.

Hvis du har en måte med grafiske programmer, vil du ikke være vanskelig å trekke en plan for hvert rom for å skalere.Hvis ikke - lage en plan manuelt.Bevæpnet med dem, og bemerker alle stikkontakter og brytere, fremspring som kan forstyrre "stå" skap mot en vegg, høyden på karmer og tak, kan du gå videre til neste trinn.

Hvordan ordne møbler i rommet?La oss se på følgende områder:

  • stue (Hall),
  • soverom,
  • Children.

Hvordan ordne møbler i rommet

For det moderne mennesket dette rommet har en ganske universell betydning: i rommet velkommen gjester og opprette et arbeidsområde for arbeid, lunsj og middag, brukes for delingfritid.

Hvordan ordne møbler i rommet for å se på TV

Hvordan ordne møbler i rommet for å se på TV - Stock

Strengt tatt, de grunnleggende prinsippene for hvordan å ordne møbler i rommet - et eget rom eller et rom med kjøkken i studio leiligheten ikke varierer sterkt.

stue utforming 16 , 17, 18 kvm .m . Riktig plassering av møbler

stue utforming 16, 17, 18 kvm.m Riktig plassering av møbler -. bilde

Før kjøp av et sett for deg selv å formulere et svar på spørsmålet vi skal i stuen (Hall) gjøre?

1. Se på TV, chatte mens du sitter på en sofa eller i en stol
Skjermen lyser ikke faller - betyr at TV, logisk plassert enten tilbake til vinduet, eller sidelengs.Avhengig av kravene til funksjonalitet og roominess skap - du kan foretrekker en ergonomisk skap under TV-en eller en hel vegg.I typiske utforminger er vanligvis anordnet lineært langs en vegg.

Ordne møbler i rommet ved senteret.Beige farge hersker

Ordne møbler i rommet ved senteret.Beige farge dominerer - Foto

Neste - sofa og lenestoler.Leger insistere på en tre meter avstand fra skjermen til publikum.Således, en sofa med lenestoler, plassert enten på den motsatte vegg, eller, i den imponerende størrelsen av hallen, i midten.

I det første tilfellet er det en risiko i den smale gangen for å betale lang plass hvis det er langstrakt form.Hvordan ordne møbler i rommet i dette tilfellet?Vurdere alternativer vinkel oppsett (vinkel modulære sofaer eller mobil sokler under TV).

Riktig arrangert møblene i stua i hjemmet

Riktig arrangert møblene i stua i hjemmet - Foto

I det andre tilfellet blir sofagruppe dominerende interiør og alle andre elementer som er nødvendige for å måtte slå rundt den.Naturligvis bør feil side av stoppede møbler være så attraktiv som utvendig.

Hvordan ordne møbler i rommet med hjørnesofa

Hvordan ordne møbler i rommet med hjørnesofa - Foto

2. Hvis rommet du spiser

«DIVA» sone visuelt atskilt fra de besteservering.Hvis størrelsen tillater, plasserer et bord med stoler i nærheten av vinduet eller karnappvindu - det er kjent at i naturlig lys mat er bedre absorbert og ser mye mer appetittvekkende.Hvis rommet er forholdsvis stor, kan spisebordet tjene som et salongbord cabriolet med folding og stigende overflate eller table-bok.

En liten spiseplass i hallen.Hvordan ordne møbler

liten spiseplass i hallen.Hvordan ordne møbler - Foto

Hvordan ordne møbler i stua hvis du ønsker å lage en spisestue

Hvordan ordne møbler i stua hvis du ønsker å gjøre en spiseplass - Foto

3. Hvis du kjører i hallen

Moderne modeller av datamaskinen tabellerganske kompakt og organisk passer inn i den plass i nærheten av vinduet.For håndverk kan du vurdere alternativer for fullt innebygd garderobe arbeidsplassen.

Hvordan ordne møbler på soverommet

komfortabel hvile og god søvn - et løfte om god stemning og høy effektivitet.Det er derfor, er det verdt det mest ansvarlig tilnærming til beslutningen som å ordne møbler i soverommet.

Hvordan plassere sengen på soverommet

Hvordan plassere sengen på soverommet - Foto

planlegging og refleksjon på spørsmålet om hvordan å ordne møbler på soverommet starter fra sengen - virkelig dimensjons møbel.Ikke ha sin headboard til vinduet, fra den konstante ubehag og skade på møbler utkast av varmluft fra batteriet i fyringssesongen kan ikke unngås.

Hvis soverommet er mer enn 18 meter, og deretter plassere sengen kan bli hva du vil, og kjøpe det hva du vil: en sirkulær eller diagonal, trekantet skap med innebygd hodegjerde.

Hvordan ordne møbler i soverommet på 16 , 17, 18 kvm .m .

Hvordan ordne møbler i soverommet på 16, 17, 18 kvm.m. - Foto

Hvis rommet er betydelig mindre, ta vare på tilstrekkelig pass - ellers irriterende skader (blåmerker eller skrubbsår) kan ikke unngås.

hodegavl bestemmer utseende, stil og funksjonalitet selv - i noen modeller, er skjult på baksiden av en komfortabel nisje for sengetøy.Hvis rommet bredde er mindre enn 3 meter, så er det nødvendig å nekte fra.Hvis mer plass er fortsatt nødvendig, mener en modell med skuffer.

Design lyse soverom med skikkelig skrev møbler

Design lyse soverom med skikkelig skrev møbler - Foto

minimalistisk interiør soverom innebærer bare tilstedeværelsen av en seng, nattbord og en liten kommode med speil, utskifting dresser.I fravær av en garderobe trenger en romslig garderobe.Tenk vinklingen - tilsynelatende de synes å være ikke så massiv, men veldig funksjonell.

Kommode på soverommet - stilen , moderne og moderne

Locker på soverommet - stilen, moderne og moderne - Foto

Hvordan ordne møbler på soverommet, hvis du fortsatt trenger å gi et arbeidsområde og i det?Når plasseringen av en databord, må du huske på at lyset fra skjermen ikke skulle falle til søvn og stoppe ham.

Hvordan ordne møbler i barnehagen

For full utvikling og muligheter til å innpode en forkjærlighet for orden og selvorganisering før du bestemmer hvordan å ordne møbler i barnehagen, må rommet være regulert.

Hvordan ordne møbler i barnehagen .Reguleringsplan rom for barn

Hvordan ordne møbler i barnehagen.Reguleringsplan av rommet for barnet - Foto

  • Sitting .Komfortabel seng eller sofa lyse tiltalende farger med avtakbar kant, og kan kjøpes for vekst.
  • arbeidsområde .Jo før barnet skal være et sted for tegning, lesing, modellering, og andre spennende aktiviteter, jo høyere sannsynlighet.Hvilken lærdom, og han vil gjøre det på skrivebordet.Valgfritt kjøp hele området av skolegutt.Tenk modulære serie hvor regulerbare pulter og stoler kan eventuelt supplere de nødvendige reoler og hyller.
  • Games (gjest) sone .Det vil finne sin plass under den midlertidige hyller leker og mykt teppe, senere imøtekomme komfortable stoler eller liten sofa for å ta gjester.
  • holde ting .Dressing barnet vil vokse.Hvis utgangspunktet bare nødvendig for klær dresser, deretter over tid og vil kreve en full garderobe.Det er derfor, er det nødvendig å bestemme på forhånd hvor å ordne møbler i barnehagen, og gir et sted for ham.
instagram viewer