Build Daily

Soverom

August 12, 2017 18:06

Maleriene i soverommet ved feng shui .Vilkår for hengende bilder.

click fraud protection

Artikkel Innhold:

  • en plasseringsregler malerier i form av feng shui
  • 2 Hva bildet vil være perfekt for soverom i feng shui
  • 3 malerier over sengen i en moderne soverom

plassering regler malerier i form av feng shui

gamle ordningen med feng shui deler rommet i soner, som det stiller spesielle krav til plassering av interiør elementer og emner.

  1. Hvis du bruker et bilde for soverommet, bør de være sikker på å behage.Bildene, som frastøter eller irritere, tar en toll på din følelsesmessige tilstand og ødelegge aura av rommet.
  2. Det er viktig at bildene i soverommet med feng shui bør ikke være aggressiv og negativ retning.Positive bilder av behagelige nyanser - så de bør være.
  3. nå populært for interiørartikler ulike tørkede insekter, men Feng Shui slik dekor.
  4. Døde Energy har et herbarium eller paneler med tørkede urter og blomster, hvis du trenger et bilde av soverommet over sengen, deretter fra et slikt alternativ skal være forlatt.
  5. I stuen er ikke anbefalt å henge abstrakte bilder, men hvis du har dem fortsatt velge, bør de gjennomføre en positiv emosjonell byrde.
  6. anses gunstig bilde ved hjelp av steiner, særlig ettertraktet rav - en gul stein, bærer solenergi og positiv energi.
  7. skaffe bilder med merkede tegn, sørg for å spørre om deres verdi.Hvert tegn er utformet for å aktivere en spesifikk type energi, kan også aktiv mark føre til urolig søvn og til og med konflikter.I tillegg må tegnet trekkes så nøyaktig som mulig, kan de forvrengninger føre til uventede manifestasjoner.

malerier i soverommet med feng shui.Bilde

Hva bildet vil være perfekt for soverom i feng shui

Før du henger bildet på hodet av sengen, finne ut hva du ønsker å få et resultat.

  • Personer som ønsker å opprettholde eller skape et nytt forhold, bør du ikke henge et bilde av en ensom mann, spesielt å være i sorg.
  • å oppdatere relasjoner henge bilder av vakre farger, er godt egnet for å male på soverommet Feng Shui med bildet av pioner.
  • å normalisere makt huset og forholdet mellom beboerne henger et bilde, forårsaker en følelse av stabilitet, klarhet, for eksempel med en lykkelig familie, et vakkert hjem.
  • bilde Sti til deg er veldig viktig.Hvis hun tidligere hadde hengt i huset, hvor det var en ulykke eller familie ble ødelagt ved et slikt bilde bør unngås, da det ville du enten liker det.
  • Velge bilder på Feng Shui på soverommet, er det ønskelig å bruke en vakker ramme.

malerier over sengen i en moderne soverom

Går på leting etter malerier av feng shui på soverommet, bør du vurdere noen alternativer.Hvis du velger et abstrakt bilde, grensen for sin ramme og henge den ved siden av bildet, harmonisering den totale energi.Perfekt egnet bildet av rekkehusene og prospekter.Abstract skal skape en følelse av stabilitet, klarhet, stabilitet.

kartiny_po_fen_shuy_foto6

god moderne alternativet - modulbasert maleri over senga - de vil dekorere ethvert interiør og harmonisere energi.Moduler - dette bildet, delt i biter og hang rundt, men denne metoden gjør det mulig å skape en følelse av dybde og tilstedeværelse.

kartiny_po_fen_shuy_foto12

Hvis du ønsker å styrke energisektoren i soverommet, så henger over hodet på en hest bilde i en vakker gangart.Dette edle dyret er et symbol på styrke, aktivitet og helse.

kartiny_po_fen_shuy_foto9

abstraksjon elskere kan tilby muligheten, som er dominert av horisontale linjer med flekker av pastellfarger.Velge hva bildet for å henge over sengen på soverommet, husk at i dette rommet er ønskelig bilde rolige farger: beige, lys blå, grå.

kartiny_po_fen_shuy_foto11 kartiny_po_fen_shuy_foto10

Avslutning kan vi si at bildet bør være sikker på å behage og ha positiv energi.Få noe som virkelig bringer glede og føre til positive følelser.

instagram viewer