Build Daily

Barnehage

August 12, 2017 18:06

Den unike interiøret i rommet for to jenter med en kombinasjon av flere stiler

click fraud protection

utforming Forfatter: Studio 3D-visualisering archivizer.com

Enkelhet og klassisk kombinasjon med visse elementer av modernismen gjør dette rommet unikt for to tenåringsjenter.Symmetri linjer speiler møbler arrangement for å visuelt forbedre området.Utmerket harmoni rolige toner tapet med lyse detaljer interiør.Puter på sofaen, laget i Art Nouveau-stil, er problemet at rommet vertene er tenåringer - jenter.At tenåringsjenter og en passende originale interiøret.

Interiørdesign barnerom for to tenåringsjenter

Bilde 1 - Interiør design barnerom for to tenåringsjenter

Hvite garderobeskap på barnerommet for to jenter

Bilde 2 - Hvitt garderobeskap på barnerommet for to jenter

Valgt farger vekker følelser komfort, ro og sikkerhet.Romslig garderobeskap synes ikke tungvint.Møblene virker enkelt.Pastellfargene på sofa, bord og stoler understreke raffinement og samtidig typisk for ungdom originalitet.

divisjon rom i sone

Utformingen av arbeidsområdet i rommet for to jenter

Bilde 3 - Design av arbeidsområdet i rommet for to jenter

Lighting deler det totale arealet til bestemte områder: rekreasjonsområde og idrett,garderobe og toalett området der jenter kan kle seg.

Avslapningsområdet speilet har to skinnsofaer beige behagelig skygge over sofaen med en hånd hengende malerier, på den annen side - arrangert lukkede og åpne hyller.Hyller og bilder er arrangert som om de er fra ett sett, men de deler nesten det samme lineære arrangement.Arbeide (studie) Området er også speil: tilstøtende bord og stoler en tone med sofaer.Ingenting mer er å bli funnet.Små hyller og dekorere utføre funksjonell rolle - de er ment for suvenirer og bøker.

Designet for små barn to jenter 13 og 14 år

Bilde 4 - Designet for små barn to jenter 13 og 14 år

mest favoritt del rom - dressing området.Her også helt identiske skap, matchende Art Nouveau-stil, plassert i hjørnene av rommet.Et lite bord med et speil spille en spesiell rolle i livene til jenter.Plassen tillater jenter å prøve på nye antrekk, for å skape originale bilder.

Design garderobe i et lite barns rom område

Bilde 5 - Design en dressing område i et lite barnerom

Flere typer lys gjør det mulig å endre bildet av rommet: du kan opprette en romantisk, business - trening, lyse festlig atmosfære.

Design seng for jentene i barnerommet

Bilde 6 - Design seng for jenta i barnehagen

speiling i møbler ordning for å hjelpe visuelt utvide den langstrakte rommet, som er svært viktig for mange mennesker.Faktisk, i de fleste tilfeller, er det rektangulære rom og korridorer ligne.Designerne av dette rommet er det visuelt utvides, ved hjelp skap - skjult lengde, delt inn i soner, laget multifunksjonelle og interessant.

prosjektet Forfatter: Studio arhiviser.com

instagram viewer