Build Daily

Problemer

August 12, 2017 18:06

Hvordan fjerne blokkeringen i badekaret og vasken hjemme , improvisert og kjemikalier

click fraud protection
forurensning
  • grunner blokkeringer
  • Stempel - en enkel måte å eliminere tilstopping
  • Chemicals
  • Rengjøring hevert
  • kabel for kloakkanlegg rensing
  • Forebygging
    • Midler for forebygging
    • Hvordan finne årsaken til

kloakk blokkering (mest vanlig - blokkering på badet) er ledsaget av opphør av vannføring, og som et resultat av flom.

Slow drenering gjennom hullet viser at det var en blokkering.Det er nødvendig å raskt å eliminere denne ulempe, siden bruk av et slikt bad er ikke meget hygienisk.Også ingen grunn til å vente at blokkeringen etter seg selv forsvinner tid.

tett vask

ikke iverksette tiltak for å fjerne hindringen og videre utnytte badet, kan du bare forverre situasjonen.Eliminere problemet i fremtiden vil ha vanskeligere.

utgangspunktet tilstopping kan takle ikke bare en ekspert, den kan fjernes på egen hånd.Du bør vite at rensing av blokkeringer i badet er vanskeligere enn fjerning av blokkering i vasken, som på badet er det en ekstra luke for vann drenering.

Vanligvis utdanning tilstopping er en konsekvens av feil kloakker drift, selv om det er svært vanskelig å overvåke alt som kommer inn i avløpet.

grunner blokkeringer

kilde for blokkeringer ofte er:

  • pellets fra klærne,
  • hår,
  • kjæledyr dander,
  • rusk.

Fra disse elementene dannet blokkeringen - noen i røret, som ikke tillater vann å enkelt strømme gjennom det.

kilder til obstruksjon

Plunger - en enkel måte å eliminere tilstopping

Plunger er den enkleste verktøy som kan eliminere blokkeringen.Bruk stempelet er mulig ikke bare å eliminere blokkeringen, men også for forebygging.Det er bevist at periodisk bruk av stempelet sikrer mindre hyppig dannelse av blokkeringer.

Prosedyre for å fjerne hindringen:

  1. nødvendig å sette stempelet slik at gummibunn lukket dreneringshullet.
  2. Pre-bad må fylles med vann, fordi vannet spray vil bidra til å presse kullet, i dette tilfelle vannet vil være mer effektiv enn luft.
  3. flytte håndtaket opp og ned, gjøre et par slag verktøy som luft kan passere i vasken og trykke på en klump mye lenger.Deretter er vann som er nødvendig for å vaske bort smuss.
Ved hjelp av et stempel .

Siden badet har en ekstra luke for vannføring, i tilfelle av overføring av vann over kanten av åpningen i luftlekkasje.Da stempelet ville være ubrukelig, siden hans arbeid er nødvendig vakuum.For å forenkle ting, kan du blokkere andre stempelet flere små-sized andre hull til avløp.Rag i dette tilfellet hjelper ikke, fordi det er helt pustende.

Chemicals

Bruken av forskjellige kjemikalier er en annen måte å eliminere tilstopping.Denne metoden er brukt i lang tid, og i dag er det bedre formuleringer som er enkle å kjøpe.Hvis du plukker opp husholdning kjemiske bad, ville det beste valget være et verktøy som har evnen til å oppløse håret.For kjøkken egnet middel, som skal oppløse fett.

Desinfeksjonsmidler for rør

handlinger i å fjerne hindringer av husholdningenes kjemikalier:

  1. er nødvendig å velge riktig verktøy, det spiller ingen rolle, det er en pulveraktig eller væske.
  2. Det er nødvendig å lese bruksanvisningen, og for å finne ut om bilen er egnet for rør installert deg.
  3. På instruksjonene på pakken skal helle eller fyll verktøy i vasken.Ved anvendelse av pulveret er nødvendig for å drenere helle kokende vann.
  4. For beste handling betyr at du må vente en viss mengde tid på instruksjonene.
  5. Neste må du slå på varmt vann og dermed vaske rør, fjerne rusk rester.

Rengjøring hevert

Vanligvis før du fjerner blokkeringer trenger å rense vannlåsen.Det eliminerer også den ubehagelige lukt som oppstår på grunn av utfelling på veggene i vannlåsen.Slik rensing er egnet for profylakse og rør.

Hvis det skjer en gang i måneden, er du ikke redd for blokkeringer.

Stages rengjøring hevert:

  • må sette en hevert materiale bibulous;
  • på materialet for å sette et basseng som ikke vil søle det skitne vannet på gulvet;
  • skru videre bolt mutter og fjern kolben;
  • væske, noe som skaper en vannlås, vil strømme inn i bassenget;
  • hevert må renses, for å fjerne alt skittent, hadde tid til å dvele, for å fjerne plakk som er tilstede på veggene;
  • samle design, pære av hevert må ikke vike tilbake for uttaket avløp for sikkerheten av vannlåsen;
  • åpne kranen og fyll vannlåsen med vann - en sjekk på tetthet av alle tilkoblinger.
eliminering av tilstopping i fellen
rengjøring av vannlåsen
innsamling felle

kabel for kloakkanlegg rensing

også kablene brukes til å fjerne blokkeringer.Sanitær kabel ser tykk vridd wire, som er viklet inn i en spiral.For å sikre at kabelen ved enden av servo er en penn med en plast eller tre hode.Dette verktøyet er egnet for fjerning av blokkeringer i badet, eller snarere i metallrør.

forskrift for å fjerne blokkeringen tau:

  • sette enden av kabelen inn i vasken eller i utløpsrøret;
  • utføre denne handlingen er bedre ikke alene, den første personen vri på håndtaket og tau vridd rundt sin egen akse, og hans assistent, føring av kabelen, skyve den frem;
  • spinne tråd kan lett overvinne alle svinger av røret.Også under denne operasjon ledning skrudd inn i blokkeringen, og dermed ødelegge den;
  • etter det, som blokkeringen er fjernet, faller spenningen, så det er nødvendig å utføre flere bevegelser tau frem og tilbake;
  • videre trenger for å få et tau og vask;
  • om et positivt resultat ikke er observert, og gjenta prosedyren på nytt.
Rengjøring av avløps tau

Før du begynner, må du ta hensyn til spenningen i kabelen.Hvis det ikke er stramt, kan det krølle og bli skadet.

Forebygging

fra ovenstående kan det konkluderes med at blokkeringen på badet kan fjernes for hånd.Men det er mye mer effektivt å ta forebyggende tiltak mot blokkeringer.Utføre enkle forebyggende tiltak for å advare blokkeringen, og bad forbli ren og klar til bruk.

Midler til forebyggende

  1. garn, som er installert i vasken og ikke gi for å få kopi (hår, ull, skitt) inn i den.
  2. husholdning verktøy som brukes til å rense rørene.
  3. Plunger som et verktøy for å forebygge.
Rister Drenerings

Hvordan finne årsaken til

Årsaker hindringer kan være forskjellig.Først må du sørge for at det virkelig en plage for de fleste, som oppsto på badet, bare obstruksjon.

Hvis en dag før problemet med vannuttak fant sted normalt, og etter noen handlinger, for eksempel rengjøring eller vask dyr matte vann stoppet unna raskt, kan du være sikker på at det virkelig er tett.

Hvis vannstrømmen i det siste var ikke rask, så må du ringe ekspert og be ham om å sjekke høyden på første funn av plomme.Alt ansvar for innholdet i badekaret tresko rørene rene bjørner familiefar.

Hvis du ikke er trygg på sine evner, eller forsøk på å eliminere blokkeringen var mislykket, må du ta hjelp av en spesialist, for ikke å forverre problemet.I tillegg er det lite sannsynlig at du har alle de nødvendige verktøy for å fjerne blokkeringen.Spesialister enkelt utføre det arbeidet som kreves for å fjerne hindringen, spesielt med tanke på alle rørene.Selvfølgelig, vil samtalen arbeideren medføre ekstra kostnader, men gir høy kvalitet rengjøring av rør og oppmuntre til bedre vare på rørene.

konsekvensene av tilstopping er ikke den mest behagelige, kan det være en rørlegger fiasko, flom naboer og selv bryte slanger som kan forlate huset uten vann.Det er derfor nødvendig å fjerne umiddelbart og profesjonelt og for å hindre blokkeringer.

instagram viewer