Build Daily

Dacha

August 12, 2017 18:05

Effektiv kontroll av en muldvarp i hagen - fra de populære måter å repellents

click fraud protection

mole Hver eier av landet visste om de mange fristelser som vi kontinuerlig eller periodisk å kjempe.Men informasjon om føflekker er ikke så mye, spesielt siden de ikke alltid avgjort.Eller kanskje vi bare ikke merke deres tilstedeværelse.Men uansett hvor søt og hyggelig kan de virke, spesielt på tv, hvis det dukket opp på hytta eller i hagen, vil skade dem være veldig mye.

gjennombrudd mange passasjer som kan bli gravd opp hele landet, de fullstendig ødelegge rotsystemet for landing.Etter kraftig nedbør, snødekke forsvinn jord ofte bokstavelig talt legger seg på de stedene hvor de "racerbaner" og ly dyr.

Vurdere noen av de måter og metoder for kamp med føflekker i form av effektivitet, hensiktsmessighet og menneskeheten.

Tradisjonelle metoder

bør nevnes en gang at hvis en av dem noen til å hjelpe, det betyr ikke automatisk at han - ". Universalmiddel"Effektiviteten avhenger av mange faktorer.Og mange av disse teknikkene krever en betydelig investering av tid, tålmodighet og utholdenhet.

krotovnya

Hell vann

Først , må vi forstå at muldvarpene bygger et omfattende nettverk av passasjer som går gjennom hele området.Hvor mye vann for å fylle alle tomrom det?Og så, i det som vil bli en grønnsakshage?Hvor er garantien for at all landing er ikke "flyte" og ikke råtner rotsystem av planter?

Second , med unntak av "veier", disse dyrene fornøyd og underjordisk hvilested, der vannet ikke kan nå.Og dette er naturlig, like naturlig instinkt forteller dem at når kraftig regn oversvømmet grotten kan være, og det er nødvendig i dette tilfellet å gi ly.

Tredje , hvor er garantien som flyttet til "ulykken" på nabo land, vil føflekken etter en tid ikke vende tilbake?




Fjerde , overdreven overflod av vann mye "ødelegge" liv og andre innbyggere i underverdenen, hvorav mange er svært nyttig.For eksempel vil meitemark, som ikke bare vil løsne jord, men også berike det.

Gjør fekting

net Hvis du ikke har noe imot å bruke tid og krefter, er det mulig å grave rundt omkretsen av mesh (metall) med en finmasket.Over bakken skal det stige med 20 centimeter - 30. Dypt inne - en halv meter.For ormer, vil det ikke være et hinder, men av føflekker lagre.Vi trenger bare én gang for å være sikker på at de ikke er til stede på stedet, og hvis det var den første jakten.

Dette er trolig den enkleste og mest pålitelige måten å beskytte hagen fra dyrene uten bruk av tekniske innovasjoner og kjemi.Selv om det er en grense, fordi fortsatt behov for å ta hensyn til den totale lengde av omkretsen.Hvis hagen er stor nok, deretter ordne slik beskyttelse vil være vanskelig og dyrt.

landing

Denne metoden gir en god, men en midlertidig effekt.Hvis du lander mye hvitløk, løk, vil muldvarpene forlate, fordi de ikke bære sin duft.Men etter høsting kan komme tilbake.Og planting del av disse avlingene er for stramt det gir ingen mening.Derfor er det mulig å bruke, men med en påminnelse.

Det er mange andre (ekstravagante) teknikker.For eksempel, frastøter føflekker høy musikk og fyrverkeri, fylle inngangene til Burrows flytende ekskrementer.Men deres effekt - i spørsmålet som midlertidig, og de fleste har master-under "prosedyrer" og tåle øredøvende lyder og lukter.Og det er ikke klart hvem som vil bli verre.

Noen ganger hjelper det en primitiv måte.Bakken rundt omkretsen i en viss avstand, en pinne fast, biter av tykk metalltråd.De må monteres tomme bokser.Under påvirkning av vind, begynner de å skrangle, og dette skremme dyrene.

garlyk__2

bruk av "kjemi»

alternativer, samt stoffer, ganske mye.Men vi trenger å tenke på konsekvensene.Som en del av dette, eller som påvirker miljøet, fremtiden for avlingen?De som annonserer liknende metoder, er neppe for mye bakt om det.

bør derfor ikke brukes til kjøkkenhager "kjemi".

Teknisk betyr

bird_s_transonich_mole_p2_440h400 ingen overdrivelse å si at ultralyd repellents føflekker - den mest humane metoden for kampen med føflekker.Forklaring - for ikke å ødelegge dem, og for å avskrekke.De genererer lydbølger på frekvenser som ikke er tilgjengelige menneskelige øret, men føflekker reagere på dem umiddelbart.

I noen billig innenlands modeller kan sitere som et eksempel.

«Tornado»

ganske allsidig instrument, fordi det sparer mye av mange ubudne "gjester".I tillegg til de mol, forhindrer det mus, rotter, medvedok, jordekorn og andre dyr, hvis nærvær er uønsket i hagen.Produsenten garanterer at varer 10 dager for å "rense" området.Power - batterier (4 stk.).Enheten "håndterer" område til 2000 m2.

Pris - 1 200 rubler.

EP - 01

«Chiston" (modell III)

Det er for graving dyr.Men radius av sin handling -. Derfor opptil 12 m for en hage kan ta et par stykker.

pris - fra 700 rubler.

chiston

salg er et ganske stort utvalg av tekniske hjelpemidler for å bekjempe føflekker, så velg den optimale modellen er enkel.

Konklusjoner

  • Du må forstå at jo tidligere en føflekk oppdages, jo lettere vil det være å takle det.Selv om, hvis bare fordi han ikke har tid til å ponadelat stort antall "tilfluktsrom".Derfor bør du regelmessig undersøke nøye hele området.
  • velge en eller annen folkemedisin, er det nødvendig å ta hensyn til spesifisitet av området og de rådende forholdene.Ikke blindt følger anbefalingene fra "eksperter".
  • Når du kjøper tekniske innretninger må veies mot sin evne til å plotte størrelser.

instagram viewer