Build Daily

Bygning

August 12, 2017 18:07

Front panel PVC: hvordan å gjøre huset mer fargerik ?

click fraud protection

Funksjoner

produksjon PVC paneler Fasade, for det meste etterligne naturlige materialer for vegg - murstein, stein, tre og så videre.De fremstilles ved ekstrudering, noe som tillater å installere dem horisontalt og vertikalt, så vel som på en hvilken som helst vinkel.Materialet for PVC paneler er usedvanlig stiv PVC - polyvinylklorid, med tillegg av et minimum myknere.Dette gjør dem mye mer holdbare enn andre materialer for etterbehandling.

produksjonsteknikk er svært enkel: ekstrudering teknologi innebærer ekstrudere sammensetningen gjennom en dyse.For å oppnå de nødvendige materialegenskaper i forskjellige urenheter lagt.Maleri gjort i alle farger.Strukturen av PVC paneler for eksterne utførelser porøs, noe som gjør at den kan tåle mekaniske påkjenninger.

Merk!Paneler er tilgjengelige i lengder på 2, 3, 6, 7 meter i bredde - 20, 25, 30, 33 cm, tykkelse - fra 5 til 10 millimeter.

materialegenskaper

Material PVC har mange fordeler.Nettopp på grunn av dette, har han mottatt slik bredt program i ulike felt.PVC paneler for yttervegger tillate oss å gjøre helt glatt, akkurat nok til å feste til veggen rack og montere panelene på dem.Dette sparer deg fra evige kollegaer reparasjon - skitt og støv.Installasjonen er enkel og kraften i en hvilken som helst person.Alt du trenger - en hammer, en drill og en skrutrekker.

plastpaneler gir et godt valg for å implementere noen ideer i utformingen av utseendet av bygningen.De kan males i en hvilken som helst farge og fargetone for å simulere en rekke materialer, som ikke begrenser mulighetene for designeren.Under panelene lett å skjule all kommunikasjon (wire, rør), som også har en positiv innvirkning på utseendet av fasaden og bygningen generelt.Materialet er slitesterkt og lang levetid, slik at utformingen skal holdes i god stand i mange år.

Merk!PVC paneler er perfekt kombinert med metall fliser og helvetesild.

nummerere alle fordelene av materialet:

  • beskytter veggene fra atmosfærisk nedbør;
  • ikke utsatt for korrosjon, ekstreme temperaturer;
  • Ingen må spesielt forberede veggen for installasjon;
  • kan festes horisontalt og vertikalt;
  • Tåler brann;
  • Miljøvennlig;
  • Omsorg veldig lett for ham;
  • imitasjon av ulike materialer.

Monterings paneler

En av de største fordelene med paneler laget av PVC er enkel å installere.Fordi materialet ikke krever en mester i noen spesielle ferdigheter, kan utføre nesten enhver installasjon, og i tilfelle den rekkefølgen spesialist for arbeidet vil koste er ikke for dyrt.For å feste panelet manuelt, vil du bare trenger å spikre furring til veggen og montere PVC paneler for fasader på den.

Fest panelet på ulike måter: spiker, stifter, skruer, lim eller spesielle blandinger.

Installasjonen kan utføres under alle værforhold, med unntak for montering av lim, da været bør være tørr.Alle de ovennevnte kvaliteter fortsette å holde PVC paneler på toppen av popularitet blant folket, foreta reparasjoner og store bygge.Plus, er prisen lav, noe som gjør dette materialet er populært.

Tips!Det anbefales å kjøpe matchede sett der det er allerede tilgjengelig, ekstern og intern hjørne grensen, kobler profil.Dette settet gjør installasjonen så enkel og behagelig som mulig.

instagram viewer