Build Daily

Typer Arbeid

August 12, 2017 18:08

Reparasjon gipsvegger , eller hva de skal gjøre når de sprekker ?

click fraud protection

Hvordan bestemme styrken på belegget og graden av skade?

for å begynne å reparere gips fasader og innvendige vegger i huset, må du bestemme - hva er omfanget av skaden?Og så allerede tenker om hvordan du fjerner den gamle gips.Så, sjekk påliteligheten av belegget kan være en enkel måte - ved å banke med en hammer på overflaten.Skjørheten gips gjør en ringelyd, holdbar - døv.

Der det holder dårlig, det slå av, skrape og vaske av Nabeul spesialskraper.Hvis Nabeul holdt for hardt, må det være vått med varmt vann.Den stålbørste, så lenge han ikke er fullt razmoknet.Det er viktig å fjerne ende, som en konsekvens den kan forstyrre den normale blanding av adhesjon til substratet.

Etter eliminering av Nabeul peretirka gjør, noe som er en prosess for fuging det nylig påførte laget av gips.Videre bør sammensetningen av den nye matrisen være identisk med den til det gamle belegg.Det dannede jevn, tynn film ved slutten av denne prosess.At det dekker alle defekter, hvis den ikke berører de sprekker.Løsningen for disse arbeidene blir eltet i en ren og fin sand.Påfør med en sparkel.

Cracked plaster, hva du skal gjøre?

Mange lurer - hvorfor og crack puss? Svar kan være flere.For det første, i gips sprekker på grunn av den innledningsvis dårlig forberedt base.For eksempel har ikke den gamle malingen er fjernet.For det andre synes de som følge av feilaktig valgt blanding.Hvis gips er beregnet for én og overflateforhold, og bruke den for den andre.

det tredje, hvis lang operasjon under ugunstige fenomener, kan de dannes naturlig.Av sprekker i gipsen blir utført ved forskjellige fremgangsmåter avhengig av deres størrelse og dybde.Slik starter noen sprekker utvide (for eksempel mindre med 5 mm).Fjern alle rester av den gamle gips.

Etter at de "klippe" og rikt fuktet med varmt vann.Og deretter gå videre til forsegling av den samme oppløsningen som ble brukt for selve belegget.En viktig fordel med en slik etterbehandling pute serpyanku (armert tape) over hele lengden av sprekken.Det lå i sporet og hvordan du shpatljujut.

teknologi reparasjon gips

Når reparasjonen er utført av den gamle pussen første trinnet er å lukke defekter (hull i veggene) og sprekker.Det er bedre å bruke en gipsvell.Det ble skrevet ovenfor.Etter tetting av sprekker bør være primer som påføres i 2 lag.Primer er å pusse minst absorbert den påfølgende dekorative belegg (f.eks maling).Dette vil unngå utseendet av flekker og striper.

måten kan påføres puss være både maskin og manuell måte.I noen tilfeller trenger ikke avslutninger nevnte oppløsning og et plaster.Hva det ikke er anbefalt.Det er bevist av det faktum at gipsen løsningen er festet til basen, ikke bare mekanisk, men også kjemisk (kjemisk reaksjon).Når du er ferdig bare puss det ikke skjer.Derfor kan belegget raskt falle av.

Anbefalinger! Mens restaurering utføres gips (og ikke hele programmet) vil fortsatt må oppfylle vilkårene i temperatur og fuktighet. gjennomsnittstemperaturen bør være ca + 5 + 30 ° C. Det spiller ingen rolle om de dekker reparasjoner gjort, som har dekorative gips eller rektor.Reglene gjelder for alle typer, inkludert når du er ferdig reparasjonsdekning, som har venetiansk gips.

instagram viewer