Build Daily

Стройматериалы для дома

August 12, 2017 18:06

Å gjøre vanntetting av taket av den flytende gummi - følelse , egenskaper og metoden for å søke

click fraud protection

gummi flytende gummi - et relativt nytt materiale i anleggsmarkedet, men utsiktene for bruken ble umiddelbart åpenbare.Of course, enkel og sømløs belegg, tåler høy temperatur, frost, nedbør, som kan brukes til ulike former av taket og med mange utstikkende deler, bare for å bli populære.

flytende gummi kan helt erstatte tradisjonelle bitumen, fugemasse basert på det, taktekking og andre fleksible takmaterialer, som vi diskuterte her.Den kan brukes som et substrat for andre vanntetting takmaterialer, hvis bildet av huset gir for deres anvendelse.Som et mellomliggende lag flytende gummi har en utmerket lyd- og virker som en varmeisolator og generelt styrker taket.

Den kommer i flytende form, i tønner med kapasitet fra 20 til 200 liter, noe som gjør det mulig å kjøpe bare den nødvendige mengden av materiale.

Fordeler med flytende gummi

På flytende gummiblanding består av to komponenter: en vandig base, og den emulsjon av bitumen modifisert med elastomerer, polymerer og katalysator (kalsiumklorid-oppløsning).Fysiske og kjemiske egenskaper av materialet bestemmes av de unike egenskapene til flytende gummi som taktekking.

zhidkaya_rezina




  • Utmerket vedheft til de fleste bygningsmaterialer: betong, murstein, stein, skifer, metall, glass, plast.
  • Den komplette fravær av sømmer og absolutt vanntett, selv på takene av komplekse form, med trompeter, topper, rygger.
  • eksisterende små sprekker og uregelmessigheter er strammet gummi selv.
  • Meget elastisk og holdbar belegg på grunn av høyt innhold av polymerer.Arbeidene kan utføres uten å fjerne tidligere materiale.
  • belegg av flytende gummi veier flere ganger mindre enn for andre materialer, derfor ikke krever styrking av bærende strukturer av taket, og kan brukes på bygninger med et lett fundament.Kjemisk resistent
  • - ikke korroderer og som ikke reagerer med de fleste stoffer, ikke vil brenne, og avgir ikke toksiske forbindelser, siden den ikke inneholder flyktige stoffer.
  • tåler høye og lave temperaturer, i tillegg til plutselige endringer uten å sprekke og blemmer, i motsetning til de samme bitumen.Ikke ødelagt av ultrafiolett lys.
  • Taktekking arbeid med dette materialet ikke krever strøm, vann, ild, utføres raskt og sikkert, uten involvering av et stort antall mennesker.
  • lang driftstid dekningsperioden, forsikringer av produsentene, opp til 20 år.

ulemper

ved konvensjonelle ulempe er behovet for en spesiell apparatur for påføring av flytende gummi på taket, for eksempel, opplæring og bolig Complex-2.Men prisen er ganske kjøpe det lar fagfolk som er engasjert i bygging eller taktekking enhet.Raskere taktekkingen flytende gummi sammenlignet med andre materialer vil gi rom for en kort tid til å hente inn kostnadene.De som bygger et hus på egen hånd, kan ta enheten ut, hvordan å plante, bedrifter engasjert i tilførselen av den flytende gummi, tilby denne tjenesten.

taket

Application

legges på taket av den flytende gummi-belagt ved hjelp av en to-kanals miksing enhet, som er under press fra spray noen få meter foran.Begge komponentene blandes i en "fakkel" og forstøves gjennom et "agn".Denne metoden gjør det mulig å oppnå en tynn (2-4 mm) og jevnt lag uten en "flekker" og vedhengende belegg uten blæredannelse og avskalling.

Taket er dekket med flytende gummi i tørt vær, med temperaturer over 5 ° C.Pre Overflaten må være rengjort for smuss og støv.Hvis den inneholder fett, er det nødvendig å kvitte seg med dem ved hjelp av en gassbrenner, som disse deler av materialet bli verre.

Sprayet materielle strimler 1-1,5 m, jevnt og uten hull.Om rekkverk, rør og andre fremspring som dekker må forsterkes med en maske eller klut konstruksjon.

flytende gummi stivner nesten øyeblikkelig, og danner en glatt sømløs membran er fullstendig herdet belegg i gjennomsnitt per dag, avhengig av temperatur og fuktighet i omgivelsene.Etter størkning av taket kan males med spesielle maling merkene.

flytende gummi kan brukes ikke bare som en taktekking materiale, men også som et korrosjonsbeskyttelse for metallkonstruksjoner, vanntetting kjellere, stiftelser, plateskjøter, bassenger og dammer.

instagram viewer