Build Daily

Utstyr Og Verktøy

August 12, 2017 18:07

Verktøy for gips - forberede inventar

click fraud protection

verktøy for pussing veggene

pussing av vegger ved hjelp av følgende verktøy: konstruksjon falk, sparkel eller spade for pussing sparkel, sparkel, regel, nivå og lodd, roulette, styreskinner for fyr, container for mørtel, stålbørste. Vi vil fortelle mer detaljert om hver av dem.Anleggs

Falcon (skjold med et håndtak i midten) - brukes for å opprettholde en løsning samt for påføring og utjevning på veggstrukturen.På Falcon sette en del av gips, og deretter brukt den til underlaget med gips kniver.

Ofte, hvis arbeidet er ment å lett, så i stedet bruke en vanlig stykke kryssfiner.God falk - bør være lett og har en glatt og elegant skjold størrelse 35x35 eller 40x40 cm

sparkel eller spatel for plaste -. Består av stoff, kutte, håndtak med et kne.Den brukes for å måle løsning.Takket være denne applikasjonen blir utført på overflaten av blandingen og ytterligere utjevning.Cloth sparkel laget av tynt stål, og må være størrelse - 200 x 150 mm.

Knee kniver er viktig å velge størrelse på minst 5 cm Hvis du kjøper en spade med et kne for høyt, vil det ikke være lett å arbeide, og for lavt -. Du kan skade hendene.Derfor er den optimale størrelsen på den fremdeles - 5 cm.

bladene er også kalt otrezovkami .Dette er spesielle verktøy som brukes for fine arbeid (skjære tubercles, gips sprekker).Følgelig er størrelsen av deres mye mindre.Faktisk er det det samme miniatyr sparkel.

poluterok - består av et håndtak og et blad.Det er bedre hvis stoffet er laget av bartre.Hovedformålet er å pre-spreader utjevning lag med gips.

Rivjern - designet for å tørke overflaten.Den består av malerier og penn.Det må være laget av tre og har et lerret størrelse på 15 × 11 cm. Eller 13 × 18 cm. Håndtaket justeres individuelt for hånd størrelse.

Rule - jernbane, som ofte er laget av aluminium.Den har en annen størrelse, men populære - 50-60 mm i bredden og 150 cm lengde ..Anvendt for å kontrollere lagene av gips, planering på overflaten av oppløsningen, så vel som for pussing og skjæring skall.

Steel børste - brukes til tilberedning og rengjøring av overflaten.I stedet kan du bruke en vanlig børste med stålbust eller tips om øvelsen.Alt avhenger av nivået av forurensning av grunnen.

Verktøy for påføring av dekorative gips

tillegg til de vanlige verktøy, ekstra pensler og ruller som trengs for en dekorativ finish.Valsene kan fremstilles av helt forskjellige materialer og har forskjellige former.Børster er også tilgjengelig med forskjellige bust hardhet.De kommer fra: en naturlig, syntetisk, blandet bust.

valser velges avhengig av dybden av uregelmessigheter basen.For eksempel, hvis overflate er glatt, er det nødvendig kort lur valse.Hvis, tvert imot, det er en flerhet av fremspring og fordypninger, er det viktig å kjøpe en valse med en lang lur.Inndelt ruller inn i følgende kategorier: populære (malingsarbeider), profesjonell og høy kvalitet.

Hvilken børste gips er bedre å velge?

for beising og lakkering overflaten ved hjelp av en børste.Som det har blitt sagt, de er laget av naturlige, syntetiske og blandet bust.Naturlig bust gir god blekk absorpsjon og oppbevaring.Passer for alle andre enn vann farge.

syntetisk base - mer holdbare og passer for både vann og oljebasert maling.Oftest er det laget av nylon og polyester.Blandet bust - kombinerer det beste fra de to foregående, og brukes til å gi en helt annen overflater.

instagram viewer