Build Daily

Byggematerialer

August 12, 2017 18:08

Hvordan rense fortau plater av sement og andre forurensende stoffer selv?

click fraud protection

Diagnose og klassifisering av forurensnings fortau plater

Noen ganger bare vaske den med en slange, men det er tider når du rengjør rydder plater vil kreve betydelig innsats.Først og fremst er det nødvendig å håndtere det typer av forurensninger er.Nature of urenheter kan være svært forskjellige, og vil avhenge av den, vaske du rydder fliser.

saltavleiringer eller saltutslag - et ganske vanlig fenomen i beleggning fliser.Vanligvis oppstår de for en tid etter sin produksjon.Fliser kan roter seg inn i sement som et resultat av installasjon av fortauskanter, som er plassert i løsningen.Noen ganger gjennom flislegging luke vekst, noe som fører til dannelse av sprekker og haugene.

også gangheller kan være forurenset med smøreolje, maling, tyggegummi, fliselim, spor av dekk, og så videre.Rene rydder plater kan kreve slike verktøy og materialer: pensle med et håndtak, en børste, en bøtte, en hageslange med en sprøyte, verneklær, sett med rengjøringsprodukter.

De generelle prinsipper for valg av flis rengjøringsmetoder

Før vaske fortau flis er nødvendig for å bestemme innholdet av forurensning.Rengjør mugg av fliser, kan du bruke blekemiddel.Å ha blekemiddel løsning med vann og sette på gummihansker, i en sirkulær bevegelse med en børste sette en løsning på det ønskede området.Det er nødvendig å la det for en stund, så han ble med i reaksjonen, og deretter vaske av.

å fjerne salt flekker fra overflaten du ønsker å bruke rengjøringsmidler til karbonat-basert eller syreholdige rengjøringsmidler.For å unngå gjentatte visninger av saltavleiringer å bli behandlet med væske frastøtende flis som vil gi den antiseptisk og smussavvisende.

Men for ugrasbekjempelse kreves for å bruke plantevernmidler.Bare er det ikke nødvendig å ty til slike handlinger i sin hytte, fordi disse stoffene er da vil være i området av hagen din senger, mens høsten vil vente med noen tvil.

undersøkes hvert sted på

separat Før vaske rydder plater av sement, er det nødvendig å fjerne fra overflaten alle løse materialer.Herdet mørtel kan fjernes med en hammer og meisel.Deretter trenger du en stålbørste til å rydde opp i restene av maksimal kvalitet på løsningen.

Hvis dette ikke fungerer, kan det være polert et problemområde grovt sandpapir, tørk den der til flisene.Etter det som er nødvendig zamyt flekken med en oppløsning av saltsyre, noe som vil bidra til delaminerings flekker.

fosforsyre, trinatriumfosfat og omformere - noe du kan skrubbe flislim med fortau plater og gi den et friskt utseende.

Ferske flekker fra diesel eller smøreolje kan fjernes med absorberende materialer som sagflis eller filler.Ikke gni sterkt, for ikke å strekke stedet.Gamle flekker lett rengjøre spesialiserte vaskemidler og varmt vann.Etter rengjøring, bør erstattes med oljet sand fra flisen sømmen på nettet.

å fjerne spor av motorvern må bruke varmt vann og vaskemiddel eller varme par.Tyggegummi sår metallskrape eller slikkepott.Malingsflekker fjernes fra overflaten av fliser, først skraper, og deretter vaskemiddel eller saltsyre.Spor av sot

lettest å rengjøre med vann og såpe, eller en blanding av vaskemiddel og blekemiddel, hvis såpevann hjalp ikke.Etter noen rengjøring rydder plater skal vannes rikelig med vann.

instagram viewer