Build Daily

Teknologiske Løsninger

August 12, 2017 18:08

Varmeisolering av rør - hvordan du velger materialer og utføre arbeidet?

click fraud protection

Hvorfor og hva materialet vil isolere røret?

rør må beskyttes gjennom hele lengden og på alle nodene, bare så du kan holde den i lang tid i drift.For å redusere varmetapet - en reduksjon i kostnadene for å opprettholde et hjem og lindre belastningen på naturen i form av lavere drivstoffkostnader.Å arbeide mest brukte mineralull lag med en reflekterende folie.

tillegg til mineral ull og andre materialer som brukes.It:

  • basalt sylinder;
  • polyuretanskum;
  • polystyren;
  • Penoizol;
  • polyetylen skum;
  • varmeisolasjon maling.

å beskytte rørene i åpne områder bruker ofte sylindere av basalt fiber, og dermed stabling skuffer er ikke nødvendig.Det beskyttende lag på sylindrene produsere fra takbelegg eller folie-isolerende.

vurdere alternativer for isolering av rør

største mengden av arbeid som kreves isolasjon av rør i bakken.Leter du etter utgraving og isolasjon selv, som kombinerer egenskapene til vanntetting og isolasjon.Den indre og ytre kledning rør blir sammenlignet med hverandre, og rommet mellom dem er fylt med polyuretanskum.Deler av systemet er montert på bakken, kan bare beskytte leddene.Det vil ikke være vanskelig hvis du er i hendene på skummet.

Styrofoam eller skum påføres meget sterkt, er det kjent som et skall for isolering av rør.Gjorde et slikt skall i to deler med en låse mount type not og fjær.Diameteren kan variere, lengde - 2,1 meter.Skummet overfører ikke varme og absorberer ikke vann, en holdbarhet på omtrent 50 år.

kan legge glassfiber belegg, folie eller tolite, men uten lokk slik isolasjon kan brukes universelt."Relativ" skum Penoizol, karakterisert ved at det fremstilles i flytende form.Det er brukt til noen av rørforbindelser og lar deg lage en forseglet struktur.

oppvarming av rørledninger er også praktisk å produsere ved hjelp av materiale Thermo , dette polyetylenskum med lukkede luftporer.Denne hule rør med forskjellige diametere, som er satt i rørledningen, som tilfellet.Så isolerte rør kan legges direkte på bakken, er det ikke deformert massen av jorden, og har en holdbarhet på mer enn 50 år.

innovativ måte - varmeisolasjon maling, er isolasjon utføres når en aerosol spray som inneholder keramiske nanopartikler.Denne sprayen trenger de minste sprekker og sprekker og vanskelig tilgjengelige steder, danner et tett belegg av fremragende egenskaper.

Hva å vurdere om isolasjonen er utført med egne hender?

Warming kommunikasjon for hjemmet kan gjøres med sine egne hender.Krev beskytte vann- og avløpsrør, utenfor hjemmet, de må være nøye isolert før vinteren.Rør inne i huset må være isolert for å ha bare varme ovner og varmetapet fra skjer forgjeves.

Valget av materiale avhenger hovedsakelig på finans.En vanlig ull - Isover, Knauf - krever ekstra ekstern isolator i form av tjære papir eller glassfiber, og til slutt laget kollapser og opphører å utføre sine funksjoner.Glassull er ikke anbefalt for utvendig isolasjon, fordi det vil ha å endre seg i noen år.

Basalt sylindere, ekspandert polystyren, eller Thermovarmeisolasjon maling er perfekt for selvstendig arbeid.Shell for sikkerheten i krysset kan være prokleivat tape og demontere, om nødvendig.

instagram viewer