Build Daily

Byggematerialer

August 12, 2017 18:08

Omsorg for marmor - enn å rengjøre den ?

click fraud protection

Den rene marmor?

Før rengjøring dette materialet, er det nødvendig å finne de mest egnede midler for pleie av marmor. For daglig rengjøring tørk er godt egnet vanlig myk klut og varmt vann.Hvis det er lite skitt, kan du fjerne dem med en lett vaskemiddel (ingen syrer - eddiksyre og sitron) .

siden selv en viss mengde syre kan ødelegge strukturen av steinen.Gjenopprette det så vil det være vanskelig.Det er også mulig å bruke alle pulvere, pastaer og kremer, som inneholder slipemidler da de kan føre til dannelse av forskjellige riper.

for daglig omsorg kan brukes og en spesiell marmor renere (tilgjengelig på DIY butikker).Vær oppmerksom på at en overdoser av sammensetning kan føre til skilsmisse og striper, så du bør bruke det i små porsjoner.Etter rengjøring, blir polering gjøres ved hjelp av et belegg med beskyttelsesvoks.

har polert marmor belegg

Som allerede nevnt, etter rengjøring er det ofte nødvendig å gjøre polering, spesielt i tilfeller hvor marmor gul med tiden.Og så dens iboende glans er tapt, overflaten blir kjedelig.For å unngå dette, må du først ren, deretter polere med voks fundament, og deretter gi den en skikkelig glans ved hjelp av terpentin.Så forseggjort prosedyre fungerer.

Hvordan ta vare på marmor og hvor rent det har blitt sagt.Ytterligere polering er tatt ulltøy, som anvendes, og en viss mengde voks.Hans nøye gnidd inn i overflaten.Det bidrar til å hindre riper og mekanisk skade på marmor.Deretter blir den behandlet med terpentin.Hvis du ønsker å belyse, er det nok til noen få dråper av sammensetningen.Når du ønsker mer glans, trenger du en lang eksponering for løsningen.

Hvordan rengjøre marmor av fett, tobakk, drikkevarer og andre alvorlige forurensninger?

Unngå kuler av følgende stoffer: vin, cola, sand, juice, olje, tobakk og andre skadelige stoffer.Flekkene kan variere spiser inn i overflaten, mens sanden er mye å klø den.

Men hvis alt dette skjer, marmor renhold utføres litt annen måte. For å fjerne flekker fra fet olje eller smør overflaten av tabellen eller vinduskarmen rask tørk med en klut fuktet med et alkoholløsning.Hvis dette ikke hjelper, så tar det en vanlig papir, som også må obmoknut i alkohol og satt på stedet der flekken ble dannet.På toppen av den er dekket med polyetylen, som er bundet sammen med klebebånd.La det hele opp til fettet er helt absorbert inn i papiret.

Rengjøring marmor fra alle slags drikker (juice, cola, kaffe) ved hjelp av blekemiddel.Passende oppløsning av noen dråper ammoniakk og 20% ​​hydrogenperoksyd sammensetning.Det er nødvendig å suge flekken med sammensetningen og la den i 24 timer.Feltet av overflaten er helt gjennomvåt, gned det rikelig med varmt vann. å eliminere rust , som er vist på en hvit marmor i form av brune spor, bruke spesielle industrielle renere marmor.Det er solgt i mange butikker.Fremgangsmåten for anvendelse er skrevet på emballasjen.

Mest av alt utsettes for belastning gulv marmorfliser, som sand og skitt faller inn i rommet fra gaten, i stor grad skade belegget forlate en masse riper.Spesielt "oppbrukt" overflaten nær inngangen, i hallen.Det er derfor mange eksperter anbefaler å legge matter i og utenfor lokalene.Dette vil bidra til å beskytte gulvet mot slitasje.

instagram viewer