Build Daily

Стройматериалы для дома

August 12, 2017 18:06

Instruksjoner for bruk av mykner for konkret løsning

click fraud protection

å bedre flyt og elastisitet av betong i det legge myknere.Mer nylig de har blitt brukt bare i høyhuset konstruksjon, men i dag blir stadig mer brukt i konstruksjonen av individuelle boliger.

grunn er:

  • sanpol å redusere mengden av vann som trengs for fremstilling av oppløsningen, slik at det er en mer tett og frostbestandig,
  • redusere antallet av hulrom i den herdbare blanding,
  • lagring av sement opp til 15%,
  • tilretteleggutbyggere som arbeider med røring provibrirovanii betong,
  • mulig å bruke betong fôr løsning,
  • øke plastisitet og flyt av løsningen flere ganger lettere å helle den ned i formen.

Ved bruk av mykgjørere løsning reduserer risikoen for feil som oppstår ved lav kvalitet sement og foreldet, skitne grus og sand.




Bruksanvisning

Plastifikatorer er tilgjengelig i form av tørre pulverblandinger eller løsninger.Avhengig av den spesielle merke, kan de tilsettes i det første trinn i fremstillingen av betong eller klar oppløsning.I det innenlandske anleggsmarkedet er den vanligste mykner merkevare c-3.Det er også tilgjengelig som en tørr blanding eller i en vandig oppløsning.

mykner vanligvis c-3 tilsatt ved en hastighet på 500-700 g per 100 kg sement, eller 0,5-0,7%.Anta området 0,3-1,5 vekt-% av sement mykner.Den er kompatibel med tilsetningsstoffer akselerer hardere, og gir frostvæske og forsterkende effekt.

Viktig!Alle arbeider som mykgjørere utføres i vernebriller og hansker, som denne saken tilhører tredje klasse av fare.
  1. kosttilskudd - for - betong I tilfellet av den tørre blanding, først å fremstille en vandig løsning av den nødvendige konsentrasjon, basert på anbefalinger fra produsenten.For å gjøre dette, bruker rene beholdere, må lufttemperaturen på tidspunktet for utarbeidelsen være over null.
  2. for å oppnå en mykner oppløsning som har en konsentrasjon på 35% av en blanding av 8% fuktighetsinnhold (verdi tatt fra sertifikatet), 38 kg av en mykner kombinert i pulver og 62 liter vann.Rør for å oppnå en fullstendig jevn.
  3. per 100 kg tørr sement fremstilles ved å ta 1,43 kg med mykner oppløsning.Å sette det sammen med de første delene av vann.Bland ingrediensene i en betongblander bedre fordi de er mer jevnt fordelt.
  4. forberedt mykner løsning kan lagres 6 måneder i lufttette beholdere.videre bruk av den må være godt blandet før.

I Europa og USA, er mer enn 90% laget av betong med tillegg av myknere og debatt om deres sikkerhet og behovet for å ikke oppstår.Riktig bruk av mykneren kan betydelig forbedre kvaliteten av betongen, og huset generelt.

mykner

instagram viewer