Build Daily

Oppvarming Og Vannforsyning Av Et Privat Hus

August 12, 2017 18:06

Bestem gjennomsnittlig forbruk av gass til oppvarming av boliger

click fraud protection

gasskomfyr og gassbruk i hjemmet nesten alle.I byen, i landsbyen, i landet - nesten alle mennesker bruker den til å varme vann, lage et måltid, og i kalde vintre det bidrar til å holde varm.Naturgass er enkel å bruke og betjene, arbeider med dem ikke tar mye tid og krefter, men det er alltid noen negative - kostnad.Denne ulempen er spesielt viktig i en spesiell anordning av varmesystemet.Selvfølgelig er gass den dyreste typen drivstoff, men arbeidet med ham å arbeide for å oppnå optimal ytelse.For best resultat i denne forbindelse må ta vare på gassanlegget er fortsatt på planleggingsstadiet av fremtidige hjem.

Prøve gass hjem varmesystem

Prøve gass hjem oppvarming

Hvorfor bruke gass bedre?

Det er på tide å glemme den store overgrep og konflikter rundt om i verden i løpet av gassen, som steg sammen med den globale finanskrisen, fordi lenge vært forstått - gass er en av de mest økonomiske typer drivstoff.Det er sammensatt av svært få svovelforbindelser, slik at forbrenningen finner sted i et meget effektivt nivå.

bør bemerkes at skadelige substanser slippes små (sammenlignet med andre brennstoffer) som forbrenningsgass.Dette er den andre gass fordel.

Når du velger en drivstoff bør også være oppmerksom på at gassen ikke forårsaker etse enheter.Kjeler, gass oppvarmet, nesten overgrodd med sot.Dette tyder på at vedlikehold av kjelen må gjennomføre svært sjelden, som vil spare et par tusen.En annen like viktig faktor - gass utstyr er den mest holdbare.

gass Beregningseksempel for oppvarming av huset på 100 kvadratmeter.m

· Stole på teorien om fysikk og beregnede data, som ble innhentet gjennom observasjoner i praksis, ble det funnet at for romoppvarming 10kv.m trenger ca 1 kW kjele.For oppvarming 100sq.m trenger strøm rundt 10kW kjele.

· Det er nå mulig å beregne omtrent hvor mye varmeenergi som er brukt til å varme dette rommet for en måned.På grunn av den samme fysikk og matematikk lett å beregne, multiplisere kraft, dager og timer - 7200 kW / time.

Merk at kjelen er nesten alltid fungerer bare halvparten av strømmen, så den resulterende nummeret bør deles i to.

· Endelig antall strømindikatoren vil være 3600 kW / h.Den gjennomsnittlige varigheten av fyringssesongen er 7 måneder, så i mellomtiden får vi 25 200 kW / h.Dette tallet er kontrollen.At gassmengde er nødvendig for å opprettholde varmen i rommet 100 kvm

trenger å lære for pengene beregninger, hvor mye er en kW / h.Prisen for en kilowatt / time må multipliseres med det totale antallet som kreves.Den resulterende sum og må betale for den valgte tiden i beregningene.

Gasskjele er mye motstand mot slitasje andre varmesystemer

Gasskjele mye slitasje motstand fra andre varmesystemer

Hvordan kan jeg lagre gass?

ovenfor hadde blitt beregnet bare med hensyn til varmesystemet, men gassapparater kan og bør brukes ikke bare for romoppvarming.Med hjelp av sin kokk og varme vannet.Av denne grunn nødvendig å foreta justeringer i beregningene som avhenger av antall beboere lokaler og på deres behov.

viktig å vite at for en slik stor-skala gass for å gjennomføre den mest lønnsomme tilkobling til stamnettet av naturgass.Men i dette tilfellet, bør du vite at kvaliteten er ofte ganske mange klager som påvirker forbruket.I praksis svært ofte er det frittstående systemer som fungerer gjennom flytende gass.

Merk ombygging av kjeler, ventiler og annet utstyr.Deres kvalitet og service påvirker også drivstofforbruket.Aldri skimp på varmeanlegg, installerer bare det nyeste utstyret, sensorer og nødvendig ekstra installasjon.Dette vil tillate deg å samle kostnadene rutenett.

Det er ingen tvil om at det er mange andre måter, de spesielle tekniske faktorer for gass besparelser.Mer detaljert informasjon kan du komme i en rekke elektroniske ressurser, bøker, og har dyktige arbeidere.Video

gassforbruk for oppvarming av boliger
instagram viewer