Build Daily

Bygning

August 12, 2017 18:07

Arbeide med glassfiber eller hvordan du slår tre til stein ?

click fraud protection

Hvorfor er dette ting så bra?

Glassfiber er et lerret av garn sammenvevd.Vanligvis laget av E-glass.Dette materialet er et stort antall av fordeler - det er ikke-giftig, ikke-brennbar og ikke-eksplosiv, i stand til å tåle temperaturer opp til 350 ° C.Å vite hvordan du arbeider med glassfiber, kan du bruke den for isolering og vanntetting av industrielle og bolig lokaler, samt forsterke grunnlaget for produksjon av takbelegg.

to typer stoff er brukt til taktekking: wireframe og glatt.Takbelegg basert på glatte glass billigere, men lagringen kan bli deformert.For høy kvalitet for taktekking arbeid, som hovedsakelig brukes kadaver stoff.Det gjorde det ut av snodd tråder og forgarn, som består av flere tråder.

Merk!Basert materiale kan anvendes i forgarn temperaturendringer -200 til 500 ° C.

Hvordan kan erstatte glassfiber?

Det finnes flere typer glass:

  • Structural.Bruke det i kombinasjon med glassfiber, er solide materialer med høy seighet.
  • Isolasjons.Det er uunnværlig i produksjon av lette glassfiber.Det er også mye brukt som isolasjon.
  • roving.Du må opprette komposittmaterialer og polymer-kompositt produkter.Dette materialet er svært godt motstår store temperaturvariasjoner.Med god kvalitet, er det mye brukt i mange bransjer.
  • Silica.Motstandsdyktig mot temperaturer opp til 1700 grader, noe som gjør det til et ideelt erstatning for asbest.Det er nødvendig ved fremstilling av komposittmaterialer.
  • Basalt.Perfekt materiale for isolasjon og for fremstilling av varmebestandig produkt.

Merk!Alle typer glass tåler temperaturendringer, noe som gjør dem til et utmerket materiale for varmeisolering.

Oppsummering kan vi si at glass lerret, uavhengig av type, er holdbart, kjemisk stabilt og trygt materiale.Dette er et utmerket produkt for varmeisolering.Derfor, når du bestemmer hva du skal erstatte glassfiber, se etter materialer med tilsvarende egenskaper.Disse kan være glass, isolasjon, skum og så videre.

«tørr» måte å arbeide med

glassfiber materiale blir ofte brukt for behandling og styrke trekonstruksjoner.Derfor er det mange mestere hevder at treforedlings prosessen med glassfiber er nødvendig hvis ønskelig å gi hele strukturen styrke og holdbarhet.Denne fremgangsmåte er arbeidskrevende og krever nøyaktig overholdelse teknologi.

å starte på konstruksjonen limet påføres på harpiksen.Hele overflaten er dekket med epoxy, og etter herding eventuelle defekter (sprekker, hull, depresjoner) zashpaklevyvayutsya.Dette trinnet krever ikke en helt flat overflate, så lenge det er rent og tørt.Etter at de "tørre" metode limt materiale.

om hvordan å lime glass klut på denne måten, vil fortelle mer.Det er en skjæring, montering og feste de nødvendige deler av stoffet til den ønskede posisjon.På toppen av disse delene av laget av harpiks.Det er plassert i et begrenset område og spres med en valse på begge sider, så ut av deres luftbobler forsvant.Limt ett eller flere lag, avhengig av den ønskede strukturelle styrke.

Viktig!Dersom erfaring med å jobbe med glassfiber og et viktig verktøy ikke, bør du være trent på noen trestykke.

instagram viewer