Build Daily

Design Og Stil

August 12, 2017 18:07

Lysekrone egne hender .Mesterklasser med bilder

click fraud protection

velge sine egne hender lysekroner designe

For å opprette en lysekrone med hendene, som ikke lenger vil være i alle hus, trenger vi:

  1. innehaveren rett diameter.
  2. elektrisk ledning.
  3. Elements innredning.
  4. ramme.
  5. Nylon tråd.
  6. pistol med lim.
  7. lampe.
  8. stoff.

Velge lysekrone design med sine egne hender

Design lysekroner, laget ved hjelp av disse elementene kan være ganske variert.Påføring bare til fantasien, kan du gjøre den om til en stilig ting.Bowl og nyanser av tråden vil se flott ut i interiøret.

  1. første trinnet i å lage hjemmelagde lysekroner med sine egne hender - vi måle høyden og diameteren på lampeskjerm og lage mønsteret på stoffet.Du kan ta organza, chiffon, lin, bomull, silke, burlap, og mer.
  2. andre etappe.Sy skygge og sette den på rammen.Bilde av lysekroner med hendene vil fortelle hvordan du gjør det.
  3. tredje stadiet - dekorere.Shade kan være dekorert med perler, bånd, buer, kunstige blomster og andre dekorative elementer til din smak.Et utmerket alternativ er å dekke med sommerfugler med sine egne hender, kan sommerfugler festes til pinnen.Eller for å gjøre det enklere å kjøpe og klut med mønstre.

Velge lysekrone design med sine egne hender

originale lysekroner med sine egne hender.Master klassen

  1. svært populært i dag lysekrone egne hender fra tråder.Gjør det veldig enkelt.Ta en ballong, innpakket hans gjennomvåt i lim PVA tråden.Vi vente til ballen er tørr, og brast ballen.Den opprinnelige lysekrone med hendene klar.Etableringen av slike nyanser, gjøre bedre bruk av LED-lampen.LED-lamper er mye tryggere fordi de ikke er oppvarmet, og dermed tenningen tråd eller stoff lampeskjerm ikke skjer.Du kan gjøre dette på den endelige rammen, og du kan lage en ramme med hendene.
  2. veldig interessant å se tak laget av papir og papp.Som en lampeskjerm kan brukes som en rekke stykker av papir, og for å danne kaker.En uvanlig løsning er å lime over en lampeskjerm fotografier eller avisutklipp.En slik lampeskjerm laget av papir og papp, laget med sine egne hender, er en stilig designelement.Innredningen kan være hvilken som helst, avhengig av fantasien.
  3. lysekroner perler med hendene kan gjøre selv de som ikke vet hvordan å veve.Den opprinnelige dekor vil, selv om bare på snor perler på en tråd og flette sin ramme.
  4. Fans av innovasjon vil gjerne skygge eller omslaget til platen med sine egne hender.For å gjøre dette, ta en kjøretur, dele den i 5 sektorer med hjelp av en sjablong.I hver sektor, bore et lite hull.Brett alle platene med flate haug og bore hull i dem.Hvis du vil koble hjulene til hverandre bør ta stifter.Bli med dem må være i form av et prisme, eller en sfære.Med et slikt produkt er tillatt å bruke bare de svake lyspærer opp til 30 watt.

De originale lysekroner med sine egne hender .master class

elskere spesielt originale og naturlige dekorative elementer foretrekker å lage lampeskjermer fra sommerfugler.Dette er en kompleks prosess, men det er verdt med tanke på at skyggen av sommerfugler med hendene lett kan ta fyr, så bedre å lime sommerfugler i taket.Fans av kunst tilbud om å gjøre en lysekrone Chizhevskogo egne hender.

De originale lysekroner med sine egne hender .master class

Hvordan dekorere lysekrone med hendene.Design Bilde

Uavhengig av materialet som gjorde lampeskjerm, kan du dekorere den med perler, bånd, broderier, steiner, perler og så videre.Utmerket dekorasjon vil tjene som et dekormaling, folie og farget papir, samt kunstige blomster eller frukt.

Hvordan pynte lysekrone med hendene .Design i bilder

Hvis du lurer på hvordan å male lys, er det ingen big deal.Du må kjøpe en spesiell maling for interiør og male taket i henhold til deres ønsker.

vite hvordan du gjør en lysekrone, som du enkelt kan bruke en uavhengig restaurering uanstrengt.

Hvordan pynte lysekrone med hendene .Design i bilder

instagram viewer