Build Daily

Rom

August 12, 2017 18:07

Keramiske listverk eller hvor kompetent utfyller interiøret ?

click fraud protection

Hvor og når vi trenger en sokkel?

Moderne trender innen interiørdesign diktere vilkårene for etterbehandling materialer.Så bør de være så praktisk, holdbar og estetisk.Dessverre, kan mange produkter skiller seg i et så komplett "kit".

Men keramiske behandling materialer er en attraktiv unntak.Gulv eller veggfliser, veggmalerier og mosaikker - alle av dem er preget av sin motstand mot negative ytre påvirkninger, styrke, vakre utseende og enkel å rengjøre.

Stoppe valget på produkter laget av dette materialet, bør du ta vare på noen tilsynelatende ikke så viktig ved første øyekast detaljene.Selvfølgelig snakker vi om baseboard.Han er den magiske tryllestav som vi maskere svakhetene i veggene og gulvfuger og lage vår egen magi skjønnhet interiør.

Selvfølgelig, til keramiske fliser er perfekt samme sokkel, har den samme som hennes ytelse egenskaper.

Bruk av tre eller lignende PVC-produkter vil bare være malplassert i interiøret!

Hvis bare noen få år siden, i stedet for gulvlister i keramiske fliser brukes vanlige, skåret i biter nødvendig bredde, men i dag er det en mulighet til å spare pengene sine, nerver og energi.Det er nok å kjøpe det ferdige produktet har en viss bredde, som varierer i et ganske bredt spekter.Som et resultat, vil du bli lettet fra de akutte og stygge kanter trimmet fliser.

keramisk profilen er ideelt hvis gulv eller vegger i rommet er dekket med keramiske fliser, og dette rommet er det kjøkken eller bad .Ikke utelukke de andre rommene som stue eller på kontoret, men det er for etterbehandling flis brukes sjelden.

Ceramic skjørt bad - estetikk og funksjonalitet

Badet baseboard kan brukes for registrering av leddene i vegger og gulv, eller som en side for et bad eller vask.I dag, produsenter, prøver å tilfredsstille smak av forbrukerne og forbedre sitt omdømme, tilbyr en hel kits, som inkluderer grunnleggende keramiske fliser, innlegg og listverk.

det kan være laget av individuelle rektangler eller kvadrater, men det er ikke så viktig.Det viktigste - det er det riktige valget for gulvlister på badet, designet i en bestemt stil.

Keramiske dekorative lister til tanken gulner ikke over tid, noe som gjør det forskjellig fra analoger av andre materialer!

I Europa som en side sokkel ikke skal brukes på bad, dessuten i mange vil det føre til enda forvirring.Det faktum at i Europa bad ofte plassert i midten av rommet, og ikke ved siden av veggen, henholdsvis, verken som bunnplaten kan det ikke gå.

Men i vårt land problemet med vann å komme inn i støtteveggen og badekaret er ganske vanlig.I Sovjet-tiden, denne felles pusset med sementmørtel, men det er dårlig tolerert fuktighet, smuldret, og rommet "dekorert" mørke og ubehagelige klumper av mugg.

erstattet sementblandingen kom klare tetningsmidler basert på silikon og sokkel av granitt.Han klarte masker bad baken til veggen, ikke tillater fuktighet å hope seg opp i det.Etter å ha tatt et bad eller dusj, du bare tørke med en tørr klut sokkel, ikke å bekymre seg om utseendet av mugg eller øke nivået av fuktighet i rommet.

Keramiske gulvsokkel i interiøret lokaler

Selvfølgelig bør gulvbelegget suppleres med en kvalitet gulvlist.Enda mer åpenbart at hvis gulvet er flislagt med keramiske fliser, vil den mest harmoniske, estetisk og praktisk løsning være et keramisk produkt.Det full perfekt interiør og beskytter støtte vegger og gulv av opphopning i det av skitt og støv.

du kan være sikker på at den keramiske braketten ikke vil skape noen problemer i rengjøring av rommet, fordi hun er ikke redd for en våt mopp og pensel renere.Denne sokkelen er ikke redd for klørne til kjæledyr, direkte sollys og har en misunnelsesverdig styrke.Sitt store utvalg av farger gjør at du kan gjennomføre mange design beslutninger.Noen av dem kan lykkes lister kontrast med den grunnleggende trim, og i andre - å kunne harmonisere med det.

Dermed, hvis tilstede i interiøret fliser, merke de ekstra elementer av det samme materialet, særlig på sokkelen.Belønningen for din flid og oppmerksomhet vil være koselig og komfortable rom.

instagram viewer