Build Daily

Bygning

August 12, 2017 18:05

Trinnvise instruksjoner for å dekke taket med takbelegg

click fraud protection

dag taktekking kommer i to versjoner.Plain, som er kjent for en lang tid, og med en stein smule.Ved anordning av takbelegget er påført og den ene og den andre."Simple" takpapp legges det første laget, og et materiale med grus - toppen.Ta hensyn til at taket skal være dekket med taktekking materiale i tørt vær.

Forberedelser

Forbered takflaten

eneste kravet - det bør være glatt, ren og tørr.Hvis taket er bare bygges, så er dette ikke noe problem.Hvis blokkert, er det nødvendig å fjerne alle spor av det gamle taket.Spesiell oppmerksomhet bør vies til det, spesielt hvis det også dekket med taktekking materiale.Svært ofte i disse arbeidene påføre harpiksen.På det bare limt strimler av takbelegg.

Etter en stund under påvirkning av miljøforhold (endringer i temperatur, direkte sollys, etc.) harpiks cracking.Hvis du lar den, sprekker etter en stund begynner å hope seg opp vann.Når slabben er brukt w / w komfyr, må taket være renset før betongen.Hvis du har fjernet alle bånd opp til det.Det er nødvendig i dette tilfellet å sjekke kvaliteten på de gjenværende bånd og fornye hvis nødvendig.




å rengjøre og tørke taket lagt spesiell fugemasse.Det er ulik sammensetning, slik at du må angi på etiketten, mens det er "miljø" og programmet forhold (lufttemperatur, luftfuktighet).

pokryt_kryshu

Høsting band og noen av reglene legging

Som allerede nevnt, det første laget - en vanlig taktekking materiale, uten stein pulver.Alle strimler er stablet én regel - horisontalt og oppover.For å hindre at vann kommer inn under taktekking materiale, de er stablet med noe overlapping.Når gulvet i det andre lag bør tas hensyn til at for å forbedre isolasjonen av taket leddene i det nedre og øvre lag bør ikke overlapper hverandre.Derfor er det andre lag overlagt med en forskjøvet i forhold til den første.

Av hensyn til å legge strimler produsere det.Først er rullen unwound og kutte strimler til lengde.Derfor er det nødvendig å gjøre en liten kvote.Etter dette bandet som du vil bruke, skli tilbake til en glatt, uten rygger, "rør".Etter bruk den ene enden til taket vil være bare forberedt på å rulle band.

cover- tak - takbelegg

Legging taktekking

arbeidet skal være sammen.Sett et ark med takbelegg på taket varmer opp gassbrenneren.Varmer du må til blir hvit og ikke brenne den øverste filmen.Dette indikerer at materialet og mastik under den "klar" for liming.Strimmelen er limt deler.Mens en person presser den oppvarmede delen til taket og nøye jern stikker til kvalitet, den andre varmer neste avsnitt.Og så - bandet for bandet.

nødvendig å overvåke oppvarmingen.Hvis varmen blir for mye, kan takmaterialet smelte.Derfor, før du går videre til det viktigste arbeidet, anbefaler vi en liten "trene" i små biter.

Med en svært glatt overflate (glatt plate) striper bedre håndholdt roller.Hvis det er noen uregelmessigheter, må du manuelt sikre kvalitet passform tjære papir til takflaten.Dette gjøres vanligvis med en klut.

bør være oppmerksom på at for å jobbe med det andre laget kan starte først etter den siste størkning av det tidligere.

instagram viewer