Build Daily

Engineering Systemer

August 12, 2017 18:08

Gel for rengjøring av rør

click fraud protection

rensevæske

bør vite at en surfaktant fremmer slip myknet masse gjennom rør, og det organiske løsemiddelet myker slammet, som for eksempel fett og alt matavfall.

Gel for rengjøring av rør

Klassifisering gels for rensing av rør er delt inn i slike typer:

  1. rengjøringsmidler;
  2. geleaktig rengjøringsmiddel;
  3. granulerte reagenser;

Hvis du velger noen måte å rense vann, bør ta hensyn til type forurensning, samt type rør.Hvert verktøy er egnet for alle forhold i forbindelse med forurensning av røret.For eksempel 'mol' egnet for rengjøring av metall og metall-plast-rør, og også det kan oppløse ikke bare de forskjellige typer plugger, for det meste organisk, men rørveggen fra et termoplastisk plast.

Gel for rengjøring av rør

stor opsjons rimelig måte renere - kjent for mange 'Mole'.Det er mulig å fylle kvelden i dreneringshullet og 12 timer senere, vil vannet og alle problemer løses.

rensing gels for rør

gel stoffet bare fungerer bare av hensyn til eieren med en blokkert dreneringssystem, kan ikke sies om de mer likvide midler.Gels kan beskytte systemet fra clogging på re-definert ny lang tid.En av representantene for gel rengjøringsmidler er DeboucherGel og Tiret.

Gel for rengjøring av rør

Begge merkene har vist seg ganske bra og enkel å bruke begge alternativene i rørene av noe variant.Middel, basert på gelen, er arbeids ikke er så aggressivt som nevnte væske.Etter at gelen danner en tynn film som hindrer dannelse av slam.

Rens granulater

kornete vaskemiddel er et utmerket verktøy for dem som trenger bereguschie effektivitet for plast- og metallrør.Granulene kan inneholde en høy konsentrasjon av vaskemidler, ikke nøyaktig dosering ikke tillater forekomsten av et rør eller en tettende materialproblemer.

mest kjente verktøy for rengjøring har Pothan.Dette verktøyet ble oppfunnet i Israel Chemical Holding 'Bugs LTD ".Pothan anbefales å fylle i skallet deler (hver porsjon - 100 g).Det burde være nok å mose av organisk materiale er helt eliminert.Dessuten er det et problem siden det blir produktet kostnad, slik at prisen er flere ganger dyrere enn konvensjonelle væsker eller geler.

Gel for rengjøring av rør

viktigste å huske, og for ikke å glemme at de midler for rør rengjøring du velger, sørg for å bruke den riktig.Hvis imidlertid være uaktsom eller ikke før bruk for å lese om hva som kjennetegner penger, husk at du kan forårsake skade på rørene, og dermed kan ikke oppnå det ønskede resultatet.

instagram viewer