Build Daily

Utstyr

August 12, 2017 18:06

Avkalkingsmiddel for vaskemaskiner : instruksjoner for bruk , rengjøring

click fraud protection
Avkalkingsmiddel for vaskemaskiner
  • Hvordan virker det?
  • Sammensetning Bruksanvisning
  • analoger
  • Tips

En av de vanligste problemene som møter eiere av vaskemaskiner - er dannelsen av skalaen på de mekaniske delene av maskinen.Mest utsatt for dette problemer varmeelement - som det er stadig i kontakt med vann fra springen.Jo lavere kvalitet av vann fra springen (det er, jo vanskeligere er det), jo raskere det dannes plakk innskudd og jo vanskeligere er det å takle det.I kampen mot dette problemet elskerinne bruke en rekke måter - fra folk oppskrifter til spesialitet butikken narkotika.I denne artikkelen vil vi fortelle deg om avkalking - et populært verktøy som hjelper bli kvitt skala.

Kalk på vaskemaskin komponenter

avkalking - det vanlige navnet for den anti-skala, navn kolleger: nakipeosaditel, protivonakipin etc. antiscalant kan ha forskjellige sammensetninger avhengig av produsenten.Oftest i sin sammensetning inneholder syre, alkali og forskjellige kosttilskudd.Disse midler kan være i form av pulver, pasta eller væske.

Den pulverisert descaler for vaskemaskiner

descaler ikke bare forsiktig løsner og fjerner kalk belegg, men har en forebyggende effekt.Mange produsenter bryr seg om er at deres produkter er laget anti-rust og anti-bakteriell effekt.I motsetning til de annonserte ressurser, for eksempel Calgon, som er den eneste forebyggende tiltak, virker antiscale meget raskt, i et enkelt program for å fjerne mesteparten av det resulterende skalaen.

Hvordan virker det?

avskum som dannes på arbeids deler av vaskemaskinen, kan føre til svært ubehagelige konsekvenser - fra dårlig til å vaske, illeluktende ting for å øke i strømutgifter.Det er derfor avleiringer må alltid fjernes.For dette og utviklet et middel for avkalkingsmiddel.Den fungerer på to måter: for det første, på grunn av effekten av de aktive komponenter, mykner plakk skala, forsiktig skraping de fine detaljer i mekanismen.Dernest myker det hardt vann.Vann fra springen inneholder i sin sammensetning av magnesium og kalsium, som er den viktigste årsaken til dannelsen av plakk.Avkalking "desalinates" tappe vann, noe som gjør det trygt for varme og andre metallelementene i vaskemaskinen.

Bruk av vaskemaskiner for avkalking

Sammensetning

De viktigste aktive ingrediensen er noe rust - denne syren.Som en del av den absolutte flertall av anti-skalering er til stede sulfaminsyre.Andre ingredienser uendret - er ammoniumklorid og tiourea (thiocarbonic syre diamide).I tillegg til disse grunnleggende komponenter, kan antiscale inneholde i sammensetning fargestoffer deres, parfyme, samt hele komplekset av aktive ingredienser, som gir hjelperen og forebyggende tiltak.

Avkalking sammensetning for vaskemaskiner

Bruksanvisning

Hver produsent tilbyr sine anbefalinger om bruk av avkalking.Tenk instruksjonene for bruk av anti-kalk fra de mest anerkjente produsenter av husholdningskjemikalier.

Brand "Furman". Dette verktøyet er pakket i poser med 50 gram.En pose er beregnet for en enkelt applikasjon;effekten skal vare i omtrent seks måneder.Innholdet i posen må gå å sove midt i det tomme fatet, og deretter kjøre vaskeprogrammet ved en temperatur på 30 til 40 grader.

Company "Greenfield Rus". avkalking fra denne produsenten er solgt i 250 gram emballasje, som er designet rundt fire program.En enkelt dose av 60 gram midler.Det anbefales å bruke verktøyet to ganger i året.Mediet helles inn i trommelen, og deretter begynte vasking ved et temperaturområde på omtrent 40 grader (ladeporten på samme tid må være tom).

Forretningsvilkårene and Production Company "AMC Media." Denne produsenten produserer en anti-kalk kalt "Askepott".Det er solgt som en væske eller i pulverform.Det første alternativet er mer populært - det brukes ikke bare for omsorg av vaskemaskinen, men også for rengjøring av kjeler, kaffetraktere, etc.Volumet av flasken er 250 ml;en flaske er nok for et middel for renseprosedyren.Midler bør helles i det tomme fatet vaskeprogrammet og kjøre ved en temperatur fra 40 til 50 grader.

Avkalking av Furman produkter til vaskemaskiner
Universal avkalkingsmiddel Cinderella fra AMC Media egnet for vaskemaskiner
Universal avkalkingsmiddel Greenfield egnet for vaskemaskiner

analoger

For å bli kvitt kalkavleiringer i tillegg til avkalking, kan du bruke de samme virkemidlene for har en effekt, men forskjellig sammensetning eller folkemetoder.Blant butikk narkotika verdt å nevne "Chistolan".Men for å finne det ganske vanskelig å selge, dessuten noen klager over at dette betyr later den mørke touch - men det er på ingen måte bevist.

Chistolan avkalking av vaskemaskinen

Mistress ofte oppfinne sine egne måter å håndtere avskum.Den mest populære - er sitronsyre og soda.Sitronsyre helles i materen av vaskemiddel, vask deretter blir startet.Soda helles direkte inn i trommelen.

Sitronsyre og brus fra avskum i vaskemaskin

Tips

  • Ifølge eksperter, bør man prioritere anti-skala anlegg, som er produsert i form av en væske.De begynner å reagere raskere og mer beskyttende av de innvendige delene i vaskemaskinen.
  • Les nøye instruksjonene for avkalking, adlyde den anbefalte doseringen.Å jobbe med de beste hansker for å unngå brannskader.Ikke søl avkalking i luftveiene og slimhinnene.
Flytende descaler for vaskemaskiner

Se videoen nedenfor som gir mer neskotorye forebyggende råd på skalaen i vaskemaskiner.

instagram viewer