Build Daily

Maling

August 12, 2017 18:05

løsemiddel 646

click fraud protection

Solvent 646 er kjent, nesten alle som møtte renoveringen.Dette produktet raffineringsindustrien gjort for lenge siden, og for mange års bruk har betydelig utvidet området for sin søknad i husholdningen og i industriområder.

innhold

  1. Application
  2. løsemiddel sammensetning 646
  3. Fordeler
  4. Ulemper
  5. Spesifikasjoner løsemiddel 646

Application

med løsemiddel 646, lakk justerttil den nødvendige arbeids konsistens.Bare bli effektivt rengjort malerverktøy og utgang flekker.Ved farging av malinger, ved hjelp av et oppløsningsmiddel 646, danner den en glatt, blank film.Bildet og video kan du se hvordan den brukes i praksis.

løsemiddel sammensetning 646

Solvent 646 - er en klar eller svakt gul væske med en sterk lukt, som en del av noe som inneholder en rekke organiske forbindelser.løsemiddel base er:

  • Toluen (50%)
  • butanol (15%)
  • Etanol (10%)
  • Butylacetat (10%)
  • Ethylcellosolve (8%)
  • Aceton (7%)

Fordeler

Slike kjemiske sammensetning og egenskaper til løsemiddel 646 tillot ham å effektivt bruke og anvende i mange prosesser.Billig løsemiddel, som selges, nesten alle jernvarehandel.Enkel å bruke og du kan bruke den hvor det arbeides med maling, sparkel eller grunning.

Ulemper

Men la oss ikke glemme om manglene av løsemiddel 646. Noen stoffer i det kan lett antennes.Derfor, beholdere, som vil bli plassert i fluidet som skal tettes, og ikke være i kontakt med direkte sollys.Det er en skarp lukt.Giftig, så det kan påvirke menneskers helse.Du kan beskytte deg selv ved å bruke beskyttende utstyr på den delen av kroppen utsettes for mulig kontakt (hender, ansikt).

Tekniske karakteristikker av løsemiddel 646

også verdt å dvele ved noen av de tekniske egenskapene til løsemiddel 646, vel vitende om at hans behandling ikke ville utgjøre en fare.

  1. hypergolic på 403 grader Celsius.
  2. begynner å koke på 59 grader Celsius.
  3. Blinker ved -7 grader Celsius (i nærvær av en åpen flamme).
  4. Det trenger ikke tykkere og fryser ikke.Flytende tetthet - 0,87 g / cc.

Solvent 646 - aktive kjemiske stoffer, slik at det bør brukes med forsiktighet, da det ellers er fare for skade på de lavere lag av belegget.

Når brukt i husholdningenes behov, beskrivelser og anbefalinger som er gitt ovenfor, kan fullstendig beskrive alle risikoer og fordeler ved løsemiddel 646. Men la oss ikke glemme bruk av løsemiddel i industrien.Her må du lese informasjonen i væsken passet nøye:

  • massefraksjon av vanninnhold - 0,09%;
  • parametre av syretall - 0,06 mg KOH / g;
  • relativ volatilitet - 12;
  • like mange koagulering - 40 y / o;
  • handling oppløst stoff - etter å ha fjernet flekken ikke forblir kjedelig og hvitaktige figurer;
  • spesifikk vekt av løsningsmiddel 646 til 0,68 kg / l.

Disse verdiene forteller ikke enkelt innbygger, men teknologi i bedriften, basert på pass data, kan gjøre en sakkyndig uttalelse om muligheten for å bruke et løsemiddel i produksjonsprosessen.

I den mening, er løsningsmidlet 646 ikke et alternativ, på grunn av sine fordeler, er klart bedre enn manglene.Å dømme den uunnværlig og etterspørsel, kan se på noen malt overflate, han nødvendigvis brukes når du maler.

instagram viewer