Build Daily

Husholdningenes

August 12, 2017 18:06

Innebygd støvsuger : konvertere rengjøring moro

click fraud protection

Uten støvsuging i leiligheten blir til en ekte tortur, fordiDenne enheten er den beste fighter mot støv og små urenheter.I markedet for moderne husholdningsapparater representerte et stort bredt utvalg av støvsugere, noen modeller som er utstyrt med avtagbare dyser, rensefunksjoner og andre nyttige alternativer. ville synes at moderne elskerinne er lite som kan overraske, fordi vi har blitt vant til og modifisert innebygde støvsugere, og selv for bærbar robot renere.Det er imidlertid en relativt ny, men svært nyttig modell, som ennå ikke har fått enorme popularitet.Vi snakker om en oppreist støvsuger, den unike design som i betydelig grad utvider funksjonaliteten til enheten.

I dagens artikkel, "Dream House" vil hjelpe leserne til å forstå i detalj, hva er oppreist støvsuger, hva er dens fordeler og hva du skal se etter når du velger en pålitelig assistent.

oppreist støvsuger

oppreist støvsuger

viktigste designelementer av stenderne

Utgangspunktet vertikale støvsugere er utviklet for rengjøring av store industrilokaler.Senere har imidlertid produsentene har forbedret sin design, og er utstyrt med enheter med tilleggsfunksjoner er nå å gjøre slike støvsugere det er egnet for rengjøring hus og leiligheter.

fra sine tradisjonelle kolleger vertikale støvsugere er spesielt utforming:

  • det første, har de ikke vanlig tilfelle og slangen;
  • det andre strekker seg i huset i lengde, henholdsvis, av de store tekniske elementer plassert direkte i røret.
Støvsugere vertikal trådløse

Støvsugere vertikal trådløs

tross dramatiske forskjeller i utseende, er prinsippet om en oppreist støvsuger ikke mye forskjellig fra konvensjonelle enheter.Vifte støvsuger er montert på motorakselen og arbeidet skaper en luftstrøm som fanger opp støv og smuss.Nesten alle modeller skirens er et roterende element som gjør det mulig å rengjøre overflaten selv i de mest avsidesliggende steder.

nesten alltid vertikale støvsugere er utstyrt med en turbobørste, som fullstendig renser tepper og tepper, fjerne hår, dyrehår og annet rusk fra en vanskelig hår produkter.I tillegg til turbo børste, i den konfigurasjon, er det andre rensedyser, som tillater rensing av en hvilken som helst overflatestruktur.

Vertikal støvsugere bilde

Vertikale støvsugere

photo Liker horisontal modell med vertikal utforming av støvsugere er utstyrt med funksjonen av våt rengjøring.I dette tilfellet, oppreist støvsuger bolig montert vanntanker, og er basert - børster med spesielle dyser som er samtidig vaske gulv og tørke dem tørre.

Men den viktigste designelement av de vertikale modeller av støvsugere er at disse enhetene ofte ikke fungerer på nettverket, og på batteriene.Når fulladet, driftstiden for bærbare støvsugere er 30-40 minutter.

Ved første øyekast virker det som en halv time kan ikke være kvalitativt vakuum selv en liten leilighet, men produsentene hevder at ved å bruke en spesiell støvsuger turbo børste ytelse er betydelig økt, og denne gangen er nok for en fullstendig rengjøring.

For Den eneste ulempen med den vertikale trådløse støvsugeren er det faktum at dens makt er noe lavere enn konvensjonelle aggregater.Men noen produsenter produserer også en oppreist støvsuger med strømforsyningen, makt som har økt styrke.

flere nyttige tilleggsfunksjoner

som alle andre husholdningsapparater, støvsugere, noen modeller er utstyrt med vertikal linje med tilleggsfunksjoner.For eksempel ofte enheten kan fjernes "sug" modul, som er nyttig for rengjøring vanskelig tilgjengelige steder eller rengjøring av bilen.

Oppreist støvsuger med Turbo pensel

oppreist støvsuger med Turbo pensel

Det er svært nyttig tillegg omfatter levering aquafiltering - en spesiell vanntank.Dette element er nødvendig for å holde tilbake under rensing av støv og skitt, for derved å rense og fukting av luften.

I tillegg flere vertikale støvsugere er ofte utstyrt med myk filterrensing og automatisk sensor som bestemmer nivået av forurensning.Hvis du ikke rengjør territorium er sterkt forurenset, reduserer sensor automatisk strømmen av arbeidsenhet og øker sin påvisning av høye nivåer av støv.

Vertikale vasking støvsugere for hjem

Vertikale vasking støvsugere for hjem

Fordeler og ulemper ved vertikale støvsugere

største fordelen med vertikale vask støvsugere er deres kompakthet.På grunn av sin spesielle design, gjør oppbevaringen ikke tar opp mye plass.Den spesielle formen av basen forenkler også rengjøringen, slik at kvalitativt til ren hjørner, trange passasjer og plass rotete med møbler.

En kraftig oppreist støvsuger fra nettet

kraftig oppreist støvsuger drevet

nettverk I tillegg vertikale støvsugere tiltrekke seg kunder høy kvalitet på arbeidet.Termoschetka, samt flere tips vel eliminere forurensning, helt rene tepper og pålitelig sliter med allergener.Dette er spesielt viktig hvis barn er tilstede.

Oppreist støvsuger med et bilde batteri

oppreist Vacuum med batteri bilder

Men vertikale støvsugere har sine ulemper.Spesielt:

  • sammenlignet med andre enheter i ferd med støvsugere av denne typen avgir ganske mye støy;
  • disse enhetene varierer tung vekt.Selv om denne ulempen er ganske vilkårlig, gitt at oppreist støvsuger har god manøvrerbarhet og du knapt trenger å løfte den.
Hoover oppreist hvordan du velger

oppreist støvsuger hvordan du velger

Hva du skal se etter når du velger

Med hensyn til prosessen med å velge en oppreist støvsuger, er det første du må bestemme om de nødvendige funksjoner.Hvis du trenger en vask støvsuger, velg en enhet med riktig alternativ hvis du er ute etter en enhet for tørr rengjøring, ta hensyn til kvaliteten og mangfoldet av dyser.I tillegg, siden enheten av denne typen ikke har oppnådd stor popularitet, velge en modell laget kjente produsenter hvis kvaliteten er ikke i tvil.

Oppreist støvsuger for våt rengjøring huset

oppreist støvsuger for våt rengjøring huset

oppreist støvsuger - en svært interessant know-how, som vil forenkle vanlige renseprosessen, noe som sparer tid og energi.Med de siste modifikasjoner av denne type støvsuger er i stand til å erstatte den tradisjonelle enheten, ingen måte dårligere enn han heller ikke ytelse eller effektivitet.


Innebygd kjøleskap
Hood for kjøkkenet - en rekke valg
Hvordan velge en varmtvannsbereder
Hvordan velge aerogrill: multifunksjonelle kjøkken helper
Hvordan velge frityrkokeren: en gjennomgang av aktuelle modeller for gryter
instagram viewer