Build Daily

Bygg Et Hus

August 12, 2017 18:06

Varme keramikk: egenskaper og bruk i bygge

click fraud protection

vanligste materialet for bygging av hus på høyre er murstein.Brick eller brent leire har vært brukt med hell i bygging av mer enn hundre år.Men, som alle samfunnslag er underlagt virkningene av den teknologiske utviklingen, nesten 30 år siden i Vest-Europa ble det oppfunnet radikalt nytt byggemateriale kalt varme keramikk. Egenskapene til dette materialet og dets bruk i konstruksjon i dag og fortelle deg, "House of Dreams" i denne publikasjonen.

varme keramikk

Varme keramikk

funksjoner og egenskaper av keramikk varme

Produsenter kalle det en ny generasjon av materiale som gir maksimal effektivitet og pålitelighet.Varm keramisk er porøse blokker, i produksjonsprosessen som bruker spesielle brennbart materiale som danner en mikroporøs struktur.Denne konstruksjon, for det første, som gjør mye lettere å varme keramikk, sammenlignet med den konvensjonelle murstein, og for det andre øker varmeresistens.

Bonus varme keramikk gi dette materialet er en viktig fordel:

  1. For det første, i motsetning til murstein, keramiske blokker er produsert i en rekke størrelser.Store gjenstander kan redusere tiden for byggverket, i tillegg sammenlignet med standard størrelse materialer, de er mer varmebestandig.
  2. det andre, med de horisontale sider av blokkene er utstyrt med spor-rygger, hvorved veggen, bygget ut av dette materiale, har færre kuldebroer.I tillegg gir en spesiell monteringssystem kostnadsbesparelser og byggebombekastere og lim.
  3. For det tredje, varm keramisk anerkjent som den mest miljøvennlige materiale av alle.
  4. Fjerde, eliminerer sin porøse struktur behovet for ytterligere metoder for isolerende vegger.Dette er spesielt attraktivt for kaldt klima.Vanligvis varme vegger, uunngåelig det er et problem, da i samme område er materialer med ulike vilkår for bruk.For eksempel er murstein driftsperioden mer enn hundre år, og livet til de fleste kjente varmeovner er generelt mindre enn 20 år.Det er ikke vanskelig å gjette at etter en stund ovnen mister sin termisk virkningsgrad, og deretter eierne må re-starte tidkrevende reparasjoner.En porøs struktur er en varm keramisk ovn seg, dessuten er den kjennetegnet ved høy forekomst av vanndamp permeabilitet.
  5. Og for det femte, fordi blokkene er "varme" keramikk er hule innvendig, deres vekt er mye mindre enn noe annet materiale.Dette reduserer belastningen på fundamentet som sparer tid og kostnader av sin konstruksjon.

til den eneste varme mangelen på keramikk inkluderer skjørhet.Men hvis du oppretter et utviklende miljø, er transport av dette materialet ikke forskjellig fra alle andre transport produkter.

varme keramikk egenskaper

Varme keramikk egenskaper

Feature konstruksjon med varme keramikk

Mange tror at de hule blokker er bare egnet for legging av vegger i flere lag.Men som praksis viser, har dette materialet viste positive og under legging av single-layer vegger.

prosessen varm keramikk murverk er litt forskjellig fra legging murstein.Først, før du begynner å arbeide, må du perfekt justere grunnlaget linje.Og for det andre, fordi sidedelene av blokker er vanligvis utstyrt med feste utsparinger, og løsningen ble påført bare langs horisontale linjer materiale.

Når det gjelder valg av løsning, ekspertene anbefaler å gi preferanse til spesielle limet for de varme keramikk, som pålitelig forsegler kuldebroer og hindrer varmetap.Også som blandingen kan anvendes forskjellige "varme" oppløsninger som er egnet for denne type materiale.

Som allerede nevnt, datablokker struktur - porøs.Under installasjonen er det svært viktig å sørge for at løsningen ikke fikk inn i materialet, ellers vil det ha en negativ innvirkning de karakteristiske varme keramikk.For dette formål er en spesiell mesh, som er plassert mellom lagene av materiale.Gitteret ikke passerer inn i blokken oppløsning og er typen av festestrukturen.Videre, for ytterligere feste i veggkonstruksjonen som brukes rustfrie stålankere som etablerer anbefales hver to rekker av blokker.

byggingen av et hus fra keramikk varme

bygge et hus fra det varme keramiske

En fordel med de varme keramikk er muligheten til å velge materiale av uregelmessig form.Men bortsett fra dette, om nødvendig, store blokker kan kuttes etter eget skjønn.Denne funksjonen kan du bruke varme keramikk i bygging av ikke bare standard layout av hus, men også for bygging av ulike arkitektoniske former.

Varm keramiske blokker

Blocks varm keramikk bilder

Hvordan velge en varm keramikk

Hvis du ønsker førstehånds erfaring med å bygge et hus nytte av det varme keramikk, valg av materiale, ta hensyn til den rå materialet som det er gjort.Som en del av kvalitetsmateriale som tilfredsstiller alle de fysiske og kjemiske krav, sagflis og leire bør brukes.Det faktum at sagflis under forbrenning ikke produserer skadelige stoffer, slik at de blir betraktet som den mest egnet for bruk i boligbyggingen.

også huske på at på grunn av den komplekse produksjonsprosessen av dette materialet kan ikke være billig når du velger keramiske blokker.Hvis prisen virker utrolig lav, mest sannsynlig, ikke de materialene som brukes i blandingen ikke oppfyller de nødvendige spesifikasjoner.Derfor gir preferanse til dokumenterte selskaper og produsenter.

Brick Thermal Ceramics

Brick varme keramikk bilder

Varme keramikk er ideell for bygging av sommerhus, hytter og villaer.Strukturer bygget av dette materialet tjene mer enn én generasjon, og vil glede beboerne komfort, kos og varme.


hjem og atelier - noe som du ikke har brukt
Tregulv - originalitet og ryddighet interiør
gulvvarme - varm fortelling i den kalde årstiden
Euroslate: egenskapene til stoffet, dets fordeler, installasjon
Plastic gjerde: vektløs fekting delen
instagram viewer