Build Daily

Soverom Design

August 12, 2017 18:06

Reguleringsplan stue og soverom: 5 design ideer

click fraud protection

i rom av standard urbane leiligheter er nesten alltid en mangel på plass: soverommet er ikke nok plass til å organisere klær, og i stuen er det umulig å lage en koselig krok for underholdende.Dette problemet kan løses ved hjelp av de populære design teknikker for å kombinere to rom i en enkelt sone. imidlertid kombineres til rommet var ikke bare store, men også komfortabel og stilig, det er viktig å riktig implementere regulering av stue og soverom.Om hvordan du skal avgrense området i felles plass av et soverom med en stue, vil i dag fortelle "House of Dreams" og presenterte en foto lignende design til å visualisere hvordan alt dette oversette til "liv".

Reguleringsplan stue og soverom

Reguleringsplan stue og soverom

Design stue kombinert med soverom

Design stue med soverom

Reguleringsplan stue og soverom med hjelp av stativer

Reguleringsplan stue og soverom med hjelp av stativer

Tips for å dele et soverom og en stue

å starte arbeidet med etablering av et enkelt stue ogsoverom, først av alt må du spre den visuelle plass av rommet i soner.Siden soverommet tilhører det private rom, er det best å ha det i de mest avsidesliggende delene av rommet, slik at det ikke blir sett når døren åpnes.

tillegg seng i dette rommet er vanligvis organisert område for garderoben.Avhengig av størrelsen på rommet, kan dette området ordne garderobe eller innebygd garderobe nisjer.

I den innledende fasen er det viktig å fordele arbeidet plassen i rommet, slik at det var under naturlig lys.Ideelt sett vil området der sengen skal organiseres rundt vinduet skal plasseres.

Reguleringsplan stue og soverom partisjoner

Reguleringsplan stue og soverom partisjoner

Reguleringsplan stue og soverom partisjoner

Reguleringsplan stue og soverom partisjoner

Reguleringsplan stue og soverom garderobe

Reguleringsplan stue og soverom garderobe

Soverom kombinert med stue bilde

soverom kombinert med stue bilder

Som for området, oppfylle funksjonen tilen stue, er det vanligvis ligger i den sentrale delen av rommet.Hvis størrelsen på en stue med et soverom, kan du organisere to separate funksjonelle soner, er det mulig å etablere et standard sett med møbler - sofa, stoler, salongbord, TV, etc.Men når du kombinerer to forskjellige rom er det veldig viktig å ikke laste ekstra plass møbler, somi dette tilfellet, mistet romfølelse, og frihet.Hvis et soverom, stue er ikke veldig stort, vil den optimale løsningen være valg av innebygde møbler og transformere.

Reguleringsplan Ideer soverom og en stue hyller

Ideer reguleringsplan soverom og stue hyller

Reguleringsplan Ideer seng i stuen hyllene

Ideer reguleringsplan seng i stuen hyllene

Design stue kombinert med soverom

Design stue med soverom

Reguleringsplan soverom stue ideer - gardiner

reguleringsplan ideer stue soverom - gardin

også muligdu trenger for å organisere arbeidsområdet i stuen.For å spare plass bedre å bevilge til dette området en krok hvor du kan sette multifunksjonsdatabord.

Når man kombinerer to forskjellige lokaler designere anbefale å forlate den tradisjonelle sentrum lys.Det faktum at standarden sentrale lysekrone en av sonene ville bli mindre belyst.I denne prosessen er planlegging mer hensiktsmessig å bruke den innebygde lamper, vegglamper og gulvlamper.I tillegg, i så fall vil du være i stand til å kontrollere lysnivået i hver av sonene, en kombinasjon av annet lys igjen understreke lokalene av grensen.

Når du velger møbler til rommet med en slik plan, er det tilrådelig å forlate den massive store gjenstander i favør av konsise multifunksjonsprodukter.Uansett hvor romslig det ikke var på rommet, hvis det er delt inn i flere funksjonelle områder, er det svært vanskelig å unngå oversaturation.

oppholdsrom med et soverom bilde

stue med soverom bilde

Gardiner til soverommet og stuen reguleringsplan

Persienner for soverom og stue reguleringsplan

interessante ideer

Riktig reguleringsplan reguleringsplan soverom og stue gjør dette rommet så behagelig og praktisk.Som vi står overfor utfordringen - å kombinere i en enkelt løpet av to soner med forskjellige funksjoner i planleggingen av interiøret viktig å gjenskape de optimale forhold for hver av lokalene.

Soverom krever litt privatliv og intimitet, så for å skille det fra resten av lokalene kan ikke bare visuelt, men også ved hjelp av egnede materialer.

Designere har identifisert en rekke interessante ideer til reguleringsplan soverom og stue:

1. Skyvedører

En av de enkleste og mest praktiske måter å skille stuen og soverommet er bruk av skyvedører.Lukke døren, du synes å spille to separate rom, og kaster dem - å skape et enkelt mellomrom.Samtidig, et kombinert soverom og stue synes ikke altfor tydelig, er det bedre å gi preferanse til dørene, som brukes i konstruksjonen av semi-transparent glass og vegger.

Skyvedører til reguleringsplan seng i stua

-skyvedører for reguleringsplan seng i stua

Skyvedører til soverom, stue reguleringsplan

-skyvedører for reguleringsplan soverom, stue

Skyvedører til soverom, stue reguleringsplan

bygde skyvedører for soverom, stue reguleringsplan

2. Dekorative partisjoner og skjermer

lette skillevegger tillate deg å dekorere hele soveområde, eller bare seng.Denne detaljen passer perfekt inn i ethvert design, men spesielt harmonisk utseende på innvendige vegger på loftet stil.Hvis du vil, kan du velge klare eller fargede vegger og skillevegger, malt under glassmalerier.

skjermer vil også være en god løsning for å skape et avsidesliggende område.Dette dekorative element ofte brukt i orientalsk design, men på grunn av den letthet og korthets skyld bør skjermen være fine og for andre indre områder.

Gardiner til soverommet , stue reguleringsplan

Persienner for værelser, stue reguleringsplan

stue med soverom

stue med soverom

Soverom kombinert med stue bilde

soverom kombinert med stue bilder

3. Gardiner

Bruk gardiner for å skille soner kan være assosiert med hybelhvor veiene hver centimeter av plass.Men ikke rush til konklusjoner.Nå kan du plukke opp gardiner av de forskjellige materialer: fra den fineste chiffon til tung og rik vev som vil markere ethvert interiør stil.Gardiner som en måte å soverom og stue reguleringsplan er gode for at hvis det er nødvendig kan du enkelt fjerne lysbildet eller eliminere den konvensjonelle grensen.

Kombinert soverom og stue bilde

Kombinert soverom og stue foto

Rope gardiner for reguleringsplan seng i stua

Rope gardiner for reguleringsplan seng i stua

interiør kombinert stue og soverom

interiør kombinert stue og soverom

4. Podium

Hvis reguleringsplan lokaler privatliv ikke spiller en viktig rolle,som skilleelement kan benyttes pallen, en kombinasjon av forskjellige materialer og farger.

Sleeper i stuen på pallen

seng i stua på podiet

5. Møbler

også en slags grense kan bli møbler brukes i rommet.Ved å sette en sofa, hyller eller skuffer på den lange grensen mellom de to sonene, du visuelt dele rommet i to deler.

oppholdsrom med et soverom bilde

stue med soverom bilde

Interiør stue med soverom

Interiør stue med soverom

Reguleringsplan stue og soverom - dette er en vanskelig, men veldig spennende prosess.Avhengig av interiøret i rommet og dine preferanser, kan du bruke til dette formålet noen dekorative elementer.Bare ikke glem at for din komfort sovende anbefales fortsatt i alle fall litt å isolere fra resten av rommet.


10 store regler som tillater deg å gjøre soverommet en koselig
soverom i malakitt, pastellfarger
tilbringe natten i en fantastisk soverom
Romantikkpå soverommet: enkle tips
Feng Shui soverom for å oppnå harmoni i relasjoner
instagram viewer