Build Daily

Barns Romdesign

August 12, 2017 18:06

Zone i barnehagen : utvikle spiller ( 26 bilder )

click fraud protection

å føle seg komfortabel i ditt eget hjem, en voksen må en komplett ferie sted.Barnet, i tillegg til standardavtale, er det ekstremt viktig å ha en privat plass for spill og kreativ utvikling. Zone i barnerommet bør være for barnet til sitt eget kontor, et sted hvor han kan føle den rettmessige eieren.

Hvordan velge et sted å spille i barnerommet og utstyre den med en gang og fortelle "House of Dreams" i denne publikasjonen.

Zone i barnerommet

Zone i barnehagen

Secrets ordning lekeplass

Reguleringsplan barnerom er nødvendig ikke bare for å skape et komfortabelt miljø for fritid baby, men til et barn fra en tidlig alder vant til ordren.Gutten er ganske vanskelig å forstå - hvorfor ikke spre leker rundt i huset, men når han ser at de har organisert en spesiell plass, vil han bli vant til å spille der.Mer om regulering av forskjellige rom kan du lese på denne linken.

Dekorasjon spillet i oppvekstområdet

Bygging av spilleområdet i barnehagen

Bed loft og lekeområde under

loft seng og lekeområde under

ikke nødvendigvis grundige endring pensjons lekeplass for gjenbosetting.For visuell separasjon av rommet i tematiske områdene er nok til å skille dem i forskjellige farger.Hvis du ønsker å skape for barnet et kammer innstillingen, kan du bruke lys paneler, skjermer, eller andre dekorative elementer.

hovedoppgave barnas lekeområde er å gi et komfortabelt miljø for barnet spillet.Men innredet dette området, er det viktig å ta hensyn til barnas kjærlighet for utendørs spill.Barn trenger å frigjøre plass, være der de kan trygt utforske og lære om verden.

Zone i barnerommet gutt

Zone i barnerommet gutt

Zone i barnerommet på pallen

Zone i barnerommet på pallen

Fordi barn elsker å leke og krype på gulvet, lekeområde skal være dekket med et mykt teppe eller teppe.Alternativt kan du sette på gulvet matte eller en spesiell kamp pad.

Zone i barn med bord bilde

Zone i barn med bord bildet

Making spilleområdet i rommet for to gutter bilde

Making spilleområdet i rommet for to gutter bilder

Tenker, hvordan å utstyre lekeområdet, først av alt du trenger å med barnet velge et tema.Gutter kan være lurt å gå om bord i skip eller fly (mer om tema barnerom for en gutt her), og jentene må smake rom, dekorert i stil med hekser, prinsesser eller Barbie-dukker.

Hvordan lage lekeområdet i barnehagen

Hvordan lage lekeområdet i barnehagen

Hvordan lage spilleområdet i en marine stil

Hvordan lage spilleområdet i

maritime stilen er svært viktig at det i tillegg til favoritt leker og komfortable møbler, lekeområde er avsatt til aktiviteter eller sport.For disse formålene, kan du installere Fotgjenger, ribbevegg eller barnas idrett kompleks med en rekke svinger, benker, baller, etc.

Zone med et idrettsanlegg i barnas bilder

Zone med et idrettsanlegg i barnas bilder

velge et fargevalg for registrering av et spill sone, prøve å gjøre det på samme tid var en lys, tiltalende, i harmoni med den generelle interiøret og samtidig var ikke altfor påtrengende.Selv om ungen favoritt farge er rød, eller, for eksempel bringebær, ikke fullt male veggene i den fargen.Let de grunnleggende nyanser er det rolige pastellfarger og lyse farger er vist i figurene, tekstil, møbler overflater, etc.

Zone i barnehagen for jenter

Zone i barnehagen for jenter

For den fulle utvikling av barnet må være lyse naturlig lys.Best av alt, hvis under lekeområdet vil bli tildelt til den delen av rommet, som fullt ut penetrerer naturlig lys, men hvis dette ikke er mulig, kan du gjøre rommet lysere ved hjelp av lampetter og gulv eller bordlamper.

ideer for å dekorere lekeplass

1. Fairy Hus

Hvis du ikke vet hvordan å ordne spilleområdet er lyst og uvanlig, og deretter kjøpe et barn et lite dekorativt hus eller telt.Å ha en meget rik fantasi, kid umiddelbart føler en ekte tryllekunstner og utstyre hjemmet ditt fantastiske egenskaper.I tillegg er barnet svært viktig å ha din egen plass hvor han kan fritt drømme og fantasere.Den mest praktiske måten å velge sammen hus, som lett kan fjernes ved behov.

Zone i barnehagen for gutter bilde

Zone i barnehagen for gutter bilder

Plastic lekehus

plast lekehus

Barna plast hus spill

Barnas plast hus gaming

Spill huset telt for barn

Playhouse Telt for barn

2. Wall Drawing

alle barn elsker å tegne.Videre har mange lærere mener at innholdet i hvert barn er utstyrt med kunstneriske evner, men på grunn av manglende utvikling på dette området, er mange medfødte talenter med alderen glemt.Spesielt barn elsker å male på veggene, er det lite sannsynlig at foreldrene vil.Siden barns lekeområde er hans personlige plass, kan du velge den i en liten del av veggen spesielt for kunstnerisk eksperimentering.Spesielt nå som du kan kjøpe spesielle Vaskbare malinger som ikke påvirker overflatebelegg.

Hvis prettification veggen virker for ekstravagant tidsfordriv, så kan du henge i spilleområdet av en spesiell barns tegnebrettet.

hvordan å utstyre lekeområdet

Hvordan å utstyre lekeområdet i barnehagen Photo

Hvordan å utstyre en lekeplass på bildet

Hvordan å utstyre lekeområdet i barnehagen Photo

Hvordan du ordne spilleområdet

Hvordan du ordne spilleområdet for barn

Design ideer i lekeavdeling bilde

design ideer lekeområde i barnehagen Photo

3. Tematisk dekorasjon

for at hvert barn har sin egen tegneserie idol, som han søker å etterligne hele.Uten tvil, jentene kommer til glede for lekeområdet, utformet som en Barbie dukke hus eller palass av Rapunzel.Gutter føler også de virkelige heltene, omgitt av flotte og morsomme pirat "trillebårer".

Men i en så kompleks sak som utformingen av spilleområdet, bør du ikke stole utelukkende på deres styrke.La ungen like deltar i forbedring av sitt eget rom.For å lage interiøret temaet er ikke nødvendig å bestille møbler og tilbehør for individuell skisse.Du kan finne de riktige tegneserie klistremerker, plakater, leker, bilder av himmelen, etc., for å dekorere sine rom med baby, og han takket være sin livlige fantasi, vil føle seg som en helt av den elskede tegneserie.

Barnerom med spillområde

Barnerom med spillområde

Reguleringsplan barnerommet

Reguleringsplan barnerom

Den vakre design av spilleområdet for jentene

Vakker design lekeområde for jenter

hus til lekene i lekeområdet

Gitt at de viktigste innbyggerne i barnas lekeområde vil være mangebaby leker, vil foreldre har til å tildele nok plass til å lagre dem.Men hvis lekeområdet, og ikke gi et romslig, ikke gjør hennes store skap, kommoder og kister.En mer praktisk alternativ - bygge et spesielt hus for leker.Gjør det mulig i en stor pappeske, et innredet i henhold til temaet rom.Også på dette området bør være en tilstrekkelig mengde av vegghyller, der du kan lagre små elementer, tilbehør, bøker, etc.

Et sted å oppbevare leker i lekeområdet

sted å oppbevare leker i lekeområdet

Et sted å oppbevare leker i lekeområdet

sted å oppbevare leker i lekeområdet

Byggingen av spilleområdet og hyller for leker

Bygging av spilleområdet og hyller for leker

Uvanlig ideer spill sone for barn

Uvanlige ideer lekeområde for

barngi barnet ditt en behagelig miljø for fritid og rekreasjon, foreldre må forstå - et lekeområde i barnehagen bør først som til gutt.Tross alt, for en komplett og systematisk utvikling av barnet skal føle seg trygge, fri og lykkelig.


Pirates of the Caribbean - ha en fest!
Møbler til barne-værelser - skape en koselig barne verden
møbler for den nyfødte - velge riktig
baby sengetøy - la sove babyen vil være sterk
Canopypå en barneseng: mote eller nødvendighet?Hvordan sy Valance med hendene
instagram viewer