Build Daily

Møbler For Hjemmet Ditt

August 12, 2017 18:07

Smijern seng i interiøret : bilder av vakre skinn senger

click fraud protection

Kanskje ikke rom i huset som stiller større krav til komfort og velvære, i tillegg til soverommet.Her Eierne av huset hvile kropp og sjel , og ​​hvordan de hviler, avhenger av mange ting, inkludert deres trivsel og helse.

soverom - et sted hvor det ikke er behov noe til noen for å bevise og flaunt luksus møbler bare for å imponere gjestgiveriet.Soverom settling bare for meg selv, men den som setter pris på og elsker seg selv nødvendigvis velge skinnmøbler.Og hva slags møbler de viktigste i soverommet?Det er riktig, sengen! Leather seng ikke bare ser stilig og respektabelt, men akkurat som andre møbler, gi god natts søvn og slappe av.La oss se hva alternativene er nå tilby produsenter.

Hvitt skinn seng bilde

Hvitt skinn seng Bilde

Leather senger er tilgjengelig i forskjellige størrelser, farger og former.Den mest populære blant kjøperne av luksus lær dobbeltseng klassisk rektangulær form.Deres lengde er vanligvis 2m og seng bredde kan være 1,6 m eller 1,8 m.Bli enige om en seng å sove vil ikke være nær to familiemedlemmer.

svart skinn seng

Svart skinn seng

Smidde seng bilde

Leather seng foto

fleste rektangulære senger er utstyrt med en løftemekanisme som løfter madrassen og åpner rikelig nisje for vaskerom ved foten av sengen.Moderne gassløft vil tillate å heve den øvre del av sjiktet uten store anstrengelser på den delen av den person, de er pålitelige og holdbare.

Men tror ikke at skinn senger med løftemekanisme kjøper bare for rom som er små i størrelse.Selv i den romslige soverommet er det tredimensjonale objekter, for eksempel store sengetøy som ikke får plass i skapet.En nisje under sengen bare ment til å lagre dem.

skinn senger med løftemekanismen

skinn senger med løftemekanismen

De fleste som følger motetrender innen interiørdesign, sørg for å ta hensyn til den runde skinn seng.Det kan være høy rund seng med samme runde madrass og hodegjerde i lær myk rektangulær, sikksakk eller rund form.

Round skinn seng bilde

runde skinn senger Bilde

skinn sovesofa

sovesofa skinn runde

Men det finnes andre modeller av skinn senger, som er sirkulær lær base, ligner på podiet, som er en høy rektangulær madrass.

Round skinn seng bilde

runde skinn senger Bilde

seng Skinn interiør

lær senger er et tegn på høy status for sine eiere og trenger overnatting i romslige rom.Hvis bredden på soverommet ca 2,5 meter, er det best å se etter andre modeller, for eksempel, et podium eller en skinnsofa, men ikke høye og brede senger, som trenger plass og ledig plass.

Dette gjelder spesielt for runde senger som er direkte "spurt" for å plassere dem i midten av rommet.Men de vil passe, og nær en av veggene på soverommet, valg av dekorativ belysning.Det bør bemerkes at hvis et lite rom, er det best å velge en mindre massiv modeller runde senger med en lav base eller på bena.De romslige rommene vil være hensiktsmessig å se rundt sengen av lær ca 1m i diameter mer enn to meter høy.

For soverom i klassisk stil er perfekt for en massiv tre seng med skinn inserts i hodegjerde og i krage kroppen.En luksuriøs skåret seng med skinn inserts egnet for soverom i barokkstil.

søt og nydelig utseende med dekorative hodegjerde sparring knapper laget i form av kvadrater og rektangler.Seng med hodegjerde i lær kan suppleres med skinn nattbord gjort i samme farge og stil som sengen, for eksempel, med samme sparring.

Smijern seng i interiøret

lær senger i interiøret

Smijern seng i interiøret Photo

Leather seng i interiøret Photo

Hvordan velge fargen på skinn seng

Farge stil skinn senger er ikke så forskjellige som i andre stoppede møbler, men stout modeller av skinnmøbler er ogdet kreves.Kan ikke tildele senger er populære fargene som de er valgt for en bestemt indre av soverommet.

Hvit skinn seng lyse selv de mørkeste rom og passer for enhver stil interiør, spesielt organisk vil se hvit seng i interiøret utført i Middelhavet og afrikansk stil.Svært ofte er det hvitt skinn senger dykke dekorative knapper på hodet og foten.

Hvitt skinn seng bilde

Hvitt skinn seng Bilde

Hvitt skinn seng bilde

Hvitt skinn seng Bilde

også praktiske og beige skinn seng som er organisk passer inn i alle interiør.Bed beige kan være ikke bare streng og konsis form, men også utsmykket med delikat volanger hodet.

Beige skinn seng bilde

Beige skinn seng Bilde

Den rigor og rene linjer fremheve soverommet svart skinn seng, eller en kombinasjon av svart og hvit seng, som er best passer for stilen av hi-tech og moderne.

Svart og hvitt skinn seng bilde

Svart og hvitt skinn seng Bilde

Svart skinn seng bilde

Svart skinn seng Bilde

En romantisk kveld med et godt resultat vil gi en elegant rød rund seng på soverommet.

Runde rødt skinn senger

Runde røde skinnsofaer

Runde rødt skinn senger

runde rødt skinn senger

seg skinn senger anses luksuriøse møbler, som de materialer som de er laget, er ikke billig.Kvalitet seng har en treramme, madrass lagt på bøk lamellene, og lær, per definisjon, ikke kan være billig.Derfor, hvis du ser i butikken billig skinnmøbler, tenk om dens kvalitet, selv om interiøret er laget av ekte skinn, da produsenten lagret på den andre.Gjør dette bed vil vare lenge?


«Radiant bed" - solstrålene under madrassen
Kurvmøbler: opprette en hygge i huset
Hvordan lage møbler hendene: spare mer enn halvparten av kostnadene
table-bok: en praktisk løsning for et lite område
sofaer Housing: kompakt og praktisk sted å hvile i interiøret
instagram viewer