Build Daily

Barns Romdesign

August 12, 2017 18:06

Barnerom for tvillingene : ideer for alle aldre

click fraud protection

Noen ganger lykke kommer til liv mye mer enn du forventer, og det må også være klar!Derfor venter på fødselen av tvillingene, er å forberede seg på denne fantastiske mirakel og gjøre barnas rom for tvillingene var behagelig og koselig.

synes enn vanlig barne forskjellig fra et tilsvarende rom for tvillingene?Faktisk, det er betydelige forskjeller i utformingen av rommet for barna av tvillingene.Og "House of Dreams" i dag vil hjelpe deg å finne det ut.

Barnerom for tvillinger

Nursery for Twins

Room tvillinger: grunnleggende forskjeller

babyer født tvillinger eller tvillinger har nøyaktig samme alder, og som de samme behovene.Dette er det som skaper det viktigste punktet i planleggingen av indre rom for tvillingene.Det bør være et par: senger, garderober, kommoder, nattbord.Det ville være vanskelig å tilby barna køyeseng - eller begge deler fordi barnet er fortsatt liten for den andre tier, eller begge av dem er villige til å sove på toppen, og en jobb er ikke nok - mest sannsynlig at barna vil gjøre lekser samtidig.Hvert barn må ha sin egen område, hvor barnet kan være alene, men på samme tid, er avgjørende for den totale spill plass tvillinger.

Innvendig plass til tvillinger bilde

Interiør rom for tvillinger bilder

Når du utformer et barnerom for tvillinger er mange nyanser som må vurderes foreldre til sine barn føler seg komfortabel.Men forskjellen består i en alder av barna: vil du ordne rommet bare født tvillinger, doshkolnyatam eller eldre barn, opp til oppvekst?Fra dette skal vi bygge våre boards.

Room nyfødte tvillinger

Når barna først kom frem i lyset, er det nødvendig å være spesielt oppmerksom på plassering av møbler elementer i rommet for den nyfødte tvillinger.To babyer krever nøyaktig dobbelt så mye oppmerksomhet, omsorg og vedlikehold, noe som er grunnen til at du bør lage de mest ergonomiske forhold for foreldre.

Erfarne mødre med tvillinger rådes til å sette sengen så nært som mulig til hverandre, så det vil være komfortabel og barna, som for de første ni månedene er vant til å føle hverandre rundt, og foreldre som trenger mindre krefter på å "endre" babyen mens fôring eller dressing.Ved første, bare et par senger, en kommode, et stellebord og obligatorisk sted for mamma: en komfortabel stol for mating eller sofa.Senere på dette stedet vil fortelle historier eller barn å lese bøker om kvelden.Når barna vokser opp litt, vil situasjonen måtte endre rom.

Rom for nyfødte tvillinger

Room nyfødte tvillinger

Rom Opprettet for nyfødte tvillinger bilde

Design huset for nyfødte tvillinger bilder

Innvendig rom for den nyfødte tvillinger bilde

Interiør rom for den nyfødte tvillinger bilder

Innvendig plass til de nyfødte tvillingene av forskjellig kjønn

Interiør rom for den nyfødte rasznopolyh tvillingene

Rom for nyfødte tvillinger

Rom for nyfødte tvillinger

Rom for nyfødte tvillinger bilde

rom for nyfødte tvillinger foto

Rom for nyfødte tvillinger

rom for nyfødte tvillinger

tvillinger-doshkolyata: innvendig felles rom

i denne alderen, kjønnsforskjellene har ikke så merkbar, og i prinsippet tildeling av kjønn ikke er nødvendig.Hvis du har homofile barn, kan du velge riktig stil i design, hvis barna er heterofil, er nok til å utstede en barnehage for tvillinger i nøytrale farger.

Møbler barnet vokser med barnet: allerede behov barnesenger for barn i denne alderen, bord og stoler for barnas kreativitet, mer spilletid plass.Klær i barn har økt, og antallet øker eksponensielt leker, og derfor må lagringssystemet økes i størrelse og omfang.Men det område av rommet, som en regel, er den samme.Det er derfor foreldre til tvillinger er begynt å se etter alternativer som kan utvide plassen til et barnerom, plukke opp en multifunksjonelle møbler-transformator, vurdere alternativene med køyesenger og sammenleggbare bord.

harmonisk løsning kan være å kjøpe to identiske loft senger, bunnen av som er et lekeområde som senere kan slå inn på arbeidsplassen.

har både planleggingen løsning når sengene er anordnet ved siden av hverandre, parallelt med eller vinkelrett på hverandre.Det er ønskelig at foreldrene, sette barna til sengs, kunne gi en hånd til hvert av barna.

Rom med to senger, hems

rom for tvillinger med en loft seng

utforming barnerom for tvillinger

Design et barnerom for tvillinger

Designe et barnerom for tvillinger bilde

Design et barnerom for tvillinger bilder

Innvendig plass til tvillinger bilde

Interiør rom for tvillinger foto

rommet gutter tvillinger

gutter, som alltid har samme alder for gaming, utrolig heldig.Det er derfor den viktigste plassen barnerommet bør fordele til spilleområdet.Tross alt, vil roboter, jernbane og designere være hver måned til å bli mer og mer.Og alle - for to!Kvikk og fet, vil barna bli glad for å konkurrere med hverandre og kjærligheten trening, så når du utformer et rom for tvillinger-gutter, ville den perfekte løsningen være å flytte de to senger i "andre" etasje, og etablere et idrettsanlegg og en stor lekeplass.Den primære lagringssystemene i barnerommet av de to guttene er bokser med leker og bokhyller.

Room foto tvillinger gutter

Room tvillinger gutter bilder

Zone i rommet for tvillinger gutter bilde

sone i rommet for tvillinger gutter bildet

rom for jenter tvillinger

Hvis du har et barn to prinsesser bor, så situasjonen deres rom å være fabelaktig og magisk.Enorme muligheter er åpne for de som har design romdesign for tvillinger: skape en atmosfære av favoritt eventyr, har en king senger og et ekte slott?Og det er ingenting ubetenksom i at alle alt i rommet for å være rosa!

Vil du vite hva den største forskjellen mellom rommet for tvillinger jenter?Det er riktig!I motsetning til guttens barn, her må foreldrene være forberedt på å ta det viktigste stedet i skapene.Stor, romslig, de må legge all rikdom garderobe, som er skjult i rommet twin jenter.

barnehage for tvillinger jenter

Nursery for jenter tvillinger

rom tvillinger jenter bilder

Room tvillinger jenter bilder

rom for motsatt kjønn tvillinger

Hvis du er heldig nok til å bringe tvillingene av forskjellig kjønn, bør du bestemme selv om du vil klart skille mellom rommet områdergutter og jenter, eller velge å opprette det indre for både barn.Moderne interiørløsninger tilby svært interessante alternativer for plassering av møbler og reguleringsplaner rom for motsatt kjønn tvillinger.

Barnerom for motsatt kjønn tvillinger

Barnerom for motsatt kjønn tvillinger

Room tvillinger tenåringer

Tenåringer - et eiendomsfolk.Og foreldrene til tvillingene og tvillingene nyte alle gledene i dette komplekset alderen to ganger.Designe et barnerom for tvillingene i ungdomsårene må nødvendigvis involvere private, egen plass for hvert barn, kanskje du bør skille og isolere hvert område.Og likevel - en stor arbeidsplass for to, etter studie - den viktigste aktiviteten til ungdom.Voksne barn er sannsynlig å ha sin egen visjon av interiøret i fellesrom, og vil heller lytte til deres synspunkter når reparasjonen rom for twin-tenåringer.

Room to tenårings bilder

Twin ungdoms bilder

rom tvillinger tenåringer

Room tvillinger tenåringer

Room to tenårings bilder

room to tenårings bilder

Uavhengig av alder så like og likevel så forskjellige barn, barnehage for tvillinger- det er ikke bare kompleksiteten, men også muligheten til å uttrykke ukonvensjonell tenkning, for å skape en favoritt kiddies praktisk og komfortabel plass, noe som vil være vert for det meste av sin barndom.


Velg bakgrunnsbilde for barnehagen
Uvanlige ideer for et barnerom - "Chick, chick, jeg er i huset»
Bordlampe for studenter: Høydepunkter riktigevelg
15 interessante ideer for barnas rom: å tenke kreativt
baby seng med grenser: pålitelig beskyttelse av barnet under søvn
instagram viewer