Build Daily

Diy Elektriske Apparater

August 12, 2017 18:07

5 monterings ideer jule kranser

click fraud protection
ferien
nyttår er rett rundt hjørnet, og hvis du tenker på hvordan å lage en krans av lyspærer eller lysdioder med hendene, under gir vi noen originale mesterklasser med bilder og videoeksempler.Fordelen med hjemmelaget Electrogarlands i det faktum at det kan settes sammen fra improviserte midler og samtidig å utvikle sine ferdigheter i å arbeide med ledninger og en loddebolt lamper!

Innhold:
  • idea №1 - I tilfelle lampe 220 V!
  • idé №2 - Vi modernisere gamle Electrogarlands
  • idé №3 - lysdioder i bransjen!
  • idé №4 - sykling gamle tastatur!
  • idé №5 - Hvordan dekorere gata?

idé №1 - Ved lampen 220 V!

Til din oppmerksomhet den første og mest interessante master class som demonstrerer hvordan å lage en krans av elektrisk lamper 220 W. Så, først forberede følgende verktøy og materialer (alle vist på bildet):

En liste over alle nødvendige

Trenger en liten stopp på ledningen.Det skal ta 6 meter.Twisted Pair har blitt tatt som et eksempel, men du kan bruke to-leder eller to-kjerne.Fordelen med en vridd pair er at det gjør Electrogarlands vakker og festlig, er det svært viktig for det nye året.

Begynn monteringen med skjæretråd inn i 9 deler 50 centimeter og de resterende stykke, som vil ha en lengde på 150 cm.

Så renser vi ender som det er best å bruke et spesialverktøy for å fjerne isolasjonen fra ledningene.Å flette stoff pushilas ikke, sørg for å brenne den, og deretter sette på kanten av den varme krympe isolasjon.

Etter det må du samle støpselet hjemmelagede julekranser som ikke vil være kompleksiteten av selv uerfarne elektriker.Slik kobler gaffelen ta lengden på ledningen med en lengde på 150 cm.

Koble støpselet bilde

Skru patronene og gå til de sammensatte 10 glødepærer.Det er bedre å bruke en parallellkobling av lamper ved fremstilling av elektriske kranser ved 220 volt.I dette tilfellet, hvis en pære brenner ut resten vil skinne så klart.

Når alle patronene vil bli samlet i en enkelt kjede vil bare nødt til å skru lampen og antennes klar Electrogarlands.Her på en trinnvise instruksjoner for å lage en krans på et juletre hjemme!Som du kan se, er alt ganske enkel og samtidig interessant!

Forresten, kan du også bruke en seriekobling av lyspærer.Bare i dette tilfellet er det nødvendig å bruke en glødelampe, som vil gjøre det totale spenning på 220 V, for eksempel: 20 stykker til 12 eller 40 volt for 6.

Hvis noen av tingene ikke var klart, er vi sikker på å se videoen opplæringen:

Made jobberfra 220V
YouTube Preview

idé №2 - Vi modernisere gamle Electrogarlands

Hvis du bare ikke liker det faktum at lyset på juletreet i fjor, kan du dekorere den opprinnelige elektriske krans ved hjelp av konvensjonelle papir kopper fra under kaffe.Lag en vakker nyttårs artikkelen er ganske enkel.For å begynne, forberede briller, saks, lim, tape og papir til scrapbooking.

Materialer og verktøy

Deretter kuttet og utvide en av kopper, som vil være malen for å kutte ut dekorative wrapper.Terningen kutte blank, stikker dem på glasset, ved hjelp av lim eller dobbeltsidig tape.

lime briller

Etter at bunnen kutte ut hjemmelagde lampeskjermer sted for en lyspære, og sett dem tilbake, sikring utsiden av en tynn stripe av tape.

Vi forbereder oss på det nye året

ny idé

Det er det - Electrogarlands klar!På denne måten kan du lage en normal LED krans på et juletre mer elegant og festlig!

idé №3 - lysdioder i bransjen!

tredje måte å samle elektrisk krans i det nye året med hendene - bruk lysdioder på 12 volt.For å begynne, forberede lyspærer, wire, blokk på 12v strømforsyning, en motstand, en loddebolt, kniv og fugemasse.

driving Electrogarlands

Hvis du bestemmer deg for å gjøre LED krans på 12 volt, for en start, beregne trinn i installasjonen av lysdioder.Det anbefales å plassere dem hver 20 cm. På ledningen lage et merke og bånd stedet på omtrent 10-15 mm for tilkobling av dioder.

Neste på de løse trådene, bruke harpiks og lodde drypp.Lære å lodde ledninger kan være i henhold til våre instrukser.Deretter loddetråd ledningene til lampene, og for en bedre fiksering av pærer, pakk dem i tynne strimler av tape og fyll med fugemasse.

Tilkobling LED

I siste sving loddet motstand og strømforsyningen.Forresten, en loddebolt lage dine egne hender, kan du også enkelt, ved hjelp av midler for hånden.Verdt å se en annen interessant master class på video leksjon:

hjemmelaget jule fra tennisballer
YouTube Preview

idé №4 - sykling gamle tastatur!

Ved analogi med den forrige metoden, kan du lage en diode krans med hendene, ved hjelp av et tastatur unødvendig.Som du vet, er noen av nøklene opplyste dioder på 5 volt (for eksempel Caps Losk).Hvis du har ledig tastatur, demontere den og fjerne forsiktig pæren som det vil være mulig å sette sammen en enkel Electrogarlands.Deretter plukke de riktige motstander og USB-ledning, der forbindelsen vil bli gjort.Kjøring diode kranser følgende:

parallell tilkobling

loddet dioder fot (anode og katode) må svarte og røde ledningene på strømkabelen, i samsvar med fargekodet.Når alt er klart, isolere de utsatte kontakter og fortsette å teste hjemmelagde blomsterkranser.I dette tilfellet er hjemmelaget fôr fra 220 volt gjennom en lader som bare vil produksjonen 5V


I videoen kan du se et eksempel på hvordan du gjør LED kranserhjem:
Hvordan bygge en blinkende Electrogarlands med musikk?
YouTube Preview

idé №5 - Hvordan dekorere gata?

Hvis du ønsker å lage en krans på gaten dioder for hagen, sørg for å bruke denne masterclass.Først, samle alle materialer:

  • flerfarget dioder med en diameter på 10 mm;
  • 3-volts litium batterier;
  • tynn teip;
  • magneter med en diameter på 13 mm og 30 mm tykk;
  • epoxy lim.

Neste må du fikse beina på diodene batteriet ved hjelp av lim.Anode (lengre ben) er festet til den positive pol og katoden, henholdsvis til side med fortegnet "-".Når limet fatt i tillegg vikle lysende diode med batteriet med tape.

til den positive polen på litium batteri og feste magneten og pakk tape flere ganger.Gjør dette i 10-20 pærer, og fest dem i praktiske steder på gaten, for eksempel, på fasaden av huset.Det er således mulig å samle gate electrogarlands av 5 volt-dioder.

resultat

er alle workshops, ønsket vi å demonstrere.Forhåpentligvis har du nå vet hvordan å lage en krans av lyspærer og dioder med sine egne hender, fordiinnsendte bilder, videoer og diagrammer var ganske klart!

Det vil være interessant å lese:

  • Hvordan organisere belysningen i en privat gårdsplass
  • Slik reparerer en krans
  • Hvordan søkelys sine egne hender
instagram viewer