Build Daily

Design

August 12, 2017 18:06

Planlegging bad - råd fra fagfolk ( 24 bilder )

click fraud protection
Prosjektet er et lite bad
  • hovedtrinn
  • plan bad antall bad i boligen
  • Reguleringsplan plass og nyutvikling
  • Hvordan lage et designprosjekt
  • Hvem kan stole på å planlegge badet?
  • farge rolle i planleggingen av bad

bad - dette er kanskje den minste størrelsen plass i våre leiligheter.Men det er ikke mindre viktig av dette.Fra det, i hvilken stemning vi la den i morgen, vil skje, avhenger av hvordan vår dag, så det er viktig å kombinere den funksjonalitet og komfort.Hva du trenger å vite for å lage et bad renovering i samsvar med de valgte målene?

viktigste stadiene av planlegger et bad

reparasjon på badet - en ansvarlig skritt, lang og arbeidskrevende.Det er nødvendig å nøye vurdere planirovkui kompetent utkast til et bad for å "glemme" om anleggsarbeid der i ti år. Først må du ta målinger av rommet badet merking på planen oppsettet av alle hjelpemidler, avløp og rør viker. andre, vurdere muligheten for å bli med i bad toalett. Dermed kan vi oppnå en økning i areal og dens funksjonalitet.

Prosjektet er et bad med toalett

Tredje, foreta en foreløpig liste over nødvendig utstyr. Velg mellom bad og dusj, bestemme utformingen av vaskemaskinen (det kan romme, for eksempel på kjøkkenet), for å løse spørsmålet om nødvendigheten av urinal eller bidet i rommet.

Prosjektet er et lite bad - alle har

Fjerde, vurdere muligheten for overføring av kommunikasjon. Moderne produsenter tilbyr en rekke alternativer til dette: Fleksibel vannrør, korrugerte rør og så videre.Med dem kan du enkelt flytte avløp til et nytt sted.

Alternativ legging av nye rør

blant annet utskifting av gamle rør i den nye bidra til å løse problemet med lekkasje.Technology, som produserer nye rør, noe som gjør dem holdbare og enkle å ta vare på.

I konklusjonen, må du forberede flere prosjekter innenfor plassering av avløp og møbler, og til slutt å velge riktig.

Prosjekt plassering av møbler og sanitærutstyr

Antall bad i et boligområde

Så hvor mange bad du trenger i rommet: to eller én?Bør jeg kombinere to rom sammen?Den entydige svaret er nei.Overalt har sine plusser og minuser.

kombinert bad

Positive sider:

  • Økning i bad-området.
  • Alt er i ett rom, det er ikke nødvendig å gå etter å ha besøkt toalett på badet.
  • Redusere materialkostnader for den ene veggen.
  • vises muligheter for gjennomføring av dristige designløsninger.

negative siden justering:

  • Hvis en stor familie, kan det være en kø for å besøke toalettet.
  • Ulempen med å ta et bad i nærheten av toalettet.
  • Riving av innvendige skillevegger krever autorisasjon, som ikke alltid er lett å få tak.

I alle fall vil avgjørelsen være opp til deg, du trenger bare å nøye veie "proffene" og "ulemper".

separat toalett

Reguleringsplan plass og nyutvikling

å øke funksjonaliteten av rommet, designere bruker en metode for reguleringsplan, det vil delingen av plassen i rommet avhengig av formålet.Et bad på dette prinsippet kan deles inn i tre områder: vedtakelsen av vannbehandling område (badekar, dusj, vask), området av personlig hygiene og fysiske behov (toalett, urinal, bidet) og økonomiske sone (vaskemaskin, skap for oppbevaring av rengjøringsutstyr).

Funksjonell reguleringsplan bad

Reguleringsplan kan gjøres på ulike måter: å kombinere møbler og baderomsinnredning til målet på ett sted, eller velge en sone ved hjelp av design teknikker.Disse inkluderer bruk av kontrastfarger og dekorative materialer, multi-level tak og gulv, er osveschenie.Pri sanering viktig å velge en modell av møbler og sanitærutstyr, som tillater å bruke plassen til maksimalt utbytte.Påfør hjørnene. Se til hjørne badekar og toalett - de tar opp mindre plass og funksjonalitet lider ikke.

Prosjektbaderomsalle hjørner

Praktisk og hjørne hyller og åpne hyller laget av rustfritt stål.De kan plasseres håndklær og andre baderomstilbehør.

stedet tandem av gulv- og veggskap er bedre å bruke en høy pennal. Det er mer romslig og, hvis ønskelig, kan spille rollen som den partisjonen som skiller toalettet fra vedtakelsen av vannbehandling området.I tillegg, i form av skum kabinettet meget vellykket utvider plass i rommet.

godt resultat for utvidelse av plass på badet gir etablering av flere strukturer.For eksempel kan en vaskemaskin eller vask være skjult i en fordypning, og enheten vil sette ekstra partisjon flere elementer.

sparer plass på badet og installasjon av systemet - spesielle design som feste hengslede toalett.I dette tilfellet alle systemene er innebygd i veggen, og dermed skjult.

Uvanlig design i små bad også bidra til å løse problemet med plass. Bath, installert diagonalt eller i midten av rommet, kan du bruke den forlates veggen for ekstra møbler eller avløp.

God idé - å plassere vaskemaskinen under kjøkkenbenken.Så du vil ha et tomt sete.Sørg for å lese vår artikkel om det.

Vaskemaskin under vasken
Prosjektet er et lite bad med spesiell design
Asymmetrisk bad interiør

Hvordan lage et designprosjekt

en stor hjelp i utbygging vil utforme et prosjekt som tar hensyn til alle aspekter: størrelse ogkonfigurasjonen av rommet, takhøyden, kommunikasjon og overnatting inkluderer planer, tegninger, utvalg og plassering av møbler og utstyr, tilbehør, samt tredimensjonal visualisering av interiøret.Du kan i stor grad forenkle det, slik at bare de mest betydningsfulle øyeblikkene.For utarbeiding, det er spesielle programmer, men for å gjøre jobben effektivt og uten feil krever profesjonell erfaring og ferdigheter.Selv i slike programmer er vanskelig å forstå og krever mye tid.

3D visualisering av et bad

frustrerende det kan være lurt å dra nytte av gratis online-tjenester, som er tilgjengelig på Internett.Oftest kan de finnes på områder som selger keramiske fliser, at de også kan beregnes og den nødvendige mengden av materialer.Minus disse programmene er mer enn beskjeden funksjonalitet, de er designet for standard bad.

Hvem kan stole på å planlegge badet?

Basert på ovennevnte, tillater deg selv å stole på råd sanere mestere.Feil som blir gjort på planleggingsstadiet, kan føre til uopprettelige konsekvenser: dusj kom ikke inn i sin tiltenkte plass, og vaskemaskinen vil ikke være i stand til å koble til strømnettet, fordi du har glemt å gjøre kontakten.Spesielle programmer ikke lage interiøret av seg selv - de er bare et verktøy i hendene på en profesjonell, designet for å møte dine ønsker til virkelighet. Designere, har omfattende erfaring, finner det mest praktisk og teknisk mulig løsning for ditt bad.

livet minst - et bad ca 3 kvm.meter

skikkelig gjennomtenkt design lite bad, designere kan gjøre det et funksjonelt rom.Vurdere saken med den opprinnelige størrelsen på badet 1,5 m lang og 1,37 m bred.I dette tilfellet, kan du lage en tilknytning til et bad, demontering barriere mellom dem og legge en døråpning.I den resulterende rom på 2,9 m² er lett å passe på toalettet, hjørne badekar og vask. Under servanten kan velge en praktisk garderobe og vil være et sted for vaskemaskin og høy Closet-saken.

Remodelling et bad 2,9 m

chistayte Les mer om dette i artikkelen om utformingen av badet 3 kvm.M.

dele plassen - bad 4 kvm.m.

Hvis du har et rom med bad bad lengde på 2,5 m og en bredde på 1,6 m, kan avstanden mellom områder av personlig hygiene og vask området bli atskilt med skillevegger.Denne planen innebærer utskifting av en vanlig dusj badekar, så det er rom for flere skap.Toalett med vask i prosjektet er satt direkte fra veggene.

enda flere ideer du kan finne i vår artikkel om utformingen av badet 4 kvm

Bad 4 kvadratmeter .meter

Bath 5,9 kvm.meter - med dusj og dobbel vask

Hvis du er heldig nok til å eie store badet området på 5,9 m² og så mye i tillegg, en familiemann, vurdere interiøret versjon med to vasker.Først må du fjerne en ekstra legging ved siden av badet.Dette vil plassere det en vaskemaskin, og hvis du fjerner og skap - hvis det er nok plass til en dusj.Nå, på badet for å ta en dusj på samme tid kan være to familiemedlemmer.I stedet for enkle doble servanter satt. Dette prosjektet vil være aktuelt i store familier.

Dobbel servant for et lite bad

Alt på en gang - bad område på 7,2 kvadratmeter.meter

Denne ombyggingen er egnet for plassering på 7,2 m² og har som mål å skape intime hjørner for å ta vann behandlinger.Bad er plassert i et hjørne og er atskilt fra resten av den spesielle semi-transparent skjerm som utfører en tilleggsfunksjon og beskyttelse mot sprut.I tillegg frigis plass for en vaskemaskin eller skap.Fra dobbel-shell kan bli forlatt til fordel for en bidet eller urinal og, hvis ønskelig, for å skjule dem bak en partisjon.

Versjon 7.2 bad layout torget.m

der du kan velge mellom å ta en dusj eller et bad i badekaret, ansikt vask alene eller i selskap med kjære familiemedlemmer.Mot veggen på motsatt side av inngangen er satt bad, ved siden av hvilke er også en dusj.I stedet for en enkelt shell plassert dobbel, for dette må vi skyve den litt dypere inn i rommet.På venstre side av døren er plassert en vaskemaskin, og ved siden av dusjen - toalett.

bad fra 10,3 kvadratmeter.meter - intelligent bruke den store plassen

bad areal på 10,3 m² har en ekstra nisje.Hvis du gjør den riktige balansen, i dette rommet, kan du enkelt organisere gjesteområdet.Dette vil kreve overføring av interiør døråpning og sette tre små partisjoner.Denne sonen ligger servant og toalett for gjester.Inngang til master badet kan gjøres privat, og kan passere gjennom gjesteområdet - da vil du få ekstra plass til skap.Badekar og servant for vertene som ligger på en høyde, med et bad bolle plassert diagonalt og druknet. Dette er tilfelle når reguleringsplan streket annen etasje nivå tilnærming.

Bad 10,3 kvadratmeter.meter

Badene stor firkant feil i plassering er plassering av avløp og møbler langs veggene, mens den sentrale delen av lokalene ikke er involvert.Hvis vi utvider badekaret til sentrum, vil det sette ytterligere og dusj, og en andre vask for vask og skap. I denne innstillingen, er det best å se bad frittstående modell. For eksempel på føttene.

Bad på føttene

farge rolle i planleggingen av bad

viktig rolle i ombygging spiller en farge.Det er kjent at lyse farger utvide plassen, og mørkt - tvert imot.

Hvit farge gjør rommet lyst og luftig, men den som skal bruke det anbefales ikke - det er kjedelig og uten rosiner, mye han ligner en sykehusavdeling.Men hvis for ham å plukke opp møbler kontrasterende farger, for eksempel et bad er ikke aldri går av moten, og du kan enkelt endre sitt interiør, bare å endre møbler og tilbehør som gardiner eller tepper.

Svart tilbehør på badet hvite rommet

også aldri går av moten blå.Av seg selv, det er kaldt, så det er bedre å legge til det i det indre av den gylne eller oransje farger. bad i lys blå, vil nyanser av blått virker mer romslig.

Bad i blått

En av de mest populære blomster for dekorasjon av bad - grønn.Hans farger er beroligende og avslappende, minner om harmoni.Ideell kombinasjon av naturlige farger: gul, beige, oransje.

Bad i grønt

Rød - levende farger, fint i morgen energi, men det viktigste er ikke å overdrive det.Man veldig fort blir lei av lyse farger, i tillegg et stort antall røde visuelt reduserer størrelsen på rommet og små bad er uakseptabelt.Det er kombinasjonen vil se bra ut med sine nøytrale farger: hvit eller beige.De kompenserer for en aggressiv rød.

Bad i rødt

Black - farge og stil av knapphet, blir sjelden brukt på badene.Årsaken er klar: et stort antall av sine handlinger på den menneskelige psyken nedslående.I tillegg har den egenskapen å redusere størrelsen av lokalene.Tilstedeværelsen av den i en liten mengde gir interiøret en spesiell egenart og verdighet, hell kombinert med gull og sølv nyanser.

Den svarte fargen i utformingen av badet

Etter å ha skissert all den informasjonen du nå uten frykt kan gå videre for å skape din egen unike interiøret.

instagram viewer