Build Daily

Dizajnový Byt

August 12, 2017 18:07

Grunge štýl v interiéri : Popis a aplikačné možnosti

click fraud protection

V polovici života, mnohí z nás začínajú priťahovať smerom k pohodlie, pokoj a meria prietok každodenného života.Rýchly rytmus skutočnosti vedie k túžbe trochu spomaliť.Takže pri zakladaní domov chcem robiť všetko jednoducho a pohodlne.Vykonať to pomôže navrhnúť dom alebo jednej miestnosti v grunge štýlu.

Today "Dream House" vám pomôže pochopiť, čo grunge štýl v interiéri a ako ju zdobiť.

Grunge štýl v interiéri

štýl grunge v štýle grunge interiéru

Pôvod

Tento štýl sa stal populárny v konštrukcii moderných interiérov, sa narodil vo Francúzsku v XIX storočí.Bohaté francúzski šľachtici, aby sa zabránilo ruch hlavného mesta, sa usadil v provincii, ktorý vytvoril útulné rodinné hniezdo.Neskôr sa zmenil na "rodové hniezdo".Ale najprv usporiadané v súlade s jednoduchosť a praktickosť.Následne štýl rodových majetkov francúzskej buržoázie sa stal známy ako grunge.

k dispozícii grunge štýl v interiéri

napriek túžby po jednoduchosti a nedostatok zjavných luxusných izbách, zdobené v štýle grunge, vyzerá elegantne a slušný.Spája v sebe prvky klasického aj rustikálnom štýle.Od klasickej grunge vypožičané záväzok k minulosti, ochranné zariadenia dim čas sa tlačia, ale z dediny v interiéri grunge miestnosti šiel jednoduchosť a nedostatok ozdôb, ale nie je tam žiadny nedbanlivosti.

Kuchyňa v štýle grunge

kuchyne v štýle grunge

Predstavuje grunge štýl v interiéri foto

k dispozícii grunge štýl v interiéri fotografiu

Kuchyňa v štýle grunge foto

kuchyne v štýle grunge foto

nábytku a dekorácií v štýle grunge

Jednou z výhod štýlu grunge v interiéri ježe je vytvorený po dlhú dobu bez zmeny.Pri zdobení miestnosti používa prírodné vysoko kvalitných materiálov: tehly, drevo, textil, ktorá by mala mať praktickosť a trvanlivosť.V tomto prípade je tehla obvykle farbia, pri zachovaní prirodzenú štruktúru.

Interiér v štýle grunge foto

interiér na fotografiu v štýle grunge

Grunge štýl dizajnu interiéru spálne

štýlu grunge v interiérovom dizajne spálne

Štýl grunge foto interiéru

grunge štýl v interiéri foto dizajne

Záhradný nábytok a dekorácie v štýle grunge

nábytku a dekorácií v štýle grunge

najčastejšie používaný grungeteakového dreva, ktorý má vysokú pevnosť.Oni rozoznával steny, strop a rám krbu.Teak drevo sa vyrába čalúnený nábytok, stoly, konzoly sa zakrivenými tenké, ale silné nohy.Masívne neleštená nutne presklené skrinky s dverami mierne sostarivayut.Dizajn

Interiérový dizajn v štýle grunge

Interiér v štýle grunge

Miestnosť v štýle grunge

izbu grunge

nábytkom, osvetlením a detaily grunge štýl

Indoors, vypracovaná v štýle grunge by mala byť ľahká a vzdušná.To nemusí zaneřádit celý rad zariadení.Tam by mala byť miestom pre relaxačnú dovolenku a stretnutiach pre príjemný rozhovor.Domáce atmosférou doplní portréty majiteľov a ich príbuzní v krásnych snímok.

Ak chcete obmedziť prístup denného svetla na okná visieť jednoduché, väčšina monotónna, bez nízkorozpočtových a koristi závesy.Vo večerných hodinách, osvetlené lampy - lustre, svietniky a stojacie lampy, kde sú kované bronzové alebo strieborné substrátov pripojené stručné tienidlá.

Moderný interiér v štýle grunge

moderný interiér v štýle grunge

Tehlová stena grunge

tehlové steny v štýle grunge

Interiér v štýle grunge foto

interiérom v štýle grunge fotografiu

kovárenství - charakteristickým detailom štýlu grunge.Kovová špeciálne umelo sostarivayut.K tomu moderné majstri patinou, plátkového zlata a striebra.Niekedy úmyselne spôsobí leptanie zlepšiť dojem z predmetu.

Kované železné v štýle grunge foto

Kovanie v štýle grunge foto

Style fotografie grunge interiér

štýlu grunge v interiéri fotografiu

štýlu grunge v interiéri vhodný pre ľudí, ktorí chcú pokojnú a meria život jednoduchý komfort a pohodlie.Urobiť miestnosti v tomto štýle je jednoduchý, výsledok je rovnaký poteší v najbližších rokoch!


byt bakalársky
žltá farba v interiéri - teplé a slnečné
šedej laminátu v interiéri vás neurobí nudiť
štýl v modernominteriér: elegantný stručnosť
španielsky štýl v interiéri: luxus a pohodlie
instagram viewer