Build Daily

Dører, Låser, Tilbehør, Partisjoner

August 12, 2017 18:06

Dører til garderoben : har valg og installasjon

click fraud protection

Få dags overraskelse garderoben, det være seg i eliten leilighet eller i den gamle "Khrusjtsjov".Sin tilstedeværelse - ikke bare en kjepphest, men realisering av et ønske om å kvitte seg med store skap for å skjule ting som brukes sjelden, og ikke kaste stiger hånd, og bare ordne ting og sko.Og som teateret begynner med en kleshenger, og garderobe starter fra døren.Tross alt, det må ikke bare være funksjonell, men også som passer til interiøret.

innhold

  • Hvilken du skal velge en dør til garderobe
  • svingdører i garderoben
  • skyvedør for walk-in garderobe
  • Arter skyvedør system
  • skyvedører til garderobe med hendene
  • Hvordan installere skyvedøren til garderoben: video
  • dører til garderoben: bilder

Hvilken du skal velge en dør til garderobe

5231b8087b2ae

for tiden, er det et stort utvalg av dører for garderobene.Hvis du velger, kan du bli forvirret: Enten å installere skyvedører i garderoben, eller skal kjøpe foldedører, og kan bare installere partisjon?Det er viktig å forstå at portsystemer installert i tilfelle at garderoben er et separat rom, og skilleveggen når dressing for den merkede delen av rommet.Og selvfølgelig, hvis garderobe døren ikke vil være i harmoni med de generelle style leiligheter eller rom, de vil se latterlig og fremmed.

å dressing room døren kunne passe inn i enhver stil hjemme design og designere fra ulike produsenter har prøvd sitt beste.Velg mellom en dør i svart-hvitt design, frostet eller gjennomskinnelig glass dekket med hvit maling og en rekke andre original innredning.Samtidig døren for walk-in garderobe er ikke bare vakre, de er preget av sin kvalitet og holdbarhet av bruk.

svingdører i garderoben

54к05е1723ед8_-_энх-доорс-клосет-батхроом-десинг-роом-1007-ямес-радин-с2

forutsetning for installasjon av svingdør bør være ledig plass i sonen av åpningen.I tillegg til å spare plass i garderoben, åpne døren ville være best å installere slik at de åpner utover.

slikt dør system refererer til en klassiker: for installasjon i garderoben perfekte vanlige innerdører.De har en rekke fordeler:

  • økonomi;
  • holdbarhet av drift;
  • god kompatibilitet med den generelle interiørdesign;
  • når åpning gir en god oversikt over garderoben;
  • stort utvalg av materialer og design stil.

For relative ulemper ved denne døren systemet kan bli rangert:

  • standardisering;
  • trenger ekstra plass (spesielt de to-trinns modell).

4

De vanligste design er svingdører, panelmonterte (solid skjold med en tykkelse på 3-4 cm, som er foret på begge sider).De fleste av disse modellene er dekket med plater eller MDF-formede paneler.Den dyreste dører er limt over med finer, anskaffe likhet med naturlig tre.Det er bemerkelsesverdig at valg av farge er opp til kjøperen før den eksklusive.

Work hengslet dører har en original design ideer og er laget av edelt treverk.I tillegg kan de være dekorert med glassmalerier, de uvanlige aksenter eller sotede vinduer.

Kjernen disse dørene er en ramme som innvendig er fylt med panelte paneler (samt glass og ulike elementer).

Den kombinerte system svingdørprogram brukes Compound elementer som ytterkledning, rør eller fylling, samt koplings stoff med en rekke aksenter for dekorasjon.

Massive dører av tre (eik, bøk eller kirsebær) er spesielt robust og slitesterk, men krever spesiell omsorg og er dyre.Men glasset strukturen i svingdører, men ikke veldig praktisk, men det gir en flott mulighet til å designe eksperimenter.

skyvedør for walk-in garderobe

_комната._массив_раздвижные_двери_стекло_с_пескоструйным_рисунком

skyvedør design er mest egnet for små områder, fordi portblad beveger seg mot venstre - høyre.I tillegg har de en rekke andre fordeler:

  • sikkerhet - dette er spesielt viktig i tilfelle hvis en familie har barn og kjæledyr (kan ikke frykter uhell klemt fingrene eller poter, og til og med ut av klesskapet hvis du ved et uhell lukker en dør vil ikke værearbeidskraft);
  • enkel installasjon;
  • stort utvalg av portstørrelser (opp til den ikke-standard);
  • i tilfelle av svikt i noen del av sin utforming lett erstattes.

Når du velger skyvedører må vurderes og sine ulemper:

  • høyere kostnader i forhold til svingende strukturer;
  • grunn av hull lett passere uønsket lukt (spesielt viktig hvis garderoben ligger i nærheten av kjøkkenet);
  • skjørhet av design skyvedører, noe som fører til svikt deres;
  • når du flytter sammen skinnene publisere en liten, men likevel støy som kan forstyrre søvnen av andre beboere i tilstøtende rom;
  • begrenset visning garderobe.

94

system skyvedør garderobe inkluderer:

  • solid ramme;
  • skyvemekanisme som består av aluminiumprofiler, valser og lagre (det lukkes dekorative elementer for estetiske grunner);
  • dørpaneler, som er laget av forskjellige materialer, og er svært forskjellige i stil;
  • tilbehør, inkludert et sett med festene og håndtak;
  • satt trimme.

tross for det faktum at valg av konstruksjonsmaterialer for skyvedører, store, oftest bruker glass og trekonstruksjoner.I dag mer og mer populære speildører.De, så vel som på konvensjonell glass kan forårsake en vakker maleri, sandblåsing og smelte sammen mønster (en av de mest populære teknikker for å skape farget glass).Speilflater kan være fremstilt av herdet glass og laminert sikkerhetsglass (laminert glass), som i stor grad forbedrer deres holdbarhet.Plast er oftest brukt i interiøret på ungdom (vanlig gjennomsiktige eller tonet).

dressing - Rohm - Vith -skli - dur - 0-786

Noen potensielle kjøpere forvirre skyvedør terskel, som er dannet fra nedre guide.Denne ulempe kan unngås ved å stoppe det valg på et gardinsystem som er festet bare på toppen.Derfor er det nødvendig å tenke på at et slikt system krever et perfekt nivå gulv og tak.

Kanskje du er interessert i systemet med "smart terskel": når du lukker døren terskelen senkes bygget fra sporet av dørbladet, og når du åpner terskelen automatisk stiger (som vil utrydde inntrengning av lukt i garderoben).

Arter skyve system dør

Trekkspill dører konvensjonelt delt inn i:

  • dør-bok for garderoben, mekanisme som består av to deler: Del 1 løkker montert på boksen, og den andre er utstyrt med en berg og trekk påveilede;
  • foldedører består av flere seksjoner forbundet med hengsler, som er åpen bare lagt.

1595-881

bygde skyvedører for garderoben lenge vært elsket av våre landsmenn for sin holdbarhet og pålitelighet i drift.I garderoben døren er oftest installert, som består av en enkelt blad, som beveger seg gjennom styrerullene.Eksperter sier at dersom valsene og guiden vil bestå av forskjellige materialer, er det mindre støyende hele strukturen.Og hvis den fullstendige børsten tetningen vil være til stede (det er satt på omkretsen av døråpningen), da dette vil forsinke gjennomtrengning av uønskede smaker.Men dette betyr utforming ikke tillate døren for å sette møbler og annet interiør elementer tett til veggen, samt som beveger dørbladet.

Pikture_10 016

dør-saken er en skjult system av skyvedesign.Dørblad forsvinner inn i veggen eller gipsplater boks.Et slikt system ikke trenger et gulv guide.Ensartetheten av bladbevegelser bidra etasje kontrolleren og den nedre føringsprofilen, som er skjult under lerretet selv og absolutt ikke synlig fra utsiden.Dører-saken ser veldig estetisk tiltalende, men installasjon av en dør system er den mest komplekse og tidkrevende.

Roto-dør utstyrt med en unik mekanisme som gjør det mulig å åpne døren fra både seg selv og for seg selv.I dette tilfelle dørbladet blir rotert på aksen og forblir inne i åpningen.Utvilsomt vil et slikt system overraske med sin originalitet, og også i garderoben og fra det du kan bære ting, selv om hendene er opptatt.

0001

-tech dørene er laget i en moderne stil, og på prinsippet om handlingen i noe som minner om den dør-saken.Imidlertid ikke skyve mekanismen av dette systemet ikke krever installasjon av skjult - tvert imot, sin stilige elementer fremheve den omkringliggende interiør.Dør blader av denne designen er laget av metall, herdet glass og andre moderne materialer.Dessuten er en ytterligere fordel at installeringen av slike dører til bandasjen ikke tar mye tid og krefter.Et veggpaneler og teleskop trimmer dekorere tillate åpning av enhver dybde.Også eierne av denne moderne system med rette sette pris på sin taushet.

63 ( 1 )

få løsrevet fra alle typer portsystemer stå radius døren (eller radial).De fleste av disse dørene er glidende.Deres særegenhet ligger i det faktum at dørbladene er buet (konveks, konkav, oval, rund eller kombinert).Radius dørene til garderobene er laget bare under kundeordre, og har en tilsvarende høy pris.Når du bestiller en slik uvanlig dør system, kan du angi ønsket kurveradius, størrelse, materiale og farge.Slike garderobe dører med hendene er neppe lykkes å installere - det tar mye av presise målinger og beregninger.

e1d65d0311a069ts2s1tsd60638v75k27

skyvedører til garderoben med hendene

Når kjøpte hele settet av porten, er det mulig å starte installasjonen (for eksempel skyvedører).

  1. Kom i gang med merking skal være steder der jernbane vil bli løst.
  2. Neste festet liggeren med skruer til døråpning eller tak.
  3. lavere anvisning (hvis det er gitt i strukturen), bør du ikke rush å fikse.Til å begynne med hun bare påført på gulvet parallelt med det øvre spor.
  4. i det øvre sporet av føringsskinnen er satt inn i rullemekanisme dørs kupé.
  5. nedre ruller trykke fingrene til å kjøre inne dørbladet (det er en fjærmekanisme), og deretter sette i bunnen av styrespor.
  6. Ved hjelp av en byggmester nivå, lerretet i åpningen utstillingen.Og så, en blyant for å merke den nøyaktige plasseringen av nedre sporet.
  7. dørbladet fjernes og installeres ved å merke den nederste skinnen.Og hvordan du installerer dørbladet gjentas.
  8. Etter installasjon av stoffet nødvendig å foreta justering skyvedører.For å gjøre dette, vri hex justeringsskruen (ligger på nedsiden profilen av døren).
  9. fortsetter deretter å lime enden av børste støvelen på den side av overflateprofilen.
  10. På slutten av enheten utstilt fikse spontan åpning av dør-kupé (stopp-posisjonerings).

Montazhe_29

Over tid under operasjonen kan trenge litt justering og mindre reparasjoner: du kan returnere den til sin plass

  • bør inspiseres jevnlig veiledning, kom ikke ut om hun fra "reir" (ved hjelp av en vanlig hammer og kile);
  • hvis du merker deformasjon roller, bare erstatte den med en ny en;
  • mulig brudd på regelverket, så igjen bruke sekskanten og stramme opp en justeringsskruen;
  • rene for smuss guide, og de varer mye lenger;
  • holdbarhet og fremmer bruk av smøremidler til rullemekanisme og guider.

1348039381_строитель5.ру_комплект-системы-для-раздвижных-дверей

kan gjøres med tilbørlig ferdighet og ønske døren til garderoben alene.Det anbefales å velge de materialer som er lett å behandle.Fordi fremstillingen, for eksempel, vil et speil dørbladet være umulig uten spesialutstyr og ferdigheter.Det samme gjelder for sikkerhetsglass.Derfor er det best for den uavhengige produksjonen av portblad egnede naturlig tre rimelige raser (furu, poppel eller eple).Og for å sette inn, kan du bruke plast, akryl glass eller selv spesielt laget papirark (du kan enkelt male de tematiske mønstre).

Hvordan installere skyvedører i garderoben: video

dører til garderoben: bilder

49 63 719achbff2bets2d48f91aychee5f164 992208-13 1378727458_3463473

DK2117 --- 0008

dressing - Rohm - Vith - skyvedører- 0-860 Dør-til - razdvignnye - lodzhnyu

instagram viewer