Build Daily

Bygning

August 12, 2017 18:07

Membrane tagdækning - nye teknologier i byggeriet

click fraud protection

Membrane tagdækning - Bestemmelse af de vigtigste karakteristika ved

Denne bygning materiale er lavet af en slags membran, der er grundlaget for en polymer byggemateriale.I byggemarkedet, kan du finde tre forskellige typer af tag:

  • EPDM-membran, som er lavet af syntetisk gummi type
  • TPO membran, hvori gummiet anvendes som supplement til polypropylen;
  • PVC-membran, der kan betragtes som den mest almindelige og overkommelige.

Tagdækning PVC-membran er de mest populære tagmaterialer i Rusland, som det anvendes her, begyndte hun for lang tid siden.Dette byggemateriale kan styrkes, og standard type, som direkte påvirker omkostningerne og montering metode.Til styrkelse af sådan et tag der anvendes en polyester-filmtype, der giver materialet, både positive og negative egenskaber.

Vigtigt!Det forstærkende lag ikke kun øger styrken af ​​taget, men reducerer også dens elastiske egenskaber, der kan hindre montering nogle mønstre.

Omfanget af denne tagmateriale

membran tagdækning installation relevant for de bygninger, der er behov for maksimal beskyttelse mod eksterne og interne læk alarmtype.Som regel, at dette tag gøre store butikker, industrielle bygninger, såsom monumenter eller historisk.

Vigtigt! installation af denne konstruktion element udføres af en særlig teknologi, som kræver en detaljeret Følg alle instruktioner.

Ofte kan dette tagmateriale findes på tagene af, der anses for operationelle eller "grønne".Årsagen til dette er den ultimative styrke og holdbarhed af materialet, som med held modstår mekaniske skader.

Specifikationer ny tagdækning

Application beskrev byggeriet element anses for at være relevant for mange grunde, chef blandt hvilke er de specifikationer, som har en membran.Kendskab til grundlæggende positive kvaliteter vil hjælpe udviklerne træffe beslutning om behovet for og muligheden for at anvende membranen af ​​taget.

Vigtigt!Brug ikke dette element til at kombinere forskellige typer af tage, fordi det ikke er bestemt for den vigtigste installation teknologi.

Derfor bør der lægges særlig vægt på følgende karakteristika af taget:

  1. gennemsnitlige levetid af taget membranen er 50 år, hvilket sikkert kan betragtes grænsen for ethvert alternativt dækning;
  2. vandtætning egenskaber af belægningen er de mest pålidelige og af høj kvalitet, kan du ikke bekymre dig om forekomsten af ​​taget på ethvert tidspunkt af året;
  3. Strukturelle karakteristika belægningen gør det muligt for en lang tid og med høj kvalitet til at modstå forandring temperatur, der er ideel til områder med klimavariationer;
  4. høje omkostninger ved selve materialet kan ikke betragtes som en ulempe, fordi dette overtræk ikke behøver isolering og reparationer, som er i stand til at øge værdien af ​​enhver anden tag til episke proportioner.

Med andre ord, når vi ser på alle de positive kvaliteter og egenskaber kan helt sikkert overveje denne form for dækning er vigtig for den private byggeri.

instagram viewer