Build Daily

Engineering Systemer

August 12, 2017 18:07

Hvor skal der installeres elmåler

click fraud protection

Hvordan vælger elmåleren?

Når du vælger opstillingsstedet af måleren er behov for at følge nogle få regler.Nemlig:

  • nødt til at installere en tæller på det åbne synligt sted for god adgang til sine præstationer;
  • temperatur i dit valgte placering bør ikke falde under 0 ° C og ikke over + 40 ° C;
  • sted eller område skal være tørt;
  • meter eller meter kasse skal vedlægges den stive struktur;
  • højde at montere Electric er 0,8-1,7 m
  • armatur som anvendes, skal gøre det let at fjerne elmålere .;
  • nødvendigvis en tæller jorden.

Under disse grundlæggende regler, kan du nemt finde et behageligt sted for dig at installere måleren.

tæller i huset

Tælleren i bygningen

at vælge elektricitet i huset eller lejligheden skal der tages hensyn til aspekter: at hvad er dine krav måleren og den pris, som du forventer.For at beslutte ikke at betaler for meget for dyre el-måler med en helt unødvendige funktioner, du har brug for at vælge den rigtige induktion eller elektronisk, samt at overveje en enfaset eller trefaset meter for dig.For det andet kendetegn er nok bare at se på strømkablet inkluderet i huset, hvis de to ledere - den enfasede, hvis kablet består af fire ledere, henholdsvis fase.

Sådan tilsluttes en enfaset elmåler, vist i videoen i næste faneblad.

Måleren Pole

Måleren på en pæl

vil installere elmåler på en pæl er nødvendigt at overveje nogle regler og krav til denne installation.

Den første ting at bemærke er placeringen af ​​meter, skal det være placeret i lettilgængelige steder for service og tilstedeværelsen af ​​isolering kabinetter for temperaturændringer udenfor.

Anden - denne søjle struktur, skal det være hård nok til at montere boksen på gaden (du skal købe eller installere for at se et pas driftstemperaturområde for meter).

også værd være opmærksom på plads potentielle skade af et elektrisk kabel, som kan resultere i skader på instrumentet, skal alle udsatte ledninger og kabler være isoleret og dækket med beskyttende skaller.

OBS!Meget ofte er der spørgsmål om overførsel af tælleren hjemme i stillingen, men kræver, at du bære allerede opererer elektrosluzhby enhed kun kan forsøge, hvis tælleren er på grænsen, og hvis du ikke passer driftsforholdene.Og alligevel tvinge dig til at gøre det, i øvrigt, for din regning, de ikke har loven.

Street elektrometer

Alle, selvfølgelig underforstået, at elmåleren udenfor kan installere ejerne af private huse og sommerhuse.Men installation af gaden meter, hvilket også er en tæller i kolonnen, kan der være nogle problemer.

første, som du står over for et problem med sin installation, fordiuafhængigt oprette sådanne tællere er forbudt.Men når der gælder for de relevante organisationer, du vil høre om de tekniske specifikationer, fremsat af organisationen.Spørgsmålet er behandlet ovenfor nævnt om virkningerne af temperatur og andre miljømæssige faktorer på driften af ​​tælleren og naturligvis dens levetid, selv installere måleinstrumentet i en forseglet kabinet garanterer ikke langvarig drift.

bør også huskes, at induktion tælleren af ​​gaden vil være at vise fejlen, og dette, som bekendt, er tydeligvis ikke i professionelle ejer.Uhindret adgang til denne tæller vil have en elektrosluzhby arbejdere og vandaler.Også, registrere data vil kun elektrisk service arbejdstagere.

Street elmåler

Bemærk!For at installere elmåler skal overholde alle sikkerhedsforanstaltninger ved arbejde med elektriske apparater.

instagram viewer