Build Daily

Gulve

August 12, 2017 18:07

Parket eller laminat - en lang kamp for forbrugeren

click fraud protection

væsentligste forskel parket og laminat

Først, være opmærksom på, hvad der er typisk for hver af materialerne.I alt i laminat og trægulve er, at de er flerlags belægninger.Dette er måske det eneste, der forener dem.Alle resten - det er en solid forskel fra laminat trægulve, som er, at laminat - er en fuldsyntetisk materiale.

Den består af et lag vandfast papir, fiberplader lag, et dekorativt lag, og meget mere.Parketbræt består af flere lag, men de er alle lavet af træ, top bord er dækket med et specielt lag til at beskytte træet mod eksterne faktorer.Og nu, for at afgøre, hvilket er bedre, eller laminatgulv, overveje fordele og ulemper ved hver.

sammenligne og laminat gulvbræt

at evaluere alle de samme, er det bedre for huset, overveje en konfrontation vs laminatgulve lidt tættere.Laminat - en meget uhøjtidelig materiale.Det behøver ikke lak, skrabe og polere.Det har mange farver og varierede teksturer sæt.Eksponering for solen og andre faktorer, samt hyppige gå på det vil ikke føre til, at farven forsvinder.

Desuden er det ikke udsat for ridser og let at rengøre.Til aftørring etager af denne coating kan anvendes som detergenter og opløsningsmidler.Også lav pris gør det attraktivt.

Ulempen er, at det ikke er naturligt, når man går på hælene, han stærkt banker, og hans liv på omkring 5 år, selv om de importerede materialer kan være længere.Før du lægger laminatgulve skal nivelleres, hvilket fører til yderligere omkostninger kræfter, økonomi og tid.

fordel af gulvbræt, at låsesystemet har en mere robust, så ingen grund til at gøre særlige ordninger til udligning kønnene.Levetiden for en sådan bord er to til tre gange længere end for laminatet.Den vinkelrette arrangement af lag i gulvbrættet giver maksimal modstand mod brud belægningen selv under kraftig opbremsning.Selvfølgelig er dette miljøvenlige etage fortjener særlig opmærksomhed.

Manglende gulvbræt i det faktum, at der fra tid til anden er det nødvendigt at dække de nye lag lak og skrabe.Selv om det holder længere, det tager længere tid for pleje.Dens pris er højere end den for laminatet.Vi ser, at hvert materiale har sine fordele og ulemper.Nu, at du forstår forskellen mellem et laminat af trægulve.

tredje konkurrent blandt gulvbelægninger - et array

beslutte hvad du skal vælge: parket bord eller laminat, er det nødvendigt at huske, at disse materialer er uafhængige og har prioritet i visse omstændigheder.For eksempel til soveværelset, der sover et barn, er det bedre at bruge parket og laminat er ikke så store slag kan forstyrre barnet til at sove.

I andre rum, hvor de ofte går, såsom entré, ville det være bedre at lægge laminat.Hans tjeneste er billigere og nemmere end parket.Desuden kan laminatet være gavnligt, når huset er fjernet til leje.Det er let at lægge, fjerne og re-lægge den nye placering.

Der er en anden cover - array.Lad os nu sammenligne det bedre gulv eller array?Den største forskel i disse materialer er deres størrelse.Wooden vifte større i størrelse og tykkelse end parket.Og det er velegnet til boliger med høj belastning på gulvet eller hvor du har brug for at holde gulvene så længe som muligt.

Men parket overlegen array til dekoration.Også array er ikke egnet til en lejlighed, hvor loftshøjde af den allerede lille.Nu har du et valg.Ønsker du at få enkelhed installation og vedligeholdelse?Så dit valg - laminat.Miljøvenlighed og skønhed?Køb gulvbræt.Særlig pålidelighed og holdbarhed?Du vil nyde en vifte af på disken.

instagram viewer