Build Daily

Køkken

August 12, 2017 18:06

Køkkenet i turkise farver : Tips til dekoration 50 billeder

click fraud protection

Turkis køkken

Vi er så trætte af køkkenet, indrettet i en neutral farve ordning, at vi forsøger at komme væk fra den beige, sand og grå nuancer.Selv den sorte og hvide køkken interiør er ikke så relevant som før.Så hvorfor, for eksempel, skal du ikke bruge den turkise farve af køkkenet interiør?Dette er ikke trivielt, smukke og stilfulde.

turkise nuancer er kølige farver og gnidningsløst flyde fra grøn til blå.De er forbundet med himlen, vand, luft og symboliserer frihed, den grænseløse rum.Og fordi de interiører med turkis køkken visuelt synes større og mere rummelige. kitchen1 kitchen12 kitchen2 Turkis - farve - interiør - i - køkkenet Turkis - farve - interiør - i - kuhni_11 Interiør turkis - køkken - i - stil - eklektisk køkken - turkis - farve - foto Spis- i - turkis- tonah1 kitchen14

Turquoise interiør kan være gavnlig køligt hvis køkkenet vinduet mod øst eller syd, hvor solen skinner det meste af dagen rummet.Men det kan være en kold, når køkkenet er placeret i den nordlige del.Selv dagslys lamper ikke spare - rummet bliver ligesom ikke hjemme, og på hospitalets lokaler.

turkis farve og andre toner

Turkis - en halvædelsten.Ved at vælge denne skygge til slut, forventer vi, at rummet vil være en ædel og dyre.Men det turkisblå farve af køkkenet interiør, foto, se nedenfor, vil blive behandlet fordelagtigt, hvis fortyndet eller supplere den med andre nuancer.

Turquoise, aqua farve - er havet.Et hav brug gyldent sand, creme-farvede muslingeskaller.Tilføj i køkkenet sandet, beige toner, elementer af gul eller orange.Køkkenet vil være meget varmere.

kitchen15 kitchen16 kitchenk167

turkis farve kan suppleres med farven på frodige græs, chokolade.

kombination af turkis køkken interiør i blå, blå-grøn eller blå toner skabe et interiør i skandinavisk stil.

venner med farve turkis med hvide, gule, sorte og endda lilla nuancer.

kitchen112 kitchenk143 kitchen17 kitchen18 kitchen1ya

Turkis farve og stil af køkken

bemærkelsesværdigt, at turkis farvetone egnet til køkkener, lavet i forskellige stilarter.Du skal blot hente farve følgesvend.

Køkken i en moderne high-tech stil, kan det være turkis møbler fronter, sorte håndtag, krom vandhane og køkkenudstyr.Fremhæv de indvendige vægge vil hjælpe med perlegrå eller sandede farver.Levende detaljer forbundet med hi-tech stil kan arrangeres på egen hånd.

kitchen111 Turkis - farve - interiør - i - kuhni_10 kitchen24 Turkis - farve - interiør - i - kuhni0

Gentle Provence indebærer en blød vifte af nuancer, der ikke vil bringe disharmoni ind i rummet.Lys turkis farve i det indre af køkkenet til at gøre venner med beige og hvide toner.For eksempel, hvide bordplader og turkis facade af møbler.Hvid eller creme-farvet møbler, men væggene er indrettet i en dæmpet turkis farve.Og til glas facader er turkis gryder og testel.

hyggelig rustik land og turkis - også en god kombination.Brug naturlige farver: sort, grøn, dyb (men ikke mørke) blå.Turkis, som i tilfældet med det indre af Provence, er det bedre at vælge dæmpet, men ikke lyse.

kitchen23 kitchen38 faktura

Marine stil skandinavisk - åben plads, lyse, rene farver.Derfor, i disse Interiøret er tilladte lyse turkise toner.De stadig lidt opvejet af hvide og sandede nuancer, og derfor heller ikke ondt i øjnene.Men denne stil er velegnet til store køkkener.

kitchen25 sfzda kitchen231 kitchen2342

Turkis køkken, som det er

Apropos turkis køkken, mener vi, at møblerne vil blive foretaget i skyggen.Men det er muligt at omdanne den eksisterende møbler lidt, men køkkenet efterbehandling at udføre i den ønskede nuance.

Hvis turkis køkken facader, for udsmykningen mere korrekte lokaler til at vælge neutrale farver: creme, hvid, sand.Supplere de indvendige dele i en turkis farve: vaser, duge, dekorative retter.

turkis farve af gardiner i det indre af køkkenet er perfekt modregne de hvide vægge og hvide møbler fronter.

kitchen31 kitchen32 kitchen33 kitchen34

Samu køkkenet kan efterlades som den er.Turkis tapet i køkkenet interiør vil blande med lyse facader af køkkenmøbler og sorte tilbehør.

Turquoise kan være køkken og gardiner, vægge, tilbehør og endda en selvnivellerende gulv med fisk.Til loft er bedre at vælge en neutral område.Ellers vil rummet synes mindre og vil skabe en undertrykkende, undertrykkende indtryk.

Korrekt brug af nuancer af turkis farve i det indre, kan du oprette en unik, frisk interiør.I dette køkken er rummeligt og hyggeligt på samme tid.Desuden Turkis køkken har en psykologisk effekt - denne skygge er i stand til at sløve følelsen af ​​sult.Ikke dårligt for dem, der ser deres vægt og deres familier, er det ikke?

kitchenk3455 Spis- i - turkis- farve kitchen39 kitchen36

instagram viewer