Build Daily

Barns Romdesign

August 12, 2017 18:07

Barnesenger i interiøret bilde

click fraud protection

veksten av en ny mann - en høytidelig begivenhet og velkommen.Våre barn vi drømmer å gi bare den beste, så før du går shopping for baby møbler - barnesenger , bør tenke over alt.

vugge eller vugge

Spørsmålet som er bedre: kurv-vugge eller en seng-vugge vanskelig.Et bredt spekter av produkter fra ulike produsenter setter mange foreldre til en stillstand.Men i alle fall, bør den valgte modellen ikke bare være stilig, men også behagelig og trygt for barnet.Barn vokser fort, så det er bedre å kjøpe sengen med en forventning om at denne møbler vil vare i tre år.

Barneseng for baby bilde
Cot bilder

Vel, hvis sengen kan gjøres om til en barneseng-seng, med oppbevaringsrom under for leker og barns elementer.Alltid har å bli tatt ut, noe som ikke vil tillate barnet å falle.Og hvis disse støtfangere kan senkes, kan mor lett fylle sengen og komme ut av sitt barn.De beste typer senger fra eik, furu og bjørk.

Bilde barneseng for baby
Photo barneseng for baby

kurv vugge en veldig koselig, egnet for barn under ett år, har spesielle bærehåndtak, som kan vaskes i maskinen.Mange barn elsker det er vugge der de føler seg komfortabel.

Seng for baby bilde
Bed for baby bilder

Det er viktig å riktig bestemme et egnet sted for en barneseng.Mest sannsynlig, i det neste året eller to vil det stå i foreldrenes soverom.Stedet skal være lett, godt ventilert, men i alle fall ikke i nærheten av et vindu eller batterier.Over seng bør ikke henge noen hyller, skap eller malerier.

velge en madrass for en barneseng

Når du velger en madrass er viktig å ta hensyn til to deler: en praktisk og ortopedichnost.Madrassen må passe barnets seng, bør tettheten ikke være for hard eller for myk.Ikke tillatt liggesår og bulker.

Madrass for Barneseng bilde
Madrass for barneseng bilder

Choice madrasser i dag er enorme.Alle modeller av ull, fjær, med filt fylt med sjøgress og bast - velger, vil ikke.Alle av dem er gode på sin egen måte, så lenge babyen ryggrad til å bo rett på denne madrassen.

madrass skal godt ta sin plass, godt prostiryvatsya og beskytte madrassen fra å bli våt voksduk-fôr eller medisinsk voksduk.

Barneseng for baby bilde
Cot bilder

Bedding for baby

viktigste kravet for barnas sengetøy - et naturlig materiale.Bomull, flanell eller Maher er den mest optimale.Og, selvfølgelig, vil barnet nyte fargerike tegninger, den opprinnelige delikate mønstre, dyremotiv.

Sengetøy til barn?
Bedding for baby bilder

Om en pute og teppe

Før året barna ikke anbefale å sove på puten, er det skadelig for ryggen fortsatt ikke sterk.Den beste teppe for barnet vil være fin ull eller lette dyner.

Barneseng for baby bilde
Cot bilder

leker barneseng

leker bør ikke være for mye.Du kan henge dem på pinnene på siden av sengen.De vil flytte eller gjøre en hyggelig melodi, vil det distrahere og berolige barnet.Materiale av leker skal være trygt for barnet og størrelsen tilstrekkelig til babyen ikke kunne svelge dem.

Barnas leker bilde
Leker bilder

closet baby klær

For et barn er bedre å bevilge et eget skap der du kan lagre sine eiendeler.

Barnas skap bilde
Barnas locker bilder

Velg bakgrunnsbilde for barnehagen
Uvanlige ideer for et barnerom - "Chick, chick, jeg er i huset»
Barnrom for en student - fra første klasse gjennom konfirmasjonen
God møbler for elever - nøkkelen til vellykket læring barnet ditt
Afrika i barnehagen - bruk av afrikanske motiver i innredningen
instagram viewer