Build Daily

Interior Design

August 12, 2017 18:05

Trender i interiørdesign i 2015

click fraud protection

Med slutten av 2014 trendene innen interiørdesign har endret seg vesentlig.Hvis du tidligere har vært i en trend med neonfarger, men upersonlig interiør i dag er erstattet av rolige, lyse og sterke farger, uvanlige stiler og trender.

innhold

  1. Bilde trendene innen interiørdesign i 2015

si at en ny trend i interiørdesign er svært vanskelig nå være tilstede som Year of the Sheep (Goat) ennådet vil være mer preget av en blanding av smaker og stiler.I stuer og soverom, møter vi uvanlig kombinasjon av møbler fra antikke tre og plexiglass, imitasjon fravær av enhver endt arbeid på veggene (bare murstein) og skjermen utskrift, delikate blomster i møbelstopping og grov ull klut.Derfor leiligheten utformingen fortsatt må være en som er riktig for deg - den enkelte.Men

5 sentrale ideer fortsatt i ledelsen blant trendene innen interiørdesign i 2015:

1. Classic .De viktigste retning - nærmere den naturlige, det naturlige, jo bedre.Mer tre, stein og metall - mote trender i interiørdesign i det nye året bare ødelegge dem.Egentlig alt: trepanel i rommene og tremøbler, chipped steiner på vegger og møbler i skinn, smidd i fragmenter av interiøret og glass med metall i møbler.Samtidig møbler kan være gjenstand for en annen av min bestemors soverom, men hun bare passe bedre inn i det totale konseptet.

2. Yin-Yang eller hvit-svart .Svart farge vi alltid litt redd for hans sullenness, men trendene innen interiørdesign, eksempler på bilder som er på stedet, sier at hvit det er i harmoni, gjør rommet lyst og uvanlig.Sjakkbrett på gulvet eller på veggen av musikalske nøkler, sebra striper eller gobelenovskie monokrome tegninger - alt dette ser imponerende, tiltrekker seg oppmerksomhet og fascinerer.Men så langt som dekor, gull rammer på veggene, speil, sølv lysestaker kompletterer og satt av interiøret.

3. skandinavisk stil .De siste trendene innen interiørdesign regelmessig minne om det, legge til og raffinering detaljene.I år er det foretrukket å gjenskape den varme, ensfarget nyanser på veggene, myk, rammeløs møbler, massevis av skjulte nisjer og samme antall åpne hyller.Rekke rom lyse tilbehør (store malerier, mugger, bordlamper, etc.), samt panoramavinduer.

4. Se deg rundt (se deg rundt) .Moderne trender innen interiørdesign viser at naturen har gitt oss alt vi leter etter.De vakreste farger, kombinasjoner, materialer - alt dette har allerede lagt henne.Vi kan bare lære å bruke den, og bringer skjønnhet til hverdag og virkelighet.De viktigste fargene i interiøret er valgt for følgende: danner et ideelt bilde av avslapning eller en favorittlandskap, velge hovedfargen og blir satt i verk.For eksempel, en person liker å slappe av på stranden, så de viktigste farger - gull og asurblått-blå og hvit.I denne retningen, og jobbet som designer, dyktig kombinere, fortynning og legge til dem.

5. Stil Land , kanskje ikke av moten selv i det neste tiåret.Siden de siste trendene innen interiørdesign dikterer det som en av den moderne og vellykket, som spiller i sitt eget hjem og å bo i trenden er ikke vanskelig.Høydepunktet er at veggene er valgt lyse farger nyanser, men elementer av interiør, smykker, møbeltrekk, pute valgt i fargerike, sigøyner farger.Dette prangende innhold er gode ekstravagante folk, selvsikker og tålte ingen monotoni.

motetrender av interiørdesign i 2015 gir en mulighet til å realisere sin drøm, uten å se på stiler.Tross alt, hva de tilbyr - det er å føle seg selv og for å gjenskape den rundt.Bilde

trendene innen interiørdesign i 2015

instagram viewer