Build Daily

Hage

August 12, 2017 18:05

Gladiolus : planting og stell

click fraud protection

Gladiolus tilhører familien Sverdlilje.Dens kultivering er på de samme prinsipper som er relevante for andre klubnelukovichnyh.Derfor, for å vokse Gladiolus blomster er enkelt, bare må følge visse regler for planting og ettervern.

innhold

  1. planting regler gladioler
  2. grunnleggende regler for omsorg for gladioler
  3. Bilder av blomster Gladiolus
  4. Video hvordan å vokse Gladiolus

Regler plante gladioler

som fødestedet til disse fantastiskefarger av Afrika og Middelhavet, et sted for planting velge et solrikt, rolig, der det er minst vind.I leirjord vil de være ubehagelig, slik at hvis en del er en primer, må den være fortynnet med sand.Disse plantene trenger et flatt underlag, i dalene, i bakken, vil de bli deprimert.Hvert år bør endres plass under disse krevende blomster.Hvis de bor permanent i ett område, vil begynne sykdommen.

Velge plassering er assosiert ikke bare med de biologiske egenskapene til planter, men også med kravene i landskapet design.Hvis du putter disse blomstene, sverd se for seg er ikke veldig estetisk.Når de fyller en stor plass, vil det være en følelse av forvirring.Problemet ligger i det faktum at blomstringsperioden er ganske kort.Dette er hovedsakelig høye grønne planter, som består nesten utelukkende av blader.Derfor er det nødvendig å tenke nøye om sammensetningen, kombinere slike høye farger med andre, mer forkrøplet.Interessante ideer kan sees på de innsendte bildene.

knoller behandlet en uke før landing.Dersom tuber har en lesjon, rot, blir forkastet.Skjellene fjernes forsiktig.Fra hver pære igjen en spire, de andre bryter ut, skaden svi Zelenko.Den neste uken, pærer trenger å suge i et varmt sted, der tiden de vil spire bedre.Lengden på bakterie før planting bør være mer enn 1 cm og ikke mer enn 10 cm. Umiddelbart før landing fungerer pære holdt i kaliumpermanganat løsning.

å Gladiolus i landet føler stor, en seng utarbeidet i høst, og like før planting det igjen gravd og gjødslet.Fundamentalt viktig er spørsmålet om når man skal plante Gladiolus.Dette kan gjøres bare når den første temperaturen er over 10 ° C.

sekvens rekke verk:

  1. på oppredde senger grooves, bør avstanden mellom dem være ca 25 cm dybde av sporene
  2. fra 5 til 25 cm (størrelse varierer avhengig av størrelsen på bulblets) ..
  3. groove bunnen er dekket med sand (lag ca 3 cm).
  4. Videre er det nødvendig å forstå hvordan å plante Gladiolus.Avstanden mellom løkene kan være fra 3 til 12 cm (den faktiske avstanden avhenger av størrelsen av plantematerialet).
  5. Sengen etter planting strødd med humus, torv smuler.
  6. Sengen er dekket av en film.

grunnleggende regler for omsorg for gladioler

Å vokse nydelig Gladiolus, planting og omsorg for dem må utføres i henhold til reglene.For det første er det nødvendig rikelig vannet disse plantene.På 1 m² trenger å helle en bøtte med vann.Videre er vann helles inn i sporet, for ikke å provosere nedbrytning.For det andre bør det utføres for sesongen 5 foring.Dosene bør være liten, men innføringen bør gå med jevne mellomrom, siden perioden for opptreden av bladene.For det tredje trenger vi en grundig luking.Du bør også sørge for at anlegget ikke er angrepet av snegler.

høsten pærer er gravd og lagt for vinteren.Organiser lagring kan være annerledes.Oftest er pærer plassert i en boks med hull seg pærer innpakket i papir, for eksempel en avis.I stedet for bokser kan ta en boks av tre eller bare sette dem inn i nettet.Optimal lagringstemperatur - 3-8 ° C.

kan ikke glemme vinteren planting.Pærer må jevnlig gjennomgå, sjekke for å se om de blir fuktige.Hvis fuktighet er filt, er det nødvendig å organisere tørking.Når skuddene begynner å vises, er de plassert på et slikt sted, for å gi tilgang diffust stråler.Da er sterke og kraftige skuddene.

Overholdelse av ovennevnte regler vil motta de majestetiske fargene på nettstedet.

Photo Gladiolus blomster

Video hvordan å vokse Gladiolus

instagram viewer