Build Daily

Konstruksjon Kalkulatorer

August 12, 2017 18:08

Kalkulator elektrisk krets beregning spenning

click fraud protection

innhold

  • en Strøm Kalkulator Online
    • 1,1 metoder for å beregne motstanden ved matematiske formler

Alle nyter den daglige husholdningsapparater som har en elektrisk krets.On-line beregning av lasten i ampere og vatah.Det definerte "veien" for den elektriske strøm, generert energi overføres til enheten og starter sin drift.Alle enheter er konvensjonelt delt inn i tre grupper som strømkilder (primære og sekundære), trans enheter (belysning og oppvarming enheter), samt elementer av støtteanlegg - brytere, ledninger, måleutstyr, slik krets drift i reelle forhold.

Alle disse enhetene er inkludert i totalelektro prosessen og har sin klasse elektrisk krets, som er opprettet for å sikre effektiv funksjonaliteten til enheten, ønsket driftsmodus.Raskt se hvor mye Wat i ampere vil betjene strøm beregningen.

Strømkalkulator online

Spenning (V)
Strøm (A)

motstand (ohm)
effekt (W)

det er en pålitelig assistent i beregningen av kraften elektrisk krets, slik at noen få sekunder å få det ferdige resultatet på 99,9%.Du kan i noen minutter for å vurdere en rekke alternativer og velge det beste.Sannsynligheten for feil blir redusert til et minimum.


J = U / R;U = R × J;R = U / J;P = U² / R
å gjøre beregningen av elektriske kretser bør gjøres i tråd klar til tabell to verdier, spenning (V) og strøm (A).Og klikk deretter på "Beregn" og få resultater over natten resistensdata (ohm) og kraft (W) på et brukerdefinerte parametere.

instrumenter
Widget fra SocialMart

Dette online kalkulator for å beregne kraften i elektriske kretser er automatisk, må du være forsiktig med innføringen av alle indikatorene.Hvis nummeret består av helhet og brøk del, behovet for å dele sin utgangspunktet ikke poenget.

Når du tar hensyn til alle mulige feil i et par sekunder, kan du få klar det beste alternativet.Omregning Wat i Amps Online - en ekte hjelper for beregning av elektriske kretser på brukerdefinerte innstillinger.Les ledningen tykkelse avhengig av strømkalkulator.

metoder for å beregne motstanden ved matematiske formler

For å gjøre beregningen av motstanden av elektriske kretser kan brukes på alle kjente formel av Ohms lov

til den kompleks kjede som omfatter flere grener passende formel Ohm.

Og for de som ikke ønsker å fordype deg i lærebøker om fysikk og gjøre dine egne beregninger, tar hensyn til mulige feil som kan ødelegge det endelige resultatet, kan du bruke en kalkulator elektriske kretser på nettet.

instagram viewer