Build Daily

Reparer Video

August 12, 2017 18:08

Garderobe rommet med hendene video

click fraud protection
Garderobe rommet med hendene bilde Hvordan lage møbler hendene på tre.Gjør deg selv en fin skyve garderobe video leksjoner.

Først må du bestemme hvor det vil være det neste kabinettet og hva han vil ha størrelser.Ta et målebånd eller en linjal og gjøre alle målinger - bredde, dybde, høyde.Det er også nødvendig å lage en tegning av hvordan det vil se ut på innsiden og utsiden av skapet.Tegninger kan gjøres i spesielle programmer eller på papir.For å spare penger og plass i en side eller bak paneler, kan du bruke veggen.Men dette alternativet er egnet bare hvis veggene er glatte.Det vil også være nyttig for å gå til møbelforretning, og "føler" garderobeskap.Vær oppmerksom på detaljene i konstruksjonen, beslag, montering og så videre. Vi har allerede fortalt hvordan du gjør den innebygde skyvedører garderobe med hendene uten video, men med tegninger og instruksjoner, lese.

Når alle dimensjonene er kjent, er det mulig å starte produksjon av deler.Etter hvert som materialet er bedre å bruke importert sponplater, er det sterkere.Alle elementer må være strengt sages til riktig størrelse.Bruk baufil til å gjøre dette er problematisk.Derfor, for å spare penger, saging sponplatene er bedre å gjøre i en spesialitet butikken når du kjøper.Kantene på brikkene du trenger for å behandle deg selv milaminovoy kanten.Dette kan være jern, varmet i gjennomsnitt makt.Kanten påføres kanten av detaljene, fra topp til å bruke jern og det hele tatt.Et minutt senere, kan den avkjølte film rette kontoret kniv.

instrumenter
Widget fra SocialMart

Alle deler er festet til hverandre og til veggen med metall hjørner og skruer.Pre-behovet for å beregne hvor mange deler trenger og hvor de skal ligge, til garderobe viste seg sterk og stødig.Guider for dører og fest med skruer.Først toppen av skinnen, og deretter parallelt med bunnen.Hoveddøren til å samle inn nøyaktig under ordningen.Guider er etablert strengt på det nivået, ellers vil døren flytte ned en side.Dersom mellom døren og veggen som dannes av gapet, kan porten justeres med en spesialnøkkel.Hole for justering er på undersiden.

Hvis bakveggen er en vegg, først feste hyller og skuffer.Deretter sidepaneler, og deretter - døren.Dersom det gjelder et kammer er fullstendig kommer ut av saget elementer, blir den første ramme kommer til å - bak- og sidevegger.Monteringen er bedre ut på gulvet slik at skapet var ansiktet ned.I dette tilfellet må nøye oppmerksomhet rettes mot bakveggen.Det må være nøye kalibrere nivå og boltet rett, t. Å. Det vil være hovedelementet i rammen.Etter montering kadaveret struktur er hevet og montert hyller og skuffer.

skyve garderobe med hendene opplæringsvideoer

Fra Nicholas Nalimova presentert en video guide hvordan du skal fylle ut og hva du bør vurdere i å skyve garderobe med hendene.


annen video guide, anbefale egnede materialer og gi praktiske tips

Økonomi versjon av skyvedører garderobe

instagram viewer