Build Daily

Design

August 12, 2017 18:06

Gold bad : designdetaljer , fargekombinasjoner ( 31 bilder )

click fraud protection
Gold bad
  • psykologiske effekten
  • Regler dekorere
  • Bath
  • Fliser og tilbehør
  • kombinasjon med andre nyanser
  • Anbefalinger fra designere

psykologiske effekten

Siden oldtiden, ble gull regnes som en juvelog sin tilstedeværelse indikerer rikdom og overflod. Psykologer sier at gullfargen, uttrykker en følelse av varme, sollys Lights, visdom og herlighet. I vår underbevissthet iboende oppfatning av gull som et symbol på overflod av universet.Derfor, til tross for det faktum at det er mer edle metaller, gull er fortsatt ønskelig luksuriøse.

Den opprinnelige bad med gylne skjell

I tider med antikken og renessansen, den gylne fargen var veldig populært i design og etablering av interiøret.Og i vår tid gull fargen har ikke mistet sin appell, så designere ofte bruker det i sitt arbeid.

bad Gold

i bad design, er gull sjelden brukt, men i de rette hender golden badet kan være en fantastisk og magisk sted for avslapning og rekreasjon. Hva kan lære litt om utformingen av den gylne badet, se på reglene for dekorasjon og design råd.

gull interiør bad
Gylne mosaikk på badet
Gull på badet

Regler dekorere

dekor i gull farge, er valget for folk som liker raffinement.

Designere rådes:

  • gjelder den gylne fargen i lyse og romslige bad.En stor mengde lys kan avsløre gull glans og skjønnhet;
  • ønskelig at hovedrommet var en lys bakgrunn;
  • kanskje den viktigste regelen er "sans for proporsjoner";
  • som ville badet ikke ser pompøs og smakløst, designere tilbyr å bruke regelen om harmoni i arbeidet med gylden farge.Kombinasjonen av PLN detaljer og grunnleggende bakgrunn bør ikke overskride et forhold på 3: 1;
  • stil enhet, må respekteres overalt og alltid.
Gold behandling i det store badet
Gold behandling i den lyse badet
Baderom design med gull
Baderom design i gull
Gold bad
Svart og gull mosaikk bad

til badet i en minimalistisk stil og high-tech, gullfarger og detaljer blir brukt svært sjelden.I andre tilfeller, adelen av gull kombinert med moderne materialer, en utmerket løsning for bad design.Gold krever spesiell oppmerksomhet til deg selv, og å fullføre grunnleggende bakgrunn.

pastell og lyse farger veldig godt med gull, som de helt understreke sin glans, noe som skaper en følelse av å øke plass. viktig at gull stykker var for mye.

Gylne tilbehør på badet

Bath

Overraskende, gull bad virkelig eksisterer.Vanligvis er de laget på bestilling, og de er egnet for store bad.Den moderne bad passer perfekt hvit bad med gull elementer, for eksempel med miksere og gull trim farger.

Gold bad
Bad med gylne mosaikker
Bath i gull

Fliser og tilbehør

Hvis du ønsker gull badet, kan en perfekt løsning være flislagt finish for gull. mest brukte bar av gull farge bare delvis. Det kan være i nærheten av et speil finish, flagg fortauskant eller et elegant tillegg til kombinasjonen av andre farger.Effektivt ser det på badet en vegg, flislagt gull.

Gylne fliser grensen

Profesjonelle designere bruker ofte vertikale eller horisontale striper av flis som ville visuelt deler rommet i soner. Gold små fliser ser flott ut i form av mønstre, små mosaikker og ornamenter.

Gold fliser anbefales å kombinere med tilbehør og tilføyelser av samme farge, for eksempel gardiner med gull trim, speil ramme, inventar, kleshengere, håndtak, kopper og diverse andre småting.

Golden mønster på flisen
Strimler av gull på badet
gull tilbehør på badet
Horisontale gylne fliser
Gull i hvitt badekar

kombinasjon med andre nyanser

den perfekte fargen for å matche gull er lys, pastell.Myk, lys, tone, la gullet til å skinne og reflektere sin sol, varme energi.

gull fargen går også med sjokolade, og terracotta farger .Veldig mystisk og utsøkt kombinasjon av svart og gull.Imidlertid er svart og gull utforming kun egnet for store lokaler.

For kombinasjon med gull trim og tilbehør er gode kirsebær, fiolett, smaragd og turkise farger. på gull vil se flott lyse glossy tak, vegger, kombinert i forskjellige farger og materialer, møbler og gulv av mørke toner.

Stilig bad med gull
Gul bad med gull
Kombinasjonen av gull og sjokolade farge
Kombinasjonen av gull og svart
I forbindelse med den røde
Golden veggen på badet
Grønn bad med gull
Terracotta bad med gull
Blå bad med gull

designere Anbefalinger

designere rådes:

  • være forsiktig med den gylne fargen.Den viktigste sans for proporsjoner i det hele tatt;
  • svært viktig å se et fullstendig bilde av badet.Mye avhenger av størrelsen på plass, på mengden og typen av generell belysning atmosfære;
  • en total mørk bakgrunn, gull bør ikke være mye.Hvis en masse gull, er det nødvendig at rommet ville være riktig farge;
  • tilbehør og innredning er å velge, å tenke på forhånd om kombinasjon med design som en helhet.
instagram viewer