Build Daily

Engineering Systemer

August 12, 2017 18:08

Rengjøring av cesspools : moderne metoder

click fraud protection

viktigste måtene å rengjøre dreneringshull

De viktigste metodene for å rense dreneringshull

De viktigste metodene for å rense dreneringshull

tiden, for rengjøring kloakk brukt to metoder:

  1. Mekaniske innebærer en pumpeavfall assenizatorskaya maskiner;
  2. Biology, basert på rensing av avløpsvann ved bruk av biologiske produkter.Som inneholder bakterier, og på deres bekostning, brytes urenheter.

Vi må fokusere på det faktum at bruk av biologiske produkter er ikke unntatt fra mekanisk rengjøring, men bare bidrar til en sjelden ty til ad samtale.

Mekanisk rengjøring

mekanisk rengjøring

Mekanisk rengjøring med assenizatorskaya raking teknikken er den enkleste, men samtidig er ikke den mest behagelige måten.Med denne metoden, rengjøring av kloakk pumpes gjennom en spesialisert enhet - kloakk tommere.

om hvordan vil være renhold cesspools, eierne må ta vare på scenen for bygging av disse anleggene.Fordi, hvis du har tenkt å rense godt med hjelp av ilisosa, er det nødvendig å overholde tre grunnleggende krav:

  1. Kloakk bør plasseres på et lett tilgjengelig for inngang assenizatorskaya maskin plassering.
  2. vel dybde bør ikke være mer enn tre meter.Dette skyldes det faktum at det var en kloakk emptier slangelengde, og hvis dybde er mer, vil rengjøring ikke være effektiv i betraktning av det faktum at slangen ikke vil nå bunnen.
  3. volum av brønnen skal ikke overstige beløpet assenizatorskaya maskinen.Dette gjøres for å spare, siden når du ringer maskinen ikke er betalt mengden kloakk pumpes ut, og fly som gjør bilen.

Over tid er veggene og bunnen av sumpen avsatt et lag av fett og urenheter som forstyrrer den normale driften av dreneringssystemet.For å forbedre dreneringssystemet er nødvendig fra tid til annen for å rense hullet med biologiske.

biologisk preparater som et middel til å rengjøre dreneringshullet

Biologiske produkter, som et middel til å rengjøre dreneringshull

rengjøring cesspools med biologiske, er en moderne og praktisk løsning i kampen mot skitt.

Denne metoden er basert på bruken av bestemte produkter som inneholder de bakterier som bryter ned avløpsvann, snu dem i vannet, luktfri.Bakterier er delt inn i to typer: aerob og anaerob.For anaerobe avløp blir brukt fordi de ikke krever ekstra tilførsel av oksygen.

egenskaper og karakteristikker av biologiske produkter

motsetning til kjemiske midler, slik som formaldehyd, blekemiddel, nitrogengjødsel, som er svært aggressive og ødelegge rør og materialet som inne kloakk, og bærer en fare for liv og helsemenneskelige, biologiske produkter er helt trygge.De har ikke en negativ innvirkning ikke på person, ikke på miljøet.Ikke ødelegge det materiale fra hvilket avløpssystemet er bygget.

Anvendelse av biologiske produkter bidrar til:

  1. redusere mengden av forurensninger i 2 ganger;
  2. Recovery evne drenering kloakk;
  3. Desinfeksjon av brønnen;
  4. hindre dannelse og spalting eller som allerede er til stede;
  5. nitrat fjerning fra avløpsvann, noe som fører til forurensning av grunnvannet.

til bakterier som effektivt resirkulert avfall bør overholde følgende regler:

  1. Får bedre anvendelse av biologiske produkter for å sammenfalle med den varme tiden av året til før det kalde været, til bakterier tid formere seg.
  2. Fordi biologiske ikke kan takle behandling av husholdningskjemikalier som inneholder klor, er det bedre å begrense utslipp av slike midler til kloakk.
  3. en type bakterier som skal brukes i en sump.Så det bør være begrenset til enten anaerobe eller aerobe bakterier.Siden deres kombinasjon som ikke gir et positivt resultat, og føre til døden av en av de arter av bakterier.

rengjøring cesspools egne hender

Rengjøring av cesspools med hendene

Hvis raket ikke stor (for eksempel i landet, som kommer hovedsakelig i sommer), det kan rengjøres uavhengig av hverandre, uten å involvere fagfolk og teknikere.

Du kan bruke den spesielle fecal pumpen eller vanlig vann.

Det automatisert modell kloakk pumper som er nedsenket i skitt, og deretter de slå av og på automatisk når den når et visst punkt nivå avfall.

Ved bruk av en konvensjonell pumpe for dette formålet, er det nødvendig å sette et filter, ellers Bude det alltid tett.

for kloakk pumping prosedyre for å gjennomføre så lite som mulig, er det mulig fra tid til annen for å anvende biologiske produkter, behandling kloakk i vannet som går gjennom vegger og bunn.Men selv med konstant bruk av biologiske produkter, mekanisk rengjøring ikke kan unngås.

instagram viewer