Build Daily

Bad Og Badstue

August 12, 2017 18:07

Hvordan du rengjør røret i badekaret ikke bare

click fraud protection

Hvordan å rense et rør i badekaret når du har tilgjengelig kun midler for hånden?

02 -a- clean- rør-i -bad - en

Det første du bør ta hensyn til er vannlåsen, som ofte samler seg mange forskjellige søppel.Slike rengjøring kan redde deg fra videre arbeid hvis problemet er bare i vannlåsen.Hvis du finner ut at problemet er ikke bare i fellen, vil du være i stand til å hjelpe slike hendige verktøy som stempelet, varmt vann og ett element av mat (brus).

Hvordan bruke dem?

02 -a- clean- rør-i -bad - 2

  1. Plunger - fører til at trykket i dreneringssystemet, som bryter og plugg i avløpet.For dette formål, et hull i vasken bad eller toalett stempelet cover, fylt med vann, og deretter bruke til otverstiyusovergayut noen svingende bevegelser.Når vannet begynner lett vaskes av, er handlingen fullført og utslipp fungerer som før.Nok effektiv metode.
  2. Varmt vann (varmt vann) - er i stand til raskt å løse opp fett på veggene i kloakkrør, som faktisk samler skitt på kjøkkenbenken.Man fyller opp avløpet mye varmt vann, og det er en viss andel av sannsynligheten for at man vil være i stand til å eliminere blokkeringen.
  3. natron og eddik.Problemet med blokkering i denne fremgangsmåten oppnås ved en kjemisk reaksjon mellom soda og eddik, som aktivt virker på tilstoppede avløp.billig og effektiv metode.
  4. Vanlig vann.Sterk vanntrykket er også i stand til å eliminere plug avløp.Den proc går kompressor, pumpe eller ventil, og med en bøtte.Vasken fylles samtidig en stor mengde vann som danner et trykk som kan bryte gjennom blokkeringen.

Hvordan fjerne blokkeringen i røret ved hjelp av kjemikalier?

02 -a- clean- rør-i -bad - 3

En vanlig måte å eliminere blokkeringer i røret, som er praktisert av husets eiere.Valg av husholdningenes kjemikalier på markedet er stort nok.

prosessen: organisk og uorganisk reagere med kjemi, er delt inn i mindre detaljer.Rester og rester blir vasket med vann og resultatet - avløpsrøret blir ren.

Kjemikalier er både flytende og tørr.Ofte brukte væske, helle dem ned i avløp, etterlot noen timer.Ved behandling med en stor mengde vann.Tørre midler helles i vasken om natten og i morgen snovaopolaskivaetsya vann.

Viktig!Koden vil bli en kjøper kjemikalier, ta hensyn til emballasje, på den vil være om form av rør, som midlene kan brukes.

Hvordan fjerne blokkeringen i røret med en kabel?

02 -a- clean- rør-i -bad - 4

Cable er ekstremt effektiv og nyttig måte i tilfelle at vannet har en liten diameter.Sanitær tau laget av ståltråd.Ved enden av håndtaket er plassert, som blir rotert under kabelen inne i lokalene.Denne mekaniske prosessen er ikke vanskelig å gjennomføre på egen hånd, er tilstrekkelig til å delvis demontere avløp (fjern fellen og sende den til avløpet wire).

prosess: skinntau er vridd i en retning med klokken, og dermed fremme ledningen blir tette.Søppel ledning mens den er i et rør vikles på det.

Shoe kabel som eliminerer tilstopping raskt og pålitelig, og etter fjerning av kabelen helle varmt vann for å fjerne skitt rester.

Nylig populære på eventuelle eksisterende problemer føre til eksperter, også å eliminere blokkering i røret invitere rørleggere.De bruker ofte mekaniske maskiner for rensing av kloakkavløp.

Faktisk er stålkabel som er plassert i et rør og ved hjelp av den elektriske motor senkes nærmere tette.På grunn av motorkraften ledningen reist lange avstander, punching svinger.Maskinen rengjør alle typer rør og blokkeringer av varierende kompleksitet.Dessuten vil rørleggeren kunne tilby deg flere slike enheter: pneumatisk ventil og electrocharge.Det er effektivt for kloakk som ble tettet med harde gjenstander, ikke får på egenhånd.

hva de skal gjøre for å ikke renne tilstoppet?

02 -a- clean- rør-i -bad - 5

Folk sier: "Oppmerksom - er forearmed."Den sanne regelen, som også er brukt til kloakk tette og forebygging.

Anbefalinger:

  1. Watching the drain staten, renhold vannlåser.Ikke kast den i noen produkter, og du er ikke redd for blokkering.
  2. Kjemisk forebyggende rengjøring.I søvn plommer: et glass salt, natron, ¼ kopp kremen av tartar, et glass kokt vann.Hvis ikke lat og gjøre slike handlinger en gang i uken, så alle slags clogging din kloakk vil ikke få noen.

Lykke til i kampen mot tette avløp og gjennomføre rettidig forebygging!

instagram viewer