Build Daily

Byggematerialer

August 12, 2017 18:08

Hvordan fjerne maling fra veggen - analysere en overflod av metoder

click fraud protection

Slik rengjør maling av veggene?

For det første er oljemaling ikke alltid mottagelig skrape, og hvis du gjør et hakk på veggen, vil det falle av umiddelbart med gips for å danne pit.Fjerning av maling fra veggen med bruk av rå makt kan slå helseproblem på grunn av den enorme mengden av støv.Så hva er det beste alternativet i denne saken?

mest effektiv måte å gjennomføre fjerning av maling fra veggene - malingsfjerner fra veggene av en stripper.Dette betyr at forskere har utviklet spesielt for fjerning av gammel maling belegg med en rekke overflater.Betyr i form av en gel som er best egnet for å arbeide med tapeter.

Den største fordelen med denne metoden er at det under kraft, og med belegg i flere lag med varierende grad av aldring.Sikkert, har du møtt med situasjoner der tiår med lag oppå hverandre, slik at den gamle under en.Men ingen måte å være i stand til å tilveiebringe en effektiv metode er å strippe av malingen fra veggene uten å skade overflaten.

En alvorlig ulempe for bruken av dette løsningsmiddel er en fare for mennesker, og derfor trenger ventilasjon, hvis du ikke ønsker å skade deres helse.Rommet der du gjør dette arbeidet, må du grundig luftet, og møbler og andre ting som er nødvendig for å lukke den beste polyetylen film.

Mekaniske metoder for å fjerne maling

myknet maling må skrapes av med sandpapir, tidligere iført en maske eller respirator.Man kan bruke i den hensikt å mykgjøre varm luft under påvirkning av hvilken det begynner å boble og blir meget myk.Når de bestemmer seg for hvordan du rengjør vegg med maling, kan du bruke en hårføner eller en gammel bygge et hjem jern, proglazhivaya dem gjennom folien.

Så, hvordan du raskt fjerne maling fra veggene?Du kan bruke jeksel eller en god skrape.Hvis du ønsker å gjennomføre prosedyren med en slipemaskin, må du bruke tvungen smergel disk, som vil være for deg den mest budsjettprosessen, i tillegg tillater å lagre din helse, men du må lukke ansikt og øyne mot støv.

oppsummere hvordan man skal opptre

Løse problemet med hvordan du fjerner fra veggene i malingen, må du velge en måte å vise deg den mest effektive:

  • bruke grov verktøy (pensel metall til en elektrisk eller smergelskive);
  • bruke en slikkepott, hvis malingen har sprukket og begynte å bevege seg bort fra veggene;
  • bruker en spesiell løsemiddel som gjør malingen myk, hoven, mottagelig skraper;
  • varm damp for å fjerne løs fra underlaget.

bestemme på en måte hvordan du fjerner maling fra veggene, vil det være mulig å løse problemet raskt.Selvfølgelig vil det tid for prosessen går ganske, men sluttresultatet blir bra.

I tillegg vil valg av metode for rengjøring i betydelig grad påvirke fremtidig planlagt veggdekorasjon.Hvis du installerer panelsystemet eller isolasjon av vegger, deretter maling fjerning er ikke nødvendig.Dersom veggen er tapetsert flis, er det mulig å anvende partielle sår i overflaten av malingen, vil de være sikret god adhesjon til overflaten av flisene.

instagram viewer