Build Daily

Byggematerialer

August 12, 2017 18:08

Tar - hva er stedet for " aromatisk " substans i bygningen ?

click fraud protection

Hva vet vi om tjære?

kjent for alle tykk væske med en spesifikk lukt som brukes ikke bare i medisin, men også i konstruksjon, kalt tjære.Det finnes flere alternativer for å få viskøse masser, som hver gir en annen sammensetning fra andre eiendommer.

resulterende tre produkt går gjennom tørr destillasjon, noe som er grunnen til at det er en særegen lukt.Det er også mulig produksjon av tjære fra hard eller brunkull, torv eller skifer.Det partikler av tjære, tilsetningsstoffer laget på basis, tillate flytende materiale for legging av veier, impregnering materialer.

Tatt i betraktning egenskapene til sammensetningen av tjære, må det bemerkes at det inneholder ca 200 forskjellige forbindelser, noe som gir spesielle egenskaper av stoffet, for eksempel viskositet, en tydelig lukt og evnen til å delta i en rekke kjemiske bindinger.

substans kan sammenlignes med bitumen, tjære, men har lavere varmeledningsevne og toleranse overfor temperaturendringer.Det er derfor i kontakt med blandingene basert på tjære bør være så nøye som mulig, holde temperaturgrensene under drift.

Man kan ikke si at det er et tjære, kan en substans inkluderes i den spesielle masse, beregnet for legging av asfalt, vei reparasjon eller konstruksjon.Ved oppvarming av tjærestoffer fordamper lett, noe som resulterer i en karakteristisk lukt vises.Det er derfor ikke anbefalt for legging av kjørebanen i en spesielt varm periode.

Application tjære

Interessant, fargen på tjære avhenger ikke bare av baser, der det ble gjort, men også på behandlingstilbud.Bygningen brukes til materialet som passerer spesiell destillasjon prosedyre, eksperter ofte fremstilt av tjære separate stoffer som er lagt til bygge komposisjoner.

råolje tjære brukes ikke i sin rene form er også fordi det er brannfarlig, kan det ikke, men alarmen eierne av byggeplasser.Det er derfor det underkastes destillasjon, fjerning av fuktighet og lys olje.Hvis flyktige bestanddeler destilleres av, blir det resulterende materiale kalt banen.

At banen er smeltet sammen med andre komponenter for å skaffe byggematerialer.Oftest anvendes en slik formulering for bygging av veier. Men for mange andre materialer på basis av tjære, for eksempel emulsjon.

Emulsjoner gjør på vannbasis med tilsetning av noen komponenter, reduserer dets overflatespenning, for å oppløse tjærepartikler.Bruk dem igjen i veibygging, basert på emulsjonen, og er gruntoasfalt glinopek.

forholdsregler når du arbeider med tjære

Riktig bruk av tjære kan gi gode resultater i bygningen, så du bør lese nøye reglene for bruk av sammensetningen, før arbeidet starter.Faktum er at mange kull tar væsker har en stikkende lukt, som arbeider med dem er bare mulig i særlig beskyttelse eller i den åpne plassen.

Naturlig tretjære materialet behandles for å oppnå de ønskede konstruksjonselementer, som er lagt i spesielle formuleringer.Tretjære mastic, emulsjon lime og beholde noen av de farlige egenskapene til råmaterialet, så det er viktig å overholde reglene for personlig hygiene, ikke bare, men også brannsikkerhet.

Så bør få hansker, vernebriller, åndedrettsvern og verneklær, og arbeidet utføres langt unna flammer eller kilder til gnister.Lossing av byggematerialer på grunnlag av tjære er ikke utført på en varm dag under den brennende solen og i skyggen.

degtesoderzhaschie Også noen formuleringer er ekstremt farlig i kontakt med huden i varmt vær.De kan la brannsår og lang healing sår, så når du arbeider med dem, huden behandles med glyserol eller stivelsesholdige kremer, og deretter dekke med verneklær.

bruke rent materiale er gradvis avtagende inn i fortiden, er det kvalitativt laget hetter tillater å lage komposisjoner som bidrar til raskt å utføre anleggsarbeid.

instagram viewer